sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Ensimmäistä adventtia!



Ihanaa! <3 Joulunodotus on nyt virallisesti alkanut. Miten paljon nautinkaan tästä ajasta! Kun on lapsesta asti ollut erityisen hurahtanut jouluun, ei kai tämä hulluus häviä aikuisenakaan.;) Jotta pääsen tähän sadunomaiseen tunteeseen, ei välttämättä tarvitse tehdä valtavaa määrää jouluvalmistelua. Usein riittää ihan kynttilät, jouluiset kukat, hieman joulumusiikkia ja ehkä hieman eksta-aikaa olla omien ajatusten kanssa...





Eilen teimme kivan reissun ja ajelimme Satun kanssa Riihimäelle hakemaan siskoltani lastillisen tonttuja ja enkeleitä.;) Kun sillä suunnalla oltiin, päätettiin samalla piipahtaa Parolan aseman Joulumarkkinoille. Eikä ollut turha reissu! Olen nimittäin ihastellut tietynlaista kynttilänpidikettä Instassa ja yrittänyt selvittää, mistä sellaisen saisi. Kuinka ollakaan sellainen tuli vastaan myyjäisissä, joten ei tarvinnut kahta hetkeä miettiä ostamista! Kyse on siis tuosta viime vuonna tekemäni adventtikynttelikön päällä roikkuvasta ympyränmuotoisesta pidikkeestä. Ihanat myös nuo vahakukan oksat!







Villiviinistä hain pistaasinoksan tuomaan kontrastia adventtikynttelikön betonille. Kun ripustin uuden kynttelikön, niin poistin lasiamppelin ja pallovalot samalta seinältä, sillä liika on liikaa. Nyt tuo ikkunatason kokonaisuus on minusta ihan täydellinen omaan silmääni.:)







Kuten kuvista näkyy, meille satoi lunta toissa yönä monen monta senttiä. Vaikka eilen oli useampi aste plussaa, ei lumi onneksi sulanut kokonaan. Nyt onkin pakkasta, ja aikamoisen navakka tuuli tuolla ulkona. Säätä uhmaten ajattelin tästä lähteä pitkälle lenkille. Riittävästi päälle, niin kyllä tarkenee!


Suloisen ihanaa ensimmäistä adventtia!💓

Taina


24 kommenttia:

  1. Tuo tekemäsi adventtikynttelikkö on upea!
    Tuollaista kynttiläpidikettä minäkin olen etsinyt. Ja miten helposti siihen saa vaihtelua.
    Minunkin joulutunnelmaan riittää kynttilät, joululaulut ja lumi. Nyt tuota lunta on satanut täällä ihan urakalla ja vielä näyttää tulevan lisää. Kyllä tällä lumella jo yhden joulun viettää;)
    Ihanaa ensimmäistä Adventtia♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!<3
      Tiedätkös, tuumattiin Satun kanssa, että tuollaisen tekeminen ei vaatisi ihan hirmuisesti. Noita renkaita ja kynttiläkuppeja saa valmiina. En ny käy vannomaan, miten tuo kuppi on kiinnitetty...ehkä kahdella pienen pienellä ruuvilla..mutta luulisin, että jos kotoa löytyy joku, joka osaa juottaa metallia, niin se olisi varmaan tukeva ratkaisu.

      Ihanaa, että teillä on siellä Kainuussa lunta ja joulutunnelmaa!<3 Iloista adventtia!<3

      Poista
  2. Ihanista ihanin adventtikynttilänjalka! Tuollaisesta ronskista ja erilaisesta tykkäisin kyllä omassa kodissanikin.
    Ihanaa ja leppoisaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina!<3 Olinpa iloinen noista betoninumeroista, sillä nyt ei tarvinnut pähkäillä, että millaisen kynttelikön tekisi.:D

      Iloista adventtia sinulle!<3

      Poista
  3. Upea kynttelikkö ja ihanan talvisia kuvia.
    Mukavaa ensimmäistä adventtia!

    VastaaPoista
  4. Kauniita tunnelmia. Meilläkin on satanut lunta, ihanan jouluinen tunnelma palasi sen myötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Huopalintu!:) Ei siihen jouluiseen tunnelmaan tarvita edes kinoksia, pienikin määrä lunta auttaa asiaa!

      Poista
  5. Kiitos reissuseurasta 💖 meillä kyntelikkö vielä odottaa paikkaansa, tai oikeammin oikeanlaista kiinnitysjuttua....nää mun päähänpinttymät 😆
    Ihanaa adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi!<3 Vaikka on rankkaa ajella, niin näiden meidän reissujen jälkeen on aina kauhea virta päällä!:D Kuule, oli mullakin jonkinmoinen ongelma, että tuo kehä on kuparinvärinen, ketju tummunutta hopeanväriä, ja oisko tuo s-koukku sitten terästä. Huoh! Maalaus on yksi vaihtoehto, mutta toistaiseksi olkoon noin, sillä a) Oli kauhea hinku saada tuo paikoilleen ja b) Metallien yhdistäminen on ainakin ollut muodikasta.;D

      Poista
  6. Ah teillä on lunta!! Se jo piristää kummasti tätä lukijaa saati sitteen kauniit kuvasi päälle. Hyvää adventtiaikaa isnulle myös!
    Isäni sai paketin, kunhan ei syö suklaatani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään on kuule todella talvinen päivä, tulee ja tuiskuttaa!:)
      Hienoa, että paketti on tullut perille.<3 Toivottavasti vointisi on parempi, ja lentoliput Suomeen laitettu tilaukseen!<3

      Poista
  7. Tuollaisen kynttelikön minäkin haluaisin, mutten ole löytänyt mistään. Mukavaa adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla Outille just kerroin, että tuollaisen kehäkynttelikön voisi hyvin tehdä itse, ja ainakin miehen pienellä avustuksella!:) Jos osaa liittää metallirenkaan ja kynttiläkupin, niin sehän olisi siinä...
      Iloista adventtia, ja todella paljon parempaa vointia sinulle Satu!<3

      Poista
  8. Niin kaunista! Ompas ihana tuo ympyrähomma. Ihanaa ensimmäistä adventtia! ❤️.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati!<3 Sanotaanko, että tuosta oli tullut jo hieman pakkomielle meikäläiselle, joten olin aika tavalla iloinen, kun törmäsin kynttelikköön myyjäisissä.;)) Pientä ongelmaa aiheuttaa metallien sekamelska, joka tulee ripustusmateriaalien erilaisuudesta...Katsotaan, pitääkö asialle tehdä jotain, vai tottuuko silmä.:)
      Oikein ihanaa adventtia Kati!<3

      Poista
  9. Voi, täällä nuo pistaasipensaat punaisine marjoineen kasvavat pitkin tienvarsia!
    Kerään niitä paljon kukkakaupalle.
    Niin kaunis edelleen tuo sinun adventtikynttelikkösi!

    Viehättävää adventti-iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan epäreilua!;D Tuleeko noihin pistaaseihin ne pähkinätkin? Nimim. tietämätön :)
      Kiitos Susanna, iloista adventtia!<3

      Poista
  10. Mainio tuo tekemäsi adventtisysteemi! 👌🏻 Tuija

    VastaaPoista
  11. Superhieno tuo sinun adventtikynttelikkö! Ja vähän kateellisena odottelen lunta tännekin 😊 Ihanaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna!<3 Toivotaan, että sitä lunta saataisiin pikku hiljaa joka puolelle Suomea. Pimeys on ankeaa pidemmän päälle.
      Iloista adventtia ja kivaa viikkoa!:)

      Poista
  12. Kivoja juttuja, minäkin haluaisin tuollaisen pyöreän renkaan, haluaisin tehdä kranssin. Täytyy etsiä jos löytyisi jostain. Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika!:) Luulisin, että askartelukaupasta noita renkaita saa, tai sitten rautakaupasta...Mukavaa viikkoa sinne, kohtahan se on taas perjantai!

      Poista