keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Pääsiäisarvonnan voittajaKylläpä meitä on nyt hellitty auringolla! Olen nauttinut iltapäiväkahvit neljänä päivänä takaterassilla auringonpaisteessa, melkein torkkunut silmät kiinni retkituolissa ja avittanut kevääntuloa putsaamalla terassia lumesta pätkä kerrallaan. Se, minkä eilen putsaisin, oli tänään jo sulanut kokonaan ja sehän antaa motivaatiota jatkaa "kevättöitä".


 

Viikonloppuna odottelin omenapuun oksissa olevien nuppujen aukeamista, mutta eivätpä auenneetkaan. Pahoin pelkään, että näistä oksista ei tämän kummoisempia kukkia tulekaan. Harmillista! Ehkä pitää ottaa uudet oksat ja toivoa, että niiden kanssa tulisi runsaampi kukinta.
Teitä pääsiäisarvontaan osallistuneita oli hirmuisen monta, melkein 60 ja osalla arpoja vielä kaksin kappalein! Arvonta on nyt suoritettu ja ta-daa...voittaja on Heidi Korvenoja-Laine! Onnea Heidi!<3 Kannattaa muuten pysyä kuulolla, sillä mulla on yksi kiva arvonta jälleen tulossa ihan lähiaikoina!

Taina

 

2 kommenttia:

 1. Teillä onkin ollut lämmintä kun olet saanut juotua jo useammat terassikahvit! Minulla oli vasta tänään eka kerta ja se on kyllä niin ihanaa. Pitkälle olet saanut omenankukat. Mä otin syreenin oksan pari viikkoa sitten sisälle ja siihen on tullut nyt nuppuja. Nyt jännätään jaksaako oksa avata ne. Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on vielä kauniimmat kukat oksissa, vastoin odotuksiani.:) Pidetään peukkuja, että syreeninoksasi puhkeavat kukkaan! Omenapuun oksien kanssa otan uuden yrityksen...
   Sehän on huomenna taas perjantai, ihanaa! Mukavaa loppuviikkoa Anu!<3

   Poista