sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Eteisen seinä - Valmis!Aurinkoista vapunpäivää ja ihanaa toukokuuta! Ajelimme eilen siskontyttären syntymäpäiville Riihimäellä, oli kivat juhlat, ja päästiinpä edes hetkeksi pois sadepilven alta.;D Siskon koti on muuten viime aikoina mennyt harppauksin eteenpäin, voisin ehkä joskus kysyä uutta kuvauslupaa...On siellä niin ihana tunnelma! Siskoni oli jälleen maalannut ahkerasti, ja kuinka ollakaan, sieltä uusien taulujen joukosta löytyi kaveri hänen aiemmin maalaamalleen taululle, joka tuli meille kevättalvella.:)Torstain "kukkadominossa", jossa kukat vaihtoivat paikkaa ja maljakoita, laitoin eteisen lipastolle parin viikon takaisesta kimpusta pari neilikkaa, uudesta kimpusta pieniä eukalyptyksen oksia ja muutama viikko sitten pusikosta katkaistun vaahteran oksan. Tuo vaahtera on minusta jotenkin erityisen kaunis, ja jouluruusutaulussa on juuri tuota samaa vihreän sävyä.
 

Minusta taulut sopivat tuohon aivan loistavasti, ja on aina mukava tulla kotiin, kun eteinen on kodikas ja kutsuva. No, lipaston päälle kertyy toisinaan tavaraa kuin varkain, vaikka yritän opastaa myös muita perheenjäseniä siirtämään lipaston päältä tavarat jonnekin muualle säilytykseen...

Vielä ehdit osallistumaan tämän viikon Kukkailotteluun! Käy katsomassa ohjeet täältä.:) Luvassa kaunis ja lämmin kevätviikko,  nautitaan siitä!


Taina 

12 kommenttia:

 1. Kaunis eteinen on ison ilon aihe - kuten sanoit, silloin on kiva tulla kotiin. Siskosi on todella taitava. Molemmat taulut ovat upeita, mutta tuo tummempi vangitsee minun katseeni ihan täydellisesti. Minäkin napsaisin tällä viikolla muutaman vaahteran oksan sisälle ja pullistelevat silmut ovat lähteneet aukeamaan ihan muutamassa päivässä. Läheskään noin pitkällä lehdet eivät ole kuitenkaan kuin sinulla. Kevät tulee kohisten. Suloista sunnuntaipäivää ja terkkuja aurinkoisesta Varsinais-Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Anu!<3 Olen täysin samaa mieltä siskoni lahjoista, ja koko ajan vain paranee.:)
   Pitäisi hakea uusi vaahteran oksa, sillä tuo alkaa olla jo tiensä päässä. Yhdestä vanhemmasta puusta meinasin käydä taittamassa hieman käppyräisemmän oksan.
   Työkaveri oli viikonloppuna Turussa ja kertoi, että teillä on siellä jo ihan kesä! Eilen ja tänään aikas kiva ollu täälläkin. Onneksi on tynkäviikko! Päästään loppuviikosta pienelle lomaselle ihan tässä kotosalla.:D

   Poista
 2. Kaunista <3 Ja niin kutsuvasti heti ottaa vieraat vastaan!
  Meidän peinen pieni kenkäkaappini päällinen on kuin 'tykillä ammuttu' aina miehen palattua maailmalta. Vanha koira voi oppia uusia tapoja, mutta vanha mies ei ;)
  Sitten se etsii kakkia kun siirrän ne niiden oikeille paikolleen...sama ohjelmanumero joka ikinen viikonloppu *huoh*
  Ihanaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii...ei kakkia, vaan kaIkkia...so sori yöllisillä silmillä vielä mennään ;)

   Poista
  2. :DDD Naurattaa tuo "etsii kakkia"...vaikka ihan heti kyllä ymmärsin, että on kirjoitusvirhe.;D
   Huoh, täällä on tietenkin keittiöntasot täynnä, kun olin sen kolme tuntia siellä teillä.:/ Pakko kohta raivata, sillä inhoan sitä, että aamulla keittiö on sotkuinen.
   Nähdään taas pian!:)

   Poista
 3. Kyllä on niin upeat taulut! Kummia nuo tasot, kun ne vetävät puoleensa jos jonkin näköistä roinaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi!<3
   Näinhän se tuppaa olemaan, vaan varsinkin mieheni mielestä tasojen tarkoitus on juuri se, että niille voi levitellä kaiken omaisuuden.:P

   Poista
 4. Upeat taulut ja eteinen on tosi kiva, harmaan sävy seinässä on hyvä. Meillä hakusessa olohuoneeseen hyvä harmaan sävy, ne niin helposti taittaa siniseen tai vihreään. Siskosi koti on ihana, kävin kurkkaamassa, muhun vetoaa tiiliseinät ja vessa oli todella sympaattinen siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Ymmärrän niin täysin tuon harmaan sävyn vaikeuden! Vuosi sitten maalasin olohuoneen seinän "muka harmaalla". Minun silmiini se oli ihan sininen, vaikka ihan kaunis väri olikin...Sittemmin maalasin saman seinän ensin vihertävällä ja nyt se onkin grafiitinharmaa.;D
   Tein yhden päivän siskoni kanssa sitä alakerran tiiliseinää, ja nostan isosti hattua hänelle. Minusta ei kyllä olisi muuraamaan seinää. Uskomaton suoritus.:) Ja yläkerrassa on tehty paljon kivoja muutoksia noiden edellisten kuvien jälkeen. Harmi, ettei mulla ollut kameraa mukana...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Frida!<3 Olen täysin samaa mieltä, ja erittäin ylpeä siskostani!:)

   Poista
 6. Vau miten ihania tauluja siskosi maalaa! Käyttääkö hän akryylivärejä? Minäkin olen ikäni maalannut mutta viime aikoina kovin laiskasti. Siksi on ihana seurata kun joku ahkerasti maalailee, se on tosi rentouttavaa.

  VastaaPoista