torstai 31. toukokuuta 2018

Juhlien alla - Kukkailottelua



Kaikesta juhla- ja työkiireestä huolimatta, on jälleen Kukkailottelun aika! Juhlakukat haen huomenna Villiviinistä, ja tietysti täytyy ennättää myös hyödyntämään luonnonkukkakauppaa koristeluissa. Sieltä luonnonkukkakaupasta on tämän viikon ilottelukukkaset kerätty. 

Vieläkin tuntuu hullulta, että kesä tuli niin ryminällä, ja minulla on vahva uskomus, että tästä kesästä tulee aivan toisenlainen kuin viime kesästä!







Luonto puhkesi kukkaan jo äitienpäivänä ja sitä kaunetta on nyt seurannut yksi kukka toisensa jälkeen. Kielot alkavat varmaan meillä olla jo ohi, paitsi kaikkein varjoisimmissa paikoissa, mutta nyt on syreenin ja lupiinin vuoro. Ensimmäisten pionien toivon aukeavan kukkapenkissä lauantaina juhlan kunniaksi!





Tälle viimeiselle viikolle ennen esikoisen ylioppilasjuhlia minulla on ollut tarkat tehtävälistat jokaiselle illalle. On öljytty terassi (enimmäkseen sen tekivät muut), leivottu kakut pakkaseen, tehty Louhisaarenjuomaa ja monen monta muuta asiaa...Huomenna on luvassa melko tiukka päivä, sillä nukkumaan ei voi mennä, ennen kuin kaikki on valmista. Siksi tämä Kukkailottelu -postauskin tulee ilmoille näin torstaina.






Voisihan sitä vähemmälläkin vaivalla juhlia viettää, mutta osa juhlien viehätystä on niissä järjestelyissä. Siitä se juhlantuntu syntyy. Arkea meillä riittää elämässä, iloitaan ja juhlitaan silloin, kun aihetta on. Omat ylioppilasjuhlani 27 vuotta sitten olivat mielestäni elämäni onnellisin päivä siihenastisessa elämässäni. Toivon, että lapseni saisi kokea saman.







Kiitos, ihanat, viime viikon Kukkailottelijat!<3 Heti juhlien jälkeen kuron kiinni kaikki vastaamattomat kommentit ja blogikierrokset!<3 

Tule sinäkin jakamaan iloa ja kauneutta ja osallistu alla olevan linkin kautta! Linkki on auki tuttuun tapaan tästä hetkestä sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille<3 Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia!  Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.<3


Ikimuistoisen ihania juhlia kaikille sellaisia tulevana viikonloppuna viettäville ja mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle!💙💚💛 

Taina



12 kommenttia:

  1. Tsemppiä juhlavalmistelujen loppukiriin ja oikein ihanaa juhlapäivää! Ja tietysti paljon onnea ylioppilaalle!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa juhlaviikonvaihdetta! 💚 Tuija

    VastaaPoista
  3. Hurmaavia juhlia teille!
    Ihastuttavia lupiineja ja syreenejä, niillä onkin mukava koristella taloa ja pihaa!
    Syreenejä on aina ikävä täällä.
    Odottelen sitten kuvia juhlahumusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3 Kävin vielä juhlan aamuna poimimassa tuoreet syreenit ja lupiinit terassille ja Kesähuoneeseen. Niistä jäi kuvat ottamatta. Hyvin vieraat viihtyivät molemmissa.:)
      Toivottavasti kuvat ovat edes hieman odotusten mukaiset!

      Poista
  4. Beautiful bouquets !
    Happy weekend !

    VastaaPoista
  5. TUnnelmallisia kuvia! Toivottavasti juhlat onnistuivat ihanasti :) Ja onnea ylioppilaalle!

    VastaaPoista
  6. Kiitos rääppiäiskutsusta, mutta kahvitellaan joku toinen päivä. Riparille lähtijä sai kaiken huomioni ;)

    VastaaPoista