torstai 2. maaliskuuta 2017

Kukkailottelua kaikkialla



Hei, se on jälleen Kukkailottelun aika! Laitan linkin auki jo näin torstai-iltana, sillä viikon tauko ilotteluissa on tuntunut niin pitkältä!

Oli myös sellainen olo kuin mulla ei olisi ollut leikkokukkia pitkään aikaan. En taida mieltää tulppaanikimppua leikoiksi. Siispä menin Villiviiniin sillä mielellä, että nyt haluan jotain muuta kuin tulppaaneita. Noo...tulihan niitä tulppaaneitakin ja paljon muuta tulppaaneiden lisäksi. Ilokseni vielä kuittasin kukkaset tällä kertaa itselleni leimoilla, joita Villiviinistä saa jokaisesta ostokerrasta. Ei huono!








Kimpussa on freesiaa, rimpsureunatulppaaneita, hyasinttia ja eucalyptysta. Sidoin itse kimpun, ja olen siihen melko tyytyväinen. Mustaan kirpparipurnukkaan kimppu sujahti juuri oikealle korkeudelle. Ihanat harsokukat unohdin vahingossa kokonaan kimpusta, joten niitä löytyy nyt sekä työpöydältäni, eteisen lipastolta sekä yöpöydältäni eucalyptusten kanssa. Ihanaa, kun on kukkia melkein jokaisella tasolla! Taidan olla tuollaisten pullokukkasten suosija, sillä kukkaset näyttävät silmiini ihanan kepeiltä juuri noin.






  
Kuten aina, lomaviikko on hurahtanut sukkelaan ilman kummempaa ohjelmaa. Pohjoisen reissu oli kiva irtiotto. Reissun jälkeen olen lähinnä tyytynyt penkkiurheiluun MM-hiihtoja seuraten (ennen lomaa iskenyt flunssa ei ole täysin ohi vieläkään), sekä ystäväni kanssa Lahti Race -kaupunkiseikkailuun osallistuen. Maalivaihtoehtoja olen mielessäni pyöritellyt ja miettinyt, milloin ryhdyn repimään makuuhuoneen tapettia...




 
Kukkailottelu on nyt. Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu Kukkailotteluun alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3


Läpsystä vaihto, ja pohjoisessa asuville iloista lomaa!
Kivaa viikonloppua kaikille!💚

Taina
 

23 kommenttia:

  1. ihanat kimput...mun suosikki tuo työpöydän komistus <3
    Linkitän huomenna kun töistä palailen joskus....
    Nautinnollista viimeistä lomapäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simply the best!;) Kiitos Satu, ja työniloa tähän viikon viimeiseen!<3

      Poista
  2. Kauniit kimput. Minä tykkään muhkeista kimpuista. Meillä on taas kukkia vähän joka pöydällä. Lähinnä ruusuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!:) Aika muhkea tosiaan tuli tuosta olkkarin kimpusta, koska jo hyasintit ovat niin suuria. Muhun on iskenyt tuorekukkabuumi, jossa kimput muistuttavat aika tavalla huolettomasti poimittuja ja kerättyjä niittykukkakimppuja.:) Auts, iski kauhea kesän kaipuu!
      Ihan kohta me Satu poimitaan jälleen kukkia ulkoa!<3

      Poista
  3. Ihania asetelmia!Lomalla ajattelin laittaa yrttejä kasvamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku!<3 Mulla on ollut ihan sama ajatus, ja jotain kukkiakin voisi jo kylvää...En vain ole ostanut siemeniä vielä, istutusastiat ja mullat on valmiina.:)

      Poista
  4. No niin, ihanat kukat ja sievä kimppuhan se niistä ihanuuksista syntyi!
    Rentoa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3 Vielä kun oppisin sitomaan sellaisia hieman boheemeja kimppuja! Täytyy jatkaa harjoituksia ja tutkia kuvia...
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!:) Hyvä! Linkitit molemmat postaukset!<3

      Poista
  6. Upea kimppu! Lila on yksi lempiväreistäni kukissa, luonnossakin kaikki ihanat orvokit ja kurjenkellot sun muut. Onkohan tuo rimpsureunatulppaani yhtä kestävä kuin tavistulppaani?
    Oma postaukseni tähän Kukkailotteluun on viime viikolta, kun viime silloin eivät ilottelun ovet auenneet, vaikka kuinka kolkuttelin :) Toivottavasti ei haittaa (?)
    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 En kyllä osaa sanoa kestävyydestä, ainakin nuo ovat kauniisti nyt auenneet tuossa kimpussa...Aika kiva olisi joku viikko pistää sekaisin tavallista, rimpsureunaa ja papukaijatulppaania!:)
      Ei haittaa todellakaan! Kukkailottelussa pidettiin lomaa viime viikolla, kun olin viikonlopun muissa maisemissa, ja aikamoista haipakkaa piti ennen reissua.:)
      Iloa viikonloppuusi!<3

      Poista
  7. Ihailen tätä sun leikkokukkaperinnettä. Niin kiva, kun voi tavallaan juhlistaa tulevaa viikonloppua aina uudella kimpulla, mutta multa se ei vaan luontevasti näytä sujuvan, vaikka aina jotain enempivähempi elävää maljakoissa mullakin on. Lähinnä kylppärissä :D.

    Jonain heikkona hetkenä tulin tilanneeksi pienen pätkän Kotivinkkiä, ja viimeisimmässä numerossa oli niin täydellisen ihania ja ihan "mun näköisiä" ilmakasvikuvia, että eilen päädyin tilaamaan itselleni kokeeksi muutaman pikkuruisen ilmakasvin. Tuntui vaan jotenkin hassulta, että miten kasveja voi muka lähettää postissa. Että eikö ne kärsi siinä matkalla, mutta jos niitten alkuperäinen kasvupaikka on Meksiko, niin aika pitkän reissun ovat sieltä asti jo tehneet, joten eiköhän ne Kirkkonummelta meille kestä.. En vaan malttais odottaa.
    Ja Lidlistä ostin eilen kaupan viimeisen Pullojukan, josta vasta kotona ymmärsin, miksi oli viimeinen. Oli meinaan niin vinoon kasvanut kuin olla voi, että mietin, miten saisin tuupattua sen ruukkuun sillälailla "vastavinoon", että näyttäis suoralta :). (On se muuten ihme kauppa sekin. Viherkasvin lisäksi mukaan tarttui pitkä vatupassi, joogapaita ja sipsipussi :D).

    Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Annukka!<3 Jokainen tyylillään, ja sun tyylisi on kovasti mun mieleeni!:)
      Ilmakasvia mäkin mietin tilaavani tuossa vuoden loppupuolella, vaan jouluksi irrotin lasiamppelin ikkunalta, ja nyt tuntuu, etten taida sitä nyt takaisin laittaakaan. Siihen kun etsin jotain pientä syksyllä, niin en ollut ilmakasveista kuullutkaan. Kukkalan Sannalla on niistäkin monta postausta!:)
      Hih, onnistuitko suoristamaan jukan?:)) Ymmärrän kyllä sua, tulisin itse ihan hulluksi melkein tuollaisesta vinoutumasta.:D Lidl on kyllä lunastanut paikkansa Suomessa! Mulla on vaikka mitä kengistä vaatteisiin ja kukkiin, mitkä on olleet loisto-ostoksia! ihan turhaan tuli silloin alkuun karsastettua koko kauppaa.:P Tiedäthän ne mainokset. Mä voisin olla niissä joitakin vuosia sitten.;D

      Poista
  8. Ihanat kukat <3 Nyt huomaan, että mä unohdin viimekertaisella kukkakauppareissulla ostaa harsokukkaa... Mutta onneksi kukkia tarvitaan tulevinakin viikkoina :)

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija!<3 Heh, mäkin unohdin harsot, mutta vain laittaa ne kimpun sekaan.:) Mullakin on usein mielessä, mitä ensi viikolla...Tosin mieli saattaa muuttua, kun menen kukkakauppaan.;)
      Täällä sairastetaan, mutta onneksi toistaiseksi vain mies...Tällainen loman lopetus tällä kertaa.
      Ihanaa viikonloppua sinulle!<3

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Kiitos Viherrilli, ja ihana, kun jätit kommentin!<3

      Poista
  10. Ihana kimppu! Kimpun väri on täydellinen. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja!<3 Mäkin tykkään!:)
      Iloista viikonloppua!

      Poista
  11. Ihana kimppu, ja sopii niin hyvin tuohon mustaan maljakkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta!<3 Ihanaa, kun olet jälleen mukana Kukkailottelussa!<3

      Poista
  12. Kiitos Marja-Terttu!<3 Kyllä hyasintti tuoksuu ihanalle, ei onneksi liikaa.:)

    VastaaPoista