keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kehukeskiviikko - KOTONASI.Pääsin viikko sitten uuteen Kehukeskiviikko -haasteeseen, jossa tarkoitus on esitellä omia suosikkiblogeja. Hieno haaste on lähtöisin Virpiltä Kaunismäessä -blogista (kuten haastepostauksen ensimmäinen kuvakin). Oman haasteeni sain Kiljusten -blogin Minnalta, kiitos Minna haasteesta ja kauniista sanoistasi!<3 Oli kauhean vaikea päättää, minkä blogin valitsisin Kehukeskiviikkoon, koska ihania blogeja on valtava määrä! Täytyy tehdä niin kuin sydän sanoo, joten valitsin Annukan Kotonasi. -blogin, jota olen varmasti seurannut pian viisi vuotta! Joihinkin blogeihin vain syntyy välittömästi "pakko lukea lisää ja kaikki aiemmat postaukset" -tunne, ja sellainen tuli itselleni Annukan blogista. 
Annukka kirjoittaa humoristisella elämänkatsomuksella, ja on ihanan jalat maassa tyyppiä, molemmat piirteet käyvät teksteistä hyvin ilmi. Kuntoilua, sisustusta, ajatuksia maailman menosta, kaappien siivousta, luonnonkauneutta, kukkia, golfia...tai golfkentän reunalta löydettyä/kuvattua.:) Annukan tekstit ovat elävää elämää laidasta laitaan, yleensä niin hauskasti kirjoitettuna, että lukiessa saa nauraa ääneen. Jos on pakko sanoa jokin kategoria blogille, niin varmaan se sitten on lifestyle.
Olemme Annukan kanssa tavanneet livenä, usemmankin kerran. Olen käynyt hänen kauniissa kodissaan, ja tavannut livenä toisen hänen kahdesta hurmuripojastaan. Minusta on ihanaa, miten Annukka kirjoittaa omasta miehestään, ukkelistaan. Teksteistä välittyy tunne.<3 

Annukasta on tullut minulle tärkeämpi ihminen kuin koskaan olisin osannut kuvitellakaan! Tänäänkin, täällä lomapaikassamme Dubaissa, minulle tuli elävästi mieleen, miten Annukka kommentoi reilu vuosi sitten postaustani, jonka kirjoitin ensimmäisen Dubain reissumme jälkeen. Mietin Annukkaa tuolla ostoskeskuksessa pyöriessäni, ja samalla sitä, millaisissa vaatteissa mahtavat paikalliset naiset olla tähän aikaan vuodesta kaapujensa alla...Annukka on ollut aikoinaan töissä matkaoppaana.:) Sen verran on tullut itsellä reissattua, että minusta ei taitaisi olla matkaoppaaksi, vaikka muka hyvähermoinen ihminen olen minäkin.:)))
Menkäähän siis joukolla kurkkimaan Annukan ihanaa blogia, jota lämpimästi suosittelen, ja josta olen postauksen kuvat (Virpin ensimmäistä kuvaa lukuunottamatta) luvatta lainannut! Samalla heitän (taas) Annukka pallon sinulle.;D Saa jatkaa, ei ole pakko!


Ilolla kohti viikonloppua!
Taina

8 kommenttia:

 1. Ihanaa että lähdit haasteeseen mukaan❤ Kiitos vinkistä, tämä on ihan uusi blogi minulle, täytyy käydä lukemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta, hieno idea!<3 Kannattaa käydä lukemassa. Olen varma, että tykkäät!:)

   Poista
 2. Nyt pääsit kyllä yllättämään niin totaalisesti, etten oikein tiedä mitä edes sanoisin, kun tekis vaan mieli sua rutistaa ihan huolella ❤️❤️❤️. Kirjoitit niin kauniisti, että ihan oikeasti alkoi vähän itkettää.

  Muistan edelleen sen, kuinka sun blogiin Peltotien päästä päädyin. Oli teidän esikoisen rippikoulukesä silloin.
  En halua edes ajatella sitä vaihtoehtoa, ettei niin olis koskaan käynyt. Hrrr. Olet mulle niin tärkeä ❤️.

  Ihanaa lomaa sinne edelleen ha harmi, kun mun viimeinen postaus oli pelkkää urputusta. Jos sen joku vaikka erehtyy lukemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tämä hunsvotti muisti vasta nyt katsoa, että oliko kaikkiin kommentteihin vastattu!:(
   Blogisi kuvaa hienosti sinua ja on juuri niin ihana ja aito kuin sinäkin.<3 Edellisessä postauksessasi ei ole mitään vikaa! Toivon, että mahdollisimman moni löytää luoksesi, ja kommenteista päätellen aika tosi moni on jo löytänytkin!<3

   Ihanaa lomanlopetusta sinulle Annukka!<3

   Poista
 3. Meni kyllä kehut oikeaan osoitteeseen, Annukka on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä kanssasi.<3 Kiitos, kun jätit kommentin käynnistäsi!<3

   Poista