tiistai 3. toukokuuta 2016

Huhtikuun kollaasitSinne se huhtikuu humpsahti, melkein varkain sormien välistä. Hassulta tuntuu nyt lämmön huidellessa lähempänä kahtakymppiä, että kuukausi sitten oli vielä jäät järvellä ja lunta runsain mitoin... ainakin meidän pihassa.

Inspiraatiota tarjosi niin heräävä luonto kuin ihanat Kevätmessut. Löysin uuden ystävän täältä blogimaailmasta, olemme tavanneet jo monta kertaa kuukauden aikana lenkkien ja kahvittelun merkeissä.<3 Iloinen olen  myös siitä, että Kukkailottelu (ensimmäinen ja toinen), sai niin hienon vastaanoton. Tällä viikolla muuten ajattelin laittaa ilottelulinkin auki jo torstaina pitkän viikonlopun ajaksi.
Tervetuloa jälleen  torstaista eteenpäin linkittämään kukka-aiheisia postauksia ja kuvia! 

Ihanaa toukokuuta!
Taina


Linkitän samalla:

19 kommenttia:

 1. Jestas, miten upeita maisemia kollasissa <3

  VastaaPoista
 2. Tuo kivinen sammalkoivikko on niin kaunis <3 ja tuo kuva kaukkapenkistä kesähuoneelle päin...siitä sain idean omaan kukkapenkkiini...vanha grillin tiilet pääsivät uusio käyttöön...
  Ja kiitos tuosta kukkailottelusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, piti korjata tuolta tekstistä, kun kiireessä kirjoitin, että löisin ystävän.;D En varmasti löisi sinua!:D
   Ensi kerralla tulet tänne meille, niin käydään kiertämässä tuo niemi ja istutaan vaikka sammalkiville termarin kanssa!<3 Heh, tiedän niin tarkasti tuon inspisjutun.;) Miehet yleensä tykkää ja ymmärtää..
   Kiitos kun olet kukkafani!:)

   Poista
  2. :D Enpä edes huomannut ja onhan ihan tutkittu, että ihmiset 'lukevat' sanasta vain osan kirjaimista ja päättelevät siitä ja asia yhteydestä loput sanasta.
   Termari-retki kuulostaa erinomaiselta!
   En tiedä ymmärsikö ja tykkäsikö mun viimeisestä älynväläyksestä ;)

   Poista
 3. Kevään hurmaavia tunnelmia ja kuvat kertovat kaiken!
  Huhtikuussa ehtii luonnossa tapahtumaan niin paljon!
  Kaunista toukokuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monesti huhtikuu on ensimmäinen oikea kevätkuukausi, niin minusta nytkin. Jos täällä eteläisessä Suomessa kaikki tapahtuu kovin haipakkaa, niin pohjoisessa vauhti on varmasti vielä huimempaa. He kun aina jossain vaiheessa pyyhkivät ohi esim. päivän pituudessa.:)
   Ihanaa toukokuuta Susanna!<3

   Poista
 4. Upeat kollaasit jälleen kerran!
  Kollaasi mestari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos Kata Maria!<3 Ehkä nyt en sentään..;D

   Poista
 5. Ihana idea tuo kukkahaaste onkin! Täytyy yrittää mukaan taas kunhan ehdin -ehkä se saa minut hankkimaan kukkakimppuja kotiin kuvattavaksi. Ihanaa kun kesä on kaikkine kukkineen vielä edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar!<3
   Kyllä tämä kevät ja alkukesä on ihan parasta juuri sen vuoksi, että kaikki kiva on vielä edessäpäin. Ei tarvitse yhtään katsella peruutuspeiliin.;)Minä jo intouduin kesäkukkia laittamaan. Oli ihan käydä aamulla postilaatikolla, kun etuportaalla kukkii!<3

   Poista
 6. Me suomalaiset ollaan kyllä varmaan maailmanmestareita siinä, kuinka nopeasti me sopeudutaan keliin kuin keliin. Eikä tarvi kuin yhtenä päivänä auringon paistaa, niin kuukauden vesi- tai räntäsade on samantien mielestä pois pyyhitty. Ihan kuin mitään sellasta ei ois koskaan ollutkaan. (Nyt näyttää lähipäivien sää sellaselta, että täytyy pitää varansa, ettei tuu valiteltua, kuinka on liian kuuma :). Sekin kun meiltä onnistuu).

  Ihanaa pyhää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, se on just noin!;DD Ihan jo melkein eilen lipsahti, että onpas kuuma, ja miehelle sanoin, että voidaan mennä kahvittelemaan sisällekin sataman kahvilassa.;) Olin just ollut useamman tunnin lasten kanssa koulussa ulkona. Ei me sitten kuitenkaan menty sisälle, ja illemmalla innostuin vielä pihahommiinkin ja kesäkukkien laittoon.:)
   On tämä niin hienoa, tämä kevät!<3 Oikein ihanaa helatorstaita Annukka!<3

   Poista
 7. Hienot kollaasit, sammalikko ja koivut <3 ja tosi hieno tuo "on the road" kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Yksi lempipaikkani tuossa lähistöllä on tuo sammaleinen kivikko, niemen kärki.:)Toivoisin, että voisin joskus ottaa kuvan moottoriliikennetien sillalta auringon laskiessa, mutta harmi vaan, kun ei sinne saa mennä tuollaisesta syystä jalan hillumaan!;D

   Poista
 8. Sun kollaasit on aina niin ihanan, jotenkin täyteläisiä. :D Niin kauniit värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!<3 Värejä mäkin ihailen sun kuvissasi!:) Vaikka musta, valkoinen ja harmaa taitaa viehättää meitä molempia, niin väreilläkin on sijaa.<3

   Poista
 9. Hei! Myöhäiset päättyvän huhtikuun terveiset ja onnellisen toukokuun toivotukset :)
  Ihanat kollaasit! Ylin aivan mielettömän hieno ja kaunis.
  Vietähän ihana toukokuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos Mona!<3 Vielä ehtii, ei olla vielä puolessakaan välissä toukokuuta, vaikka luonto ottikin aika harppausken viikossa!
   Nautitaan tästä ajasta, eikä stressata turhia!<3

   Poista