tiistai 17. toukokuuta 2016

Kevättä keittiöön






Keittiötä ei olekaan tullut juuri viime aikoina kuvattua tänne blogiin, joten tällaiset tarkasti rajatut räpsyt keittiöstä ja osasta viime viikonlopun ostoksia tällä kertaa. Lauantaina eksyin ihan vahingossa Espoossa kauppakeskus Ainoaan, ja kun tajusin, että Cafe Latte Lifestyle sijaitsee kyseisessä paikassa, oli tietenkin poikettava tutkimaan valikoimia. Jo talvella olin vähällä tilata Tine K:n maljakon. Koska en ollut päässyt hypistelemään tuotetta, ajattelin, että samantyylinen maljakko kyllä ajaisi asian. No, ihastuin maljakon paksumpaan tuntuun ja kivaan kokoon, joten nyt se oli sitten pakko hankkia. Tuo maljakko on koko S eli pienin kolmesta koosta. Materialisti minussa hykertelee joka kerta maljakon nähdessään. Viherpipertäjä minussa taas on päättänyt ottaa kirpparipöydän kesällä useammaksi viikoksi, ja aikoo karsia kaapeista reilusti kaikkea sitä, mikä ei saa samaa tunnetta aikaan.:)





Millan Putiikissa Lahdessa poikkesin myös. Ostin kuusi sinisävyistä (!) Happy Lights -palloa ja kylläpä tuli raikas, kesäisempi ilme keittiöön pienellä. Mustia ja tummanharmaita napsin kesäsäilöön, niiden aika varmasti koittaa jälleen syksyllä. Keittiön ikkunaseinän maalausta olen mielessäni suunnitellut pidempään, mutta inspiraatio puuttuu, sillä keittiönkaappien vuoksi maalaaminen on varmasti todella hankalaa...toisaalta pinta-alaa ei kyllä ole paljoa.





Maljakkoon kävin taittamassa oksia rautatieomenapuusta. Kaikki omenat ovatkin vielä nupulla, syötävissä ei vielä ole edes kunnon nuppuja. Sen sijaan päärynäpuussa on meneillään aivan mieletön kukinta! Nyt sitä aurinkoa ja lämpöä tänne ja sassiin!:)


Taina
 

12 kommenttia:

  1. Kaunis maljakko ! Ernstillä on melkein tismalleen samanlainen, olen sitä Ruotsin puolella hypistellyt.

    Lämpöä kaivataan lisää täälläkin, mutta kauhun sekaisella pelolla odotellaan myös, että koska sääsket heräävät! Toivottavasti ei vielä pitkään aikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä Tanja!:)
      Täällä on jo kaikenlaisia verenimijöitä.;) Juuri tulin nurmikonleikkuusta, muuten mukavaa vielä näin ekalla kertaa, mutta älyttömän paljon ötököitä pyöri varsinkin niskassa.:/ Musta ei enää olis asumaan pohjoisessa, olen tullut ihan oikeasti allergiseksi puremille ja ne paisuvat välillä ja kutiavat viikko tolkulla. Toivotaan vain vähän hyttysiä tälle kesälle!:)

      Poista
  2. Kaunis maljakko oksineen ja kukkineen. <3

    VastaaPoista
  3. Kirkkaat simppelit lasimaljakot on mun heikkous. Kaikki muut myin kirpparilla ja silti jäi ihan riittävästi justiin noita kirkkaita kaappiin, mutta silti aina niitä kaupassa hamuan, kun näen. Täytyy vaan nyt pysyä järjissään, kun ei meillä ole kovin montaa paikkaa, joissa niitä edes voi pitää esillä. Etenkin nyt, kun viherkasvi-innostus on vallannut alaa (ja pöytätasoja..).

    Täällä on kanssa peukut pystyssä lämmön puolesta. Joskaan mikään maailman aurinko ei saa meidän omenapuita tänä vuonna heräämään henkiin. Mies leikkas ne niin totaalisen kaljuiksi, ettei toivoakaan, että niihin tulis kukan kukkaa. Toivottavasti myöhemmin tällä vuosikymmenellä edes..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenkäs sen sun paketin kanssa kävi? Joko sulla on vihreät kasvamassa kasvulaatikossa?:)
      Mulla tuo maljakkoihastus ei valitettavasti ole pysynyt pelkissä kirkkaissa. Esim. vihreitä ja valkoisia tykkään käyttää myös..Kaapissa on kuitenkin jonkun verran sellaisia, joita ei ole tullut juuri käytettyä, joten ne saavat kyllä lähteä.

      Pidetään peukkuja, että teidän omenapuut vielä siitä tokenee!<3

      Poista
  4. Kyllä teillä on aina niin kotoisaa ja kaunista <3
    Tajusin just, ettei minulla ole minkäänlaista inspistä laittaa sisällä mitään ( lue= edes siivota)...sielu hamuaa vain ulos <3
    Kaappejani ajattelin tyhjentää noiden kotoa muuttavien matkaan....en siis edelleenkään tunne omakseni pitää kirppistä....:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!<3
      Aika samat fiilikset.:) Aloitin muuten eilen sen nurmikon poistamisen, tänään en harmikseni ehtinyt jatkaa, piti kuskata nuorisoa ja leikata nurmikkoa. Toivottavasti huomenna ennätän edes pienen pläntin. Hikistä puuhaa...:)

      Poista
  5. Tulppaanitorstain myötä oli pakko hankkia muutama uusi maljakko alkuvuodesta :) Ihanaa vaihtelua saa samantapaiseen kukkakimppuun erilaisella maljakolla. Huomasin mökillä, ettei mulla oo siellä yhtään maljakkoa eli mun "täytyy" ostaa joku kiva kesäkukkia varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän tuon niin hyvin.;) Niittykukkia tykkään pitää esim. mummoni vanhassa Arabian kannussa. Minulle ne kuuluvat jotenkin yhteen.:)

      Poista
  6. Kauniit hankinnat!
    Minä haaveilen, että joskus pääsisin käymään tuolla Cafe Latte Spiritissä ja tuo Millan putiikki olisi varmasti myös käymisen arvoinen paikka;)
    Joo, lämpöä saisi tulla myös tänne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuules, kun tulet tänne Lahden suunnalle, niin lupaan toimia emäntänä, ja viedä sut kivoihin paikkoihin!:)
      Taitaa olla niin, että Etelä- ja Pohjois-Karjala ovat olleet pisimpään hyvän sään alueita. Ihan ok täälläkin, mutta siihen lämpöön ehti jotenkin jo tottua.:)

      Poista