sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Mäihä Lusto - Kodikas ja tyylikäs kerrostalokaksioAika jatkaa kesän Asuntomessukohteiden parissa!:) Tällä kertaa tutustumme messualueen ainoaan kerrostaloon, joka on ympäristöystävällinen puukerrostalo. Suurin osa huoneistoista oli vielä kesken, mutta pääsimme katsastamaan talosta kaksi erilaista huoneistoa. Molempien huoneistojen sisustus on Maria Elina Sanjasen käsialaa. Molempien sisustuksessa on erittäin paljon sellaista, mistä pidän. Tässä postauksessa keskityn nyt kuitenkin vain Mäihä Lusto kerrostalokaksioon. Vaikka kerrostalohuoneisto asumismuotona ei juuri nyt siintele vielä mielessäni, pidin asunnosta paljon. Sen sisustus on lämminhenkinen olematta liian runsas. 

Puuta on käytetty molempien huoneistojen sisustuksessa. Mäihä Luston ruokailutilan seinässä on upea Siparilan Graftwood 3D-seinä. Ihailimme myös huoneiston kattoa, joka ei suinkaan ollut kerrostaloasuinnoille tyypillistä ruiskutettua massaa. Valitettavasti katto jäi minulta kuvaamatta. Muistaakseni se oli puuta...
 Keittiön kalusteryhmä (Topeekan Kaluste) henkii minusta 50-lukua. Kattaus ja viherseinä veivät minut tavallaan lapsuuteen, mutta tuoreella tavalla, poissa on kaikki tunkkaisuus! Harmaa-vihreä värimaailma valkoisella raikastettuna ja puulla lämmitettynä iskee 70-luvun lapseen. Vaikka tämä sisustus kulkee modernin mummolan nimellä, huolisin sen sellaisenaan, vaikka mummoikää saan luultavasti odotella vielä muutaman vuoden.;)

Naava-aktiiviviherseinä (klik) tuo vehreyttä, mutta lisäksi se toimii tilanjakajana tilassa. Yhtenäinen, värimaailma ja selkeä, pelkistetty tyyli, on mielestäni ainoa oikea ratkaisu suhteellisen pieneen ja yhtenäiseen tilaan. Lämpöä tilaan tuovat puiset ja kupariset kalusteet ja esineet, sekä luonnonläheiset värivalinnat. Juuri näihin seikkoihin ihastuin Mäihä Lustossa. Kattaus on muuten mielestäni kaunein kaikista näkemistäni tällä messukierroksella.<3

 Tykkäsin kovasti myös huoneiston parvekkeesta, työpisteestä ja makuuhuoneesta. Jokaiseen huoneistoon on tässä talossa mahdollisuus saada sauna. Saunatekstiilit ovat Jokipiin Pellavan ja vuodetekstiilit Lennolin. Makuuhuoneen valaisimet ovat mielestäni samat, joita ihailin jo aiemmin Pikkuusen Pareessa. Frost-valaisimet ovat Henna Mantereen suunnittelemat.


Keittiö jäi valitettavasti pariin epäonnistuneeseen räpsyyn. Tämä kohde kannattaa ehdottomasti mahduttaa omaan vierailuohjelmaan, olipa oma asumismuoto mikä tahansa. Vielä olisi näitä messukohteita esittelemättä. Toivottavasti jaksatte innostua!

Muistakaahan käydä osallistumassa Nelson Garden kastelukannun arvontaan ja Kukkailotteluun voi linkkailla vielä tämän illan! Instassa osallistuminen käy milloin vain lisäämällä kukkakuviin #kukkailottelua #mansikkatilanmailla.:)

Leppoisaa sunnuntaita!
Taina

6 kommenttia:

 1. Voi kiitos Taina! Ihana kirjoitus ja kauniit kuvat. <3 Kiva kun tykkäsit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä kiitellä, tykkäsin tästä aidosti!:) Olen miettinyt, että miten nämä kauniit messukodit tulevat näkymään meidän kodissa...Sillä ihan varmaa on, että jollain tavalla nämä jättivät hyvän jäljen ja sitten kun inspis iskee..;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Katja!<3 Tämä oli yleisesti tykätty bloggareiden keskuudessa. Meitä on siis paljon saman maun omaavia naisia.:)

   Poista
 3. Viehättävä kattaus ja mielenkiintoinen tuo puuseinä!
  Kaunis talo taas!
  Ihana kun esittelet näitä messutaloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin kaunista!<3 Ihanaa, kun käytte näitä lukemassa! Ja Susanna, sulla oli taas NIIN kiva postaus, että hetken olin Espanjan auringon alla.<3

   Poista