tiistai 22. toukokuuta 2018

Sivutaso keskelle lattiaa - Lisää laskutilaa ahtauden riskillä
Aivan ex tempore menin ostamaan Facebook-kirpputorilta meille sivutason, koska se oli kuvassa minusta kivannäköinen ja melko edullinen (50 euroa), vaikkei minulla ollut sille ihan varmasti paikkaakaan. Mielessä oli joskus käynyt, että toisen sohvan taakse voisi saada tarpeellista laskutilaa tämäntyyppisellä ratkaisulla. Eipä siinä sitten muuta, kun ajeltiin perjantai-iltapäivänä miehen kanssa hakureissulle Heinolaan!
Kotona kannoimme tason suoraan sohvan taakse, ja siihen se sai jäädä. Tuntui siltä, kuin se olisi tuossa aina ollutkin! Uusi taso on yllättävän painava, sillä runko on puuta, mutta hylly ja laatikot taas ovat vain kalustelevyä. 

Olohuoneen televisio sijaitsee olohuoneen ikkunan ja työhuoneen seinän välisessä nurkassa seinällä (ei kiva, mutta jos sisustuksen kannalta puhutaan, pitäisi televisiot kai kieltää kokonaan). Niinpä tuossa sohvalla istutaan yleensä iltaisin jalat ylhäällä, nenä kohti tuota nurkkaa. Tason päälle on kiva laskea vaikka kahvikuppi, viinilasi tai nuo kaukosäätimet. Ei tarvitse enää etsiä niitä sohvan uumenista. Kaukosäätimiä nimittäin! 


Esikoinen oli menossa koko viikonlopun ja sunnuntaiaamuna havahduttuaan oman navan ympäriltä muuhun maailmaan, hän ihmetteli, että mistä tuollainen on tupsahtunut keskelle huonetta. Samalla totesi, että taas on olohuone entistä ahtaampi. Tottahan se on, mutta uuden tason ja oman työpöytäni väliseen nurkkaan jää tilaa lähes metri, joten siitä mahtuu hyvin kulkemaan, ja varmasti myös imuroimaan. Tuo jälkimmäinen tuskin oli pojalla päällimäisenä mielessä.;D

Sivutaso on viitisen senttiä korkeampi kuin Ikean Ektorp. Toisesta suunnaasta katsottuna tasoa tuskin huomaisi, jos sen päällä ei olisi tavaroita. 


Itse asiassa tykkään siitä, että sisustuksessa käytetään tilaa monipuolisesti, eikä vain sijoiteta kaikkia huonekaluja pitkin seiniä. Aiemmin pojan huoneessa sänky oli keskellä lattiaa, mutta kun hän kaipasi lisää tilaa harjoitella tanssia huoneessaan, siirtyi sänky takaisin huoneen reunalle. Jotenkin minua siinä huoneessa ärsyttääkin erityisen paljon tällä hetkellä juuri huonekalujen sijoittelu siten, että ne ovat huoneen reunoilla. Tärkeintä on tietenkin, että koti palvelee parhaiten asujiaan, joten toistaiseksi mennään siellä mahdollisimman avaralla lattiatilalla pojan toiveen mukaan.


Pakko vielä sanoa, että mulla on nyt yksi taso lisää, johon laskea kukkia.;D Juuri nyt tasolla tuoksuu ihanasti sunnuntaiaamuna poimimani kielot ja lemmikit, häähumussa kerätyt.<3Taina

14 kommenttia:

 1. Ihailen tuota sinun isoa maljakkoa! Se on upea. Ja kyllä nyt niin paljon löytyy luonnosta ja omasta pihasta kaikkea kaunista ulkoa maljakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku!<3 On se kyllä ihana minustakin!<3
   Tuota kaikkea kukkivaa mietin tulevalle Kukkailottelulle aiheeksi.;D Saas nähdä, mitä siitä syntyy!

   Poista
 2. Aina tarvitsee lisää tasoja kukille! ;)
  Näyttää oikein hyvälle ja on varmasti tarpeen muutoinkin kuin juhlissa.
  Täällä mittaillaan jo omaa sohvantaustaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ehdottomasti!;D Tavallaan ajattelin tuon tason ehkä olevan hiukan tiellä juhlien aikaan, mutta nyt kun se tuossa on, niin en sitä taida minnekään siirrellä juhlien ajaksi...
   Kivaa loppuviikkoa Riina!<3

   Poista
 3. Hmmm taisikin olla ne kukat syynä :) Kiva noita tasoja on ollakin ja näyttäkin kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shhh! Ei kerrota ainakaan mun miehelle.;D Se heti ihmetteli, että pitääkö joka tasolla olla kukkia! No tottakin pitää.:D Ainakin silloin, kun luonnon kukkakauppa on auki.:P
   Kiitos Esther!<3 Tulehan jälleen Kukkailotteluun!<3

   Poista
 4. Mä tykkään noista tasoista just noin :)
  Hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa!<3 Arvostan tuota sun sanomanasi, sillä teillä on niin kaunista!<3

   Poista
 5. Hyvännäköinen taso! Sopisi meidänkin kalustoon tuonne keittiön puolelle kun on ihan samaa sarjaa näköjään kuin tuo pöytämme. No, eipä kyllä ole tilaakaan. Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari!<3 Et tullut tänään Karismaan, olis ollu kiva nähdä pitkästä aikaa!
   Hei, olisi kiva tietää, mitä sarjaa tämä taso voisi olla. En sitä myyjältä kysynyt, eikä silmiini ole osunut mitään merkkiä. Ei varmaan mikään kamalan kallis alunperinkään, mutta 50 oli minusta jo todella edullinen.:)

   Poista
 6. Todella kivan näköinen tuo taso ja sopii täydellisesti teidän olkkariin.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Meillä oli tosi kiva bloggari-ilta läheisen kauppakeskuksen uudessa sisustusmyymälässä.:) Jännä, miten sitä juttua on aina helppo jatkaa siihen, mistä viimeksi jäätiin, ja monen kanssa ihan ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.:)
   Mukavaa loppuviikkoa!<3

   Poista
 7. Oon myös haaveillut tuommoisesta sohvan takana olevasta kapeasta pöydästä, mutta tällä hetkellä ei kyllä ole mahdollista sellaista sijoittaa millään ilveellä. Jotain ois karsittava...
  Tuo oli hyvä löytö ja ah, nuo kukat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä munkin oli karsittava nyt. Olohuoneen oven edessä on ollut lundin laatikosto, joka tuli siihen kasvien esikasvatusta varten toissa keväänä. Nyt sen paikka on varastossa toistaiseksi. Kesähuoneeseenkin se mahtuisi, mutta tykkään, että on väljää ja avaraa. Siksi tätä tasoa ehdin pohtia jo jonkin tovin ihan teoriassikin ennen hankkimista.:)
   Kiitos Kati!<3

   Poista