tiistai 16. heinäkuuta 2019

Dekolaku / Syksyisesti stailattunaDekolaku, kohde no 21 Kouvolan Asuntomessuilla, teki minuun suuren vaikutuksen jo ensivierailulla toukokuussa. Postaus tuolta toukokuun visiitiltä, runsaammalla tekstillä, on luettavissa täällä ja ainakin tällä hetkellä postaus löytyy jälleen tuolta kuukauden luetuimpien postausten listasta. Tämä postaus on enemmän kuvapostaus, kirjoittelen tätä tien päällä, joten yksityiskohtien tarkistaminen ei onnistu helposti. Mennään siis lähinnä kuvilla.Valoisuus, selkeys, aidot materiaalit ja sisustuksessa käytetyt ajattomat klassikot ovat Dekolakun viehätyksen avaimet. Dekolaku oli nyt stailattu kuvauksia varten syksyisempään tyyliin kuin toukokuun kuvissa. 

Tässä kodissa minusta parasta on keittiö-ruokailutila-olohuone-yhdistelmä, sekä keittiön vieressä aukeava työ/musiikkihuone ihanine liukuovineen. Siitä liukuovesta ja huoneesta ei tällä kertaa kuvia tullutkaan, väkeä oli paljon enemmän kuin toukokuussa, ja kuvaaminen välillä odotuksen takana. Kannattaa kurkkia siis myös toukokuun kuvat! 

Keittiön väritys on kivan valoisa, olematta täysin valkoinen. Dekolakun valaisimet, matot, sohva, tuolit ja piensisustus ovat  varmasti monen selkeästä tyylistä tykkäävän haavelistalla. 
Nyt kun menetin sydämeni melkein kokonaan Untolle, näen joitakin puutteita Dekolakun pohjassa, mutta niistä huolimatta Dekolaku tuntui vieläkin ihanammalle kuin muistinkaan. Tämä on ehdottomasti yksi tämän vuoden messujen helmistä!<3
Taina

4 kommenttia:

 1. Itsekin postailin juuri tästä samaisesta lakrintrin mustilla yksityiskohdilla sisustetusta valoisasta ja avarasta kohteesta. Keittiö-olohuonetila on huikean suuri ja isot ikkunat upeita. Värisävyjä on yhdistelty hyvin tässä kohteessa ja kaikki sävyt sulautuvat hyvin yhteen. Keittiön aamiaiskaappi on kiva ja minusta todella käytännöllinen. Minäkin veikkaan, että Dekolaku on yksi messujen suosituimmista kohteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi!<3 Tuo talon nimikin on minusta hauska! Ja Kouvolan lakritsi kyllä tosiaan on meidänkin mielestä parasta.<3 Keskiviikon käynnillä katselin vielä tarkemmin Dekolakun pihaa, kun en jaksanut mennä enää sisälle jonottamaan. Se pihakin oli minusta todella kiva.:)

   Poista
 2. Hyvin selkeä ja tyylikäs sisustus.
  Nauti kesän lämmöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin.:) Voi, kyllä täällä on nautittu, varsinkin mökillä, kun pääsi järveen vilvoittelemaan, kun alkoi tuntua liian tukalalta.<3 Nyt ollaan taas kotona, ja ilmalämpöpumppu viilentää kivasti.:D

   Poista