sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Kesäpäivä Fiskarsissa - Sisustusinspistä osa ITimberwise

Warmnordic

Warmnordic

Tiistaina osallistuin Fiskarsissa Sisustustoimittajien Kesäpäivään, ja olipa muuten aivan ihana  ja inspiroiva tapahtuma!<3 Olen kovin onnellinen ja otettu, että sain kutsun, vaikken mikään sisustustoimittaja olekaan, vaan bloggari, joka tykkää kirjoittaa sisustusasioista. Sisustaminen on kyllä kovasti lähellä sydäntäni, ja onhan tässä mielessä ollut viime aikoina ajatus alanvaihdostakin, tulevaisuus näyttää! 

Tapahtuma järjestettiin Fiskarsin Puimalassa, jonka loossimaiset tilat oli somistettu toinen toistaan kutsuvammaksi. Kuvia päivästä kertyi niin paljon, että jaan postauksen suosiolla kahteen osaan.  Ihan joka kuvasta en kommentoi, mutta yritän laittaa kaikkiin kuviin tiedon, kenen osastosta on kyse. Uutuudet esitellään suurelle yleisölle syksyllä Habitaressa, joten kaikkea kuvissa näkyvää ei välttämättä vielä ole saatavilla.

Stala / Florenciastore
Stala / Florenciastore
HTCollection
Eurokangas
Eurokangas
Asia, josta ei ehkä ole tullut mainittua esim. Habitare -postauksien yhteydessä, on ylpeys , jota tunnen lahtelaisuudesta ja siitä osaamisesta, mitä tällä seudulla on antaa Suomelle ja koko maailmalle muotoilun, suunnittelun ja kädentaitojen saralla. Näinpä se tunne nosti tuolla taas päätään, kun totesin hyvin monessa loossissa olevan väkeä Lahden seudulta.<3

Sisustustoimittajat mm. solmivat innolla lautasliinarenkaita Florencian, Merja Lohisalon, neuvoilla Stalan osastolla. Ihana idea vaikka juhannusjuhliin! HT -collectionin välittömän työporukan kanssa juttelin pitkään. Tulipa samalla koeistuttua Air -sohva, joka hurmasi minut pestävillä pellavapäällisillään, untuvapehmusteillaan ja nimensä mukaan ilmavalla olemuksellaan. Eurokankaan tyynykollaasi oli luovasti toteutettu. Aika villejä kuoseja on tulossa, mutta yksiväristen kaverina, ei yhtään hullumpaa.:) 

Kekkilä

Kekkilä

Kekkilä

Kekkilä

Kekkilän osastolla koin yllättäin olevani erityisen kotonani. Puimalan päätyterassi oli sisustettu ihanan viihtyisäksi viherkeitaaksi. Kotiintuomisina minulla oli musta ja keltainen tomaatintaimi sekä Kekkilän luomu-multaa tomaateille. Eilen istutin taimet Kekkilän kasvulaatikkoon (viime kesän ostos) muutamien yrttien kanssa, ja nyt jään jännityksellä odottamaan, onko meillä tomaatteja loppukesästä syötäväksi. 

Kylpyhuonekeskus

Kylpyhuonekeskus

Kylpyhuonekeskus

Kylpyhuonekeskus 

Kylpyhuonekeskus, jonka kutsumana paikalla olin, tarjosi sisustusväelle maistiaisia ensi syksyn Habitaresta, Kylppärikylästä. Jos värit ovat tulleet muuhunkin sisustamiseen, niin ihan pian niitä on jälleen myös kotien märkätiloissa. Uskomatonta, mutta värit kaakeleissa ja kalusteissa näyttivät oikein hyville! Kylpyhuonekeskuksella taisi olla peräti neljän loossin verran tuotteita näytillä, ja kaikista väreistä huolimatta, tai ehkä juuri niiden vuoksi, ilme osastolla oli rauhallinen ja ihanan luonnonläheinen.  

Jatketaan Kesäpäivän inspispostauksen kakkososalla ihan lähipäivinä.Tämä tyttö suuntaan nyt auton nokan kohti Tamperetta. Ehkä taas himpun viisaampana sieltä illalla kotiudun. Toivottavasti.;) 

Leppoisaa sunnuntaita!
Taina

p.s: Laitan uuden Kukkailottelun käyntiin vasta illemmalla. Aiheena tulevalla viikolla on Pientareelta poimittua. 6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Kaikki vihreä vetää nyt tänä vuonna minua puoleensa, jostain syystä nyt tuo vihreä kaakelikin oli oikein mieluinen :) Toinen mihin olen tykästynyt on kukkakuosit.
  Ihanaa iltaa sinulle Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Samantyyppisillä mieltymyksillä mennään.:) Tuohon listaan vielä oikeat kukat!
   Mukavaa sunnuntai-iltaa ja kivaa viikkoa!<3

   Poista
 2. Olipa ihanan seesteisiä, selkeitä ja rauhallisia tunnelmia näissä kuvissa. Tykkään kovasti <3

  Mulla on edelleen Kekkilän yrttilaatikko tyhjillään, eikä mitään sanottavampaa innostusta ole ilmassa, mutta ajattelin kyllä huomenna pakottaa itseni torille taimiostoksille. Toivottavasti sieltä löydän kaiken, mitä olen ajatellut istutella. Mintut ja basilikat ainakin.

  Sulla tuntuu olevan mukavia kesämenoja <3. Kiva, kun jaat niitä täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihana kommentista!<3 nää sisustusjutut ei ymmärrettävästi kerää samalla tavalla kommentteja kuin henkilökohtaiset aiheet, siksi arvostan viitseliäisyyttäsi hirmuisesti!<3 Toinen mokoma kuvia odottaa vielä ehtimistä, huuseeraan täällä kotona vähän sitä sun tätä (eilen esim. istutin viimein syreenin, joka oli odottanut jo toista viikkoa, leikkasin nurmikon ihan yksin työnnettävällä, sillä annoimme päältäajettavan vaihdossa pois ja sen semmoista)...Tänään aamukahvin jälkeen aloin pesemään olonurkkausta höyrypesurilla, mutta kun vesi loppui koneesta, tulin sisälle ja tässä yht' äkkiä istun koneella.;))) Pitäisikö opetella rauhoittumaan...:P

  Tuolla Fiskarsissa yksin tallaisseni mietin kuule sinua, olisi ollut ihana nauttia tunnelmasta sun kanssa! Ehkä meille vielä löytyy jokin kiva päiväretki tälle kesälle. Pidetään siitä kiinni!<3

  Mukavaa viikkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin olis ollut kiva olla sun mukana siellä, koska on selvästi meidän molempien näköinen paikka :)
   Mutta luotan kanssa siihen, että jotain kivaa keksitään ja myös toteutetaan <3

   Poista