keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kirpparilta Kesähuoneeseen


Tänään päättyi jälleen myyntirupeama lähikirppiksellä, ja kotiin palasi taskurahojen kanssa tyytyväinen myyjä.:) Paljon sain myytyä, suurin osa tavaroista löysi uuden omistajan. Sitä aina luulee, että NYT ei enää nurkissa loju turhaa tavaraa, mutta toistaiseksi tämä on osoittautunut ainakin minulla harhaluuloksi.;) Luultavasti otan pöydän taas hieman keväämmällä, sillä ajankohtaiset tavarat vuodenaikojen mukaan on yksi keino saada tavara paremmin kaupaksi.

Tällä kertaa en palannut ihan tyhjin käsin kotiin. Ensinnäkin ostin neljä käyttämättömän näköistä Ultima Thule olutlasia 25 eurolla. Meillä on ennestään noita laseja kaksi lahjaksi saatua, ja joulun alla jopa kävin parista kaupasta niitä etsimässä meille, ei vaan juuri silloin ollut hyllyssä. Hyvä niin, sillä nyt sain neljä kahden hinnalla! Jo pari vuotta Ultima Thulen pinta on viehättänyt (samaan tapaan kuin Kastehelmi-astioiden), ja ajattelin, että olutlasit käyvät ihan juomalaseista juhlakattaukseen.
  
En tiedä kummasta ostoksesta olin iloisempi...Kuvissa näkyvät tekonarsissit lähtivät empimättä mukaan, sillä onpa mukava jättää ne Kesähuoneeseen ilman huolta kukkien paleltumisesta! Tekokukat ovat muuten nykyään todella aidonnäköisiä, ja siksi varteenotettava vaihtoehto tuoda kevättä kylmään Kesähuoneeseen. Kuudella kukalla oli hintaa 6,50, passeli hinta mielestäni.

Keväänkaipuu sen kun pahenee! Tänään oli minusta selkeästi kevättä ilmassa. Valoisaa oli vielä viiden aikaan, ja ajatus siitä, että kuukauden päästä on virallisesti kevät, saa kummasti mielen kevenemään. Mietinkin, että ovatko vuodenajat samalla tavalla mielentila kuin ikä. Ehkä vähän?

Taina

11 kommenttia:

 1. Kivoja ja edukkaita löytöjä kirpparilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!:) En voinut edes harkita, että olisin jättänyt nämä sinne.;D

   Poista
 2. Hih, mä jo katsoin, että oikeastiko sulla perunanarsissit on kasvihuoneessa/kesähuoneessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Psst... blogissani on sinulle haaste :)

   Poista
  2. Pakko myöntää, että olen kyllä yleensä aika hätäinen noiden sipulikukkien (ja kaikkien muidenkin) kanssa keväisin, ja yleensä mulla paleltuu eka satsi joka vuosi. No, tämähän oli nyt vasta alkua, vielä ehdin hyvin pakastaa kukan poikieen näistä tekonarsisseista huolimatta.;D Kiitos haasteesta, tulen sen kurkkaanmaan suitsait.<3

   Poista
 3. Onpas aidonnäköiset narssissit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, ja ruukutkin oluvat minusta kauniit, kun eivät olleet muovia.:)

   Poista
 4. Itsekin vannoin, että joulunaluskirpparirupeama oli mun kohdalla viimeinen ikinä, mutta päätin nyt kumminkin varata pöydän maaliskuun alkupuolelle. Ajattelin tästmätä sinne kaikki kaappeihin jääneet pääsiäisjutut, vaaleanvihreät tuikut ja muut keväiset täsmätuotteet. Nyt ei niin väliä, tuleeko niistä euroja minkä verran vai ei tuu. On vaan tässä raivaustauon aikana jotenkin korostunut se, kuinka paljon sitä tavaraa edelleen on liikaa vaikka sitä ihan hirveitä määriä jo lähtikin erinäisiin suuntiin kiertoon. vaatteistakin noin 98% on ihan turhia, jos mietin, mitä niistä oikeasti olen tänä talvena käyttänyt. Miehen kanssa lenkille lähtiessä aina vitsaillaan, että ootko muuten sattunut huomaamaan, että mulla on tällanen Rukan hieno kerrasto :D. (Tuntuu että se on ainut jota tulee käytettyä ja siihen sit ne samat välikerrastot, toppahousut, takki, pipo ja hanskat ja se on siinä. Lisäks ei tartte suunnilleen kuin uikkarit :))

  Mietin jo, että nyt on kyllä narsisissit tullu ennätysaikaisin myyntiin :). Mutta ei sentään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on kuule ihan sama juttu noiden vaatteiden kanssa! Viime vuodet olen vain karsinut ja karsinut, mutta ilmeisesti joku kantaa niitä myös silloin tällöin tähän suuntaan. Jos olisi oikein viitseliäs, nostaisi talveksi osan vaatteista jonnekin varastoon, ja kevään tullen vaihtaisi talviset neuleet yms. ja toisi varastosta sitä kevyempää. Mulla ainakin päällysvaatteet on ympäri vuoden vaatehuoneessa, ja kausittan käytössä on hyvin pieni osa vaatteista. Eikä musta koskaan tuu klassista pukeutujaa, joka muutamalla laatuvaatteella tekisi uskomattomia yhdistelmiä.;D Haluaisin olla, mutten ole.
   Sun sporttikuva on syöpynyt positiivisella tavalla mun mieleeni. Näytit niin elämän iloiselta ja hyvinvoivalta! Niissä kamppeissa ei ainakaan ollut mitään hävettävää, mut joo, kalsarihousut saa ainakin meillä kotona mieheltä tuomion oloasuna.:P

   Mun mielestä muuten Villiviinissä on jo perunanarsisseja myynnissä, mutta mä en voi niitä sisälle ottaa, kun tuoksu on niin voimakas. Ulkokukkina ne ovat minusta aivan loistavia.:)

   Poista
 5. Kesähuoneenne ovi on unelma! Mistähän tuollaisen löytäisin? Kirpparia olen miettinyt minäkin. Toisaalta mieluusti vien SPR:n Konttiin, kun tiedän tavaran menevän hyvään tarkoitukseen. Helmiajatuksin, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Selailisin Toria, jos olisin ovea vailla.:) Sekä Kesähuoneen ikkunat, että ovet on hankittu Torin kautta, vaikkakin vanhoja rakennustarpeita myyvästä firmasta. Kyseistä firmaa ei valitettavasti ole enää olemassa, sillä olisin heillekin mielelläni esitellyt Kesähuoneen.
   Mä olen monen monta vuotta vienyt tavaraa lähetyskirpparille, kun en ole jaksanut edes ajatella myyntirupeamaa. Nyt kun meillä on tuossa lähellä hyvä ja siisti kirppari, jossa kauppa käy, niin ihan mukava on ollut pitää pöytää ja muuttaa joutotavaraa rahaksi. Jos olisin ollut oikein fiksu, olisin laittanut rahat syrjään, ja ostanut niillä vaikkapa matkan jonnekin aurinkoon, sillä juuri nyt on ihan kauhea kaipuu sellaiseen. Mulla on ollut pöytä noin seitsemän viikkoa, kolmessa eri erässä, ja tuotto on ollut sen verran, että kai sillä olisi yksi ihminen Thaimaanhan päässyt...Ehkä seuraavan tilin laitan syrjään.:)
   Mukavaa torstaita Tuija!<3

   Poista