keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Uusia julisteita seinilleViime kesänä tilaisin ensimmäisen kerran Deseniolta olohuoneen vastamaalatulle seinälle kauan haaveilemani luontoaiheiset printit. En suinkaan ole kyllästynyt tauluihin, täysin päinvastoin! Talvi-iltoina huomasin selailevani jälleen Desenion sivuja ja katselevani kodin seiniä, joista osa selvästikin kaipasi jotain kaunista täytettä. Ilokseni pääsin blogiyhteistyön merkeissä valitsemaan meille uusia julisteita! Jee!

Itseäni on viehättänyt aina erityisesti luontoaiheiset printit, kartat sekä sellaiset tekstiprintit, joiden sisältö puhuttelee. Graafisista printeistä löytäisin vaikka kuinka monta tyylikästä ja mieleistä sisustustaulua, ja valokuvatauluista unenomainen, Pilvi, oli jo useamman kerran ostoskorissani. Sivuja selaillessa tuli mieleeni mm. kenkäfriikki ystäväni, joka varmasti tykkäisi Jimmy Choo -korkokengistä sekä Kööpenhaminassa tällä hetkellä asuva veljeni, jonka Helsingin kodin seinälle voisi sopia Kööpenhaminan kartta... Pyörittelin iltatolkulla erilaisia vaihtoehtoja, lopulta päädyin tilaamaan meille kuvissa näkyvät kolme printtiä.

Olohuoneen ikkunan ja ulko-oven välinen seinä oli minusta näyttänyt jo pitkään kovin tyhjältä. Tuohon paikkaan olisi sopinut myös juliste, joka lopulta päätyi esikoisen huoneen seinälle. Magnoliasta on tullut ehdoton kukkasuosikki talviaikaan, ja nyt meidän seinällä kukkii yksi herkkä magnolia vuoden ympäri, eikä tarvitse edes vettä vaihtaa!


Kesältä minua oli jäänyt kaivelemaan kahviaiheinen tekstitaulu, jonka ajattelin sopivan täydellisesti keittiön kellon alapuolelle. Jotenkin tyypillistä mulle, että päädyin loppujen lopuksi ihan toiseen tekstiin.;D Minusta rakkaus ja ruoka kuuluvat ehdottomasti yhteen. Ei varmaan tarvitse selittää enempää.:)Kolmas valintani oli New Yorkin kartta, jota olin ihaillut jo monessa blogissa pitkän aikaa. Viime kesän Amerikan reissun jälkeen kartta tuntuu jotenkin enemmän henkilökohtaiselta... Kuinkahan monta turistia New Yorkissa muuten käy vuosittain?;D No, ihana paikka, josta jäi kivat muistot joka tapauksessa! Mallailin karttaa olohuoneeseen, kirjastoon, eteiseen ja lopuksi esikoisen huoneeseen, jonne taulu lopulta päätyikin. Teinin seinän kollaasia voisi vielä laajentaa ainakin yhden ison taulun verran...

Mitä mieltä sinä olet julistetauluista? Minusta näillä voi muuttaa huoneen ilmettä helpolla ja edullisella tavalla. Taulut seinällä luovat sisustukseen viimeisen silauksen. Jos Desenion valikoimissa on tauluja, joita sinä haluaisit ripustaa seinällesi, niin ilokseni voin kertoa, että piakkoin sinullakin voi olla mahdollisuus valita mieleisesi kuva omaksesi, kannattaa siis selailla jo valikoimia! Palaan aiheeseen pian erillisessä postauksessa! Kiitos Deseniolle erittäin toimivasta yhteistyöstä!<3


Taina


Printtijulisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

8 kommenttia:

 1. Ihania julistetauluja, just kivoja ;)

  VastaaPoista
 2. Tykkään <3 Meiltäkin löytyy pari Desenion julistetta, ja yksi odottaa pääsyä tyttären Lontoon kodin seinälle. Yhden julisteen jo postitin, mutta se hukkui Lontoon päässä. Nyt uusi odottaa täällä neidin Suomen vierailua. Tai oikeammin kivempi vaihtoehto olisi äidin Lontoon reissu ja julisteen toimitus perille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija!<3 Voi, julistetoimitus Lontooseen kulostaa just hienolta ajaukselta!:) Enpähän muuten tiennyt tällaistakaan, että sulla on jo tytär maailmalla.:)

   Poista
 3. Mahtavaa! Mäkin haluaisin tuollaisen New Yorkin kartan. Toivottavasti sinua ei haittaa, jos meille ilmestyy sellainen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ei tietenkään! Tuo kartta oli ensimmäinen printti, jonka valintaa ei tarvinnut pähkäillä yhtään.;D

   Poista
 4. Hui...aika sama maku meillä näyttää olevan! Pidän juuri tuollaisista yksinkertaisista graaffisista julisteista <3
  Meillä on paljon tauluja ja julistetauluja, eikä kaikki edes sovi seinille, mutta voi vaihdela paikkoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdatko olla samanlainen jahkailija päätöksissä, kuten minä?:D Musta tuntuu, että nykyään mun rahat säästyy paljon paremmin kuin ennen juuri tuosta syystä. En osaa päättää! Aika monta iltaa selailin noita vaikoimia...;D

   No, tosiaan, paikkaa vaihtamalla saa ihan uuden ilmeen tilaan, välillä voi laittaa jonkun taulun sivuun ja sitten taas ottaa sen esille, kun sille on tilaus.:)

   Poista