perjantai 30. elokuuta 2019

Mattorumbaa 2 - Makuuhuoneen uusi mattoHei, perjantai ja elokuun viimeiset päivät käsillä! Olen niin kovasti nauttinut lämmöstä ulkona, sisustellut kotia, ja kaikenlaista menoakin on tässä piisannut, niinpä edellisestä postauksesta on jo yli puolitoista viikkoa, en ole läppäriä edes avannut tuossa välillä. Meillä on tosiaan myllätty kotia erityisesti olohuoneen osalta tässä viime viikon aikana. Etenen nyt kuitenkin kronologisessa järjestyksessä, eli makuuhuoneen matostahan tämä kaikki sai alkunsa...
Edellisessä postauksessa kerroin jo matosta, jonka ostin Facebook -kirppikseltä, ja jota kokeilin makuuhuoneeseen. Se päätyi esikoisen huoneeseen, koska oli liian tumma meidän makuuhuoneeseen. Muutaman päivän selailin vaihtoehtoja, ja päädyin sitten tilaamaan Kauhajoelta Tuppu-Kalusteelta samanlaisen, palmikoidun, villamaton kuin Jukkatalo Ainassa, vaaleanharmaana, kokoa 2m x 2,9m. Googlailu kannatti, sillä Tuppu-Kalusteessa tuo suuri koko maksoi saman verran kuin pienempi koko kaikissa muissa paikoissa, joista matot löysin myynnistä. Halusin ison maton, jotta se yltäisi reilusti sängyn molemmille sivuille ja vielä sängyn jalkopäähänkin, aivan kuten Jukkatalo Ainassa. Minusta mattojen muutenkin soisi olevan mielummin isompia kuin liian pieniä. Iso peukku muuten Tuppu-Kalusteelle! Matto oli minulla kaksi päivää tilauksen tehtyäni.
Maton koko toikin matkaan mutkia, joita en ollut osannut ajatella mattoa tilatessani. Meillä on nimittäin makuuhuoneessa peräti kolme ovea, ja täyttä villaa oleva matto on aika paksu....Ovien avaus tyssäsi mattoon.:/ Kokeilun jälkeen vaihdoin perheen miesväen avustuksella tämän maton olohuoneeseen, ei tullut mieleenkään lähettää mattoa takaisin. Mielestäni tämä näytti liian pliisulta olohuoneessa ja alkuperäinen puute oli edelleen olemassa, joten soviteltiin vielä uudemman kerran mattoa makuuhuoneeseen. Sitä pitäisi vielä sentin verran hilata irti ovesta (hankalaa puuhaa, sillä sänkyä pitää samaan aikaan nostaa päädystä), mutta kyllä tässä nyt kuitenkin on ratkaisu makuuhuoneen mattopulmaan.<3 Olisin halunnut maton ulottuvan päädyssä kauemmas, mutta tämä kompromissi on nyt vain tehtävä! Viime aikoina olen alkanut kiinnittämään erityisesti huomiota siihen, miltä matto tuntuu jalkojen alla, ja tämähän tuntuu todella hyvältä! Makuuhuoneessa ollaan enimmäkseen paljain varpain, siksi maton tuntu on erityisen tärkeä asia.
Tarkkasilmäiset ehkä huomaavat, että miehen yöpöytä on kesän aikana vaihtunut. Hän on järkännyt kesällä työhuonetta uusiksi, ja siinä yhteydessä muutama vuosi (näköjään yli neljä!!) sitten kunnostamani lipasto muutti makuuhuoneeseen hänelle yöpöydäksi. Vanhan yöpöydän päälle ei mahtunut kaikki tekniikka, jota hänellä on öisin käden ulottuvilla.:P Tarkoitus on postata tässä syksyllä vinkkejä etätyötä tekeville, sillä työhuone on nyt erittäin toimiva!  
Niinhän siinä sitten kävi, että mattorumba ja muutokset sisustuksessa etenivät vielä olohuoneeseenkin. Siitä lisää myöhemmin.:) 

Ihanaa viikonloppua!<3
Taina


4 kommenttia:

 1. Tuo matto on kyllä ihana. Minäkin olen sitä mieltä, että mattojen pitäisi ennemmin olla suuria kuin pieniä. Makuuhuoneen matto on kiva, kun se näkyy niin sivuilta kuin päädystäkin. Tuo on totta, että matto pitää myös tuntua hyvältä jalan alla. Tärkeä huomio. Jään mielenkiinnolla nyt odottamaan, mitä muutoksia teidän olohuone on kokenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3 Olen nyt itsekin todella tyytyväinen makuuhuoneen mattoon, viimein!:)) Olohuoneesta varmaan tarkemmin tällä viikolla...;D

   Poista
 2. Sisustaminen on sellainen ketjureaktio, että yhdestä paikasta kun aloittaa, niin jo seuraava on odottamassa :) Aivan ihana matto ja sopii kivasti teidän makkariin. Villamatot on ihanan tuntuisia jalkojen alla.
  Kaunista viikonloppua Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se on just noin!:D Piti vain löytää matto makkariin, mutta melkein kaikki matot on vaihtuneet viime viikoina! Kiitos Outi!<3
   Aurinkoa uuteen viikkoon!

   Poista