sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Loma paketissa - Mitä kivaa sitten keksittiinViikko on lyhyt aika, ja kun on kivaa, niin sitä lyhyemmältä aika yleensä tuntuu. Oikeastaan tämä loma on kyllä tuntunut pidemmältä, ehkä siksi, ettei tälle lomalle ollut suunnitelmissa yhtään siivottavaa kaappia, nurkkaa tai edes seinää maalattavana. Ajatuksia on kyllä ollut, sitä en voi kieltää, sekä siivousta että maalaamista koskevia.;D
Loman alussa kirjoittelin lomatoiveistani. Suuren suuria eivät toiveet olleet, joten voin todeta, että ne kaikki täyttyivät. Sään puolesta meille osui parempaa kuin uskalsin toivoakaan, sillä aurinko paistoi useampana päivänä. Kävin lenkkeilemässä aamuisin ja hiihtämässä peräti viitenä päivänä. Kun joku ystävällinen rannanasukas ajoi vielä ladut jäälle, niin olipa mahtava hiihtää, erityisesti auringonpaisteella!


Lomalla on mukava irtautua arkirutiineista kuten ruoanlaitosta.  Ulkona on syöty koko perheen kanssa ja miehen kanssa kaksistaan. Myöhäiset aamupalat ja pienet herkkuhetket kuuluvat tietenkin lomaan.


Tämän loman sykähdyttävimmäksi jutuksi sanoisin omalla kohdallani Kruunuvuoren huviloihin ja alueeseen tutustumisen. Huomaan, että vieläkin pureskelen näkemääni. Kannatti lähteä ja käyttää lomapäivä retkeilyyn samanhenkisen ystävän kanssa.

Vaikka ulkona on ollut harmaata torstaista lähtien, koen eläväni ihan täysillä jo kevättä. Vain kaksi kokonaista viikkoa, ja sitten onkin jo pääsiäisviikko! Nyt on juuri oikea aika nauttia värikkäistä kukista ja keväisistä oksista. Ugh! Hullu risunainen on puhunut.;D

Kivaa, keväistä viikkoa!
Taina

12 kommenttia:

 1. Loma tekee aina hyvää, ja pitääkin ottaa aikaa niille asioille mistä pitää! Meillä loma vielä edessä mutta kovin jo odotetaan sitä. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, nauttikaa lomasta Katja sitten, kun on aika!:) Arkeenpaluu on loman jälkeen aina hieman tahmeaa, vaikka töissä viihtyisi kuinka hyvin...;D

   Poista
 2. Viime viikolla kyllä säät helli lomalaisia! Nyt on taas sitä harmaata. :( Upeita kuvia oot lomalla viikolla napsinut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata Maria!<3 Niin totta, mitä sanoit viime viikon säästä! Tänään -viikon tauon jälkeen- aurinko paistoi ihanasti ja lumi suli ihan silmissä. Olin pakahtua onnesta, kun näin neljän joutsenen lentävän kohti pohjoista.<3

   Poista
 3. Kivalta kuulostaa teidän lomaviikko. Meillä ei oikein aurinko paistellut, se vähän harmitti. Mutta ihan kiva oli lomailla kuitenkin. Ja kohtahan on jo pääsiäinen, neljä vapaapäivää silloinkin :)

  Ihanaa uutta viikkoa Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija!<3 Pääsiäinen on tosiaan ihan nurkan takana ja tänään oli kyllä ensimmäinen oikea kevätpäivä täällä. Piha muuttui sohjoksi, mutta ei haittaa!
   Sehän on kohta taas perjantai. Mukavaa loppuviikkoa Tuija!<3

   Poista
 4. Kuulostipa oikealta ja nautinnolliselta lomalta, niinkuin loman pitää ollakin, ihanaa :) Mielenkiintoisia huviloita, tekisin mielelläni minäkin kävelyretken sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se olikin! Hieman on ollut tahmeaa arkeen palaaminen..;D
   Kannattaa ottaa tuo Kruunuvuori retkikohteeksi vähän kauempaakin, on se niin erikoinen paikka.:)

   Poista
 5. Oon jopa vähän kade hiihtohetkistäsi. En olisi uskonut sanovani tuota ääneen.. :D Muutenkin viikkonne kuulosti ihan oikealta lomalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, on se aika hikistä puuhaa, tuo hiihtäminen.;D Oli pakarat, reidet ja käsivarret ihan kipeänä monta päivää putkeen. Aurinkoisella säällä tuntui, että sitä voisi tosiaan hiihtää vaikka kuinka kauas.:)Lomalta paluu onkin sitten ollut kaksinverroin vaikeampaa, päänsärkyä ja väsymystä. Taitaisin tarvita uuden loman!:P

   Poista
 6. Kuulostaa että teillä on ollut ihan täydellinen loma! Ihanaa, rauhallista puuhastelua sopivasti kaikenlaisilla kokoonpanolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli!:) Sitä vaikeampaa on ollut arkeen paluu, mutta onneksi kohta on viikonloppu!;D

   Poista