maanantai 29. helmikuuta 2016

Helmikuun helmiä


Helmikuu oli kukkaisa kuukausi.:) Miten paljon iloa tuovatkaan tuoreet, kukkivat kukat! Magnolian kauneus on sykähdyttävää. Tulppaanitorstai -haaste tavoitti ensimmäistä kertaa minut ja luulen, että tuo mahtava haaste on tullut jäädäkseen elämään meillä jatkossakin. Muistakaa hemmotella itseänne kukkasilla.<3
Säät olivat kovin vaihtelevat, vesisateesta kirkkaaseen auringonpaisteeseen ja plusasteista rapsakkaan pakkaseen. Kunnon lumipeite tuli vasta loppukuusta. Jäällä on tullut liikuttua tänä talvena enemmän kuin yhtenäkään talvena aikaisemmin. Ainakin täällä on vielä kestävät jäät, kun on varovainen, eikä mene virtauspaikkoihin. Juuri äsken palasin jäältä hiihtämästä ensimmäistä kertaa tänä talvena. Aivan mahtavaa, kun auringonpaiste lämmitti ja tuntui, että sitähän voisi hiihtää vaikka järven toiseen päähän.:)

Blogielämän isoin juttu osui helmikuuhun eli  juttu tuoreessa Kotiblogit -lehdessä, joka on muuten myynnissä vielä usemman viikon. Onnellinen olin myös mahdollisuudesta arpoa Annie Sloan Chalk Paintia yhdelle lukijalleni! Ystävänpäivä, kirppariostokset ja erilaiset leipomukset ovat ilostuttaneet helmikuista arkea.

Näillä kollaaseilla osallistun sekä Pienen Linnun kuukausikollaasihaasteeseen, että Mona´s Pictureque -blogin A Month in Photos -linkitykseen. Tällä kertaa siis kuulumiset lyhyesti myös englanniksi.:)

This has been such a lovely month! My blog and our home was on a magazine, which was wonderful. I´ve enjoyed beautiful flowers like magnolia and tulips. We have had rain, snow and sunshine. I´ve been walking on the ice several times this winter (also skating in early January), and today I was also cross-country skiing on the ice.

Tervetuloa kevät! Welcome spring!
 Taina

28 kommenttia:

 1. Kukat ovat helmiä, mutta niin ovat kyllä maisematkin :) Oi, ihana helmikuu! Suomi kauneimmillaan, vaikka arjessa ei aina siltä tunnu ;) Lisääntyvä valo näkyy kuvissasi kauniisti! Kiitos, kun linkitit ja ihanaa maaliskuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kun tarjoat linkitys mahdollisuuden!<3 Täytyy tänään käydä katselemassa kaikki linkit mahdollisuuksien mukaan.:)
   Valon määrä on tosiaan lisääntynyt ja se on ihanaa! Ihan viime päivinä ilmassa on kaiken lisäksu ollut kevääntuntua. Kyllä sitä aina talven jälkeen kaipaakin.:)

   Poista
 2. Todella täyteinen helmikuu sinulla. Kaunis kollaasi. Ihania värejä ja tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvituulia!:) Helmikuu olikin vauhdikas kuukausi.:)

   Poista
 3. Miten sen sanoisi, kukikasta, kauniin seesteistä ja kotoista.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, siinäpä se!;D Harvemmin tulee tartuttua kameraan esim. harmalla, valottomalla säällä, koska kuvaaminen on silloin niin haastavaa.:)

   Poista
 4. Kaikki kolme kollaasia aivan upeita ♥

  VastaaPoista
 5. Oih, kuinka kauniit kollaasit. Noi kukat on niin suloisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen Kata Maria!:) Kukkaset on mun talven pieniä kohokohtia.:)

   Poista
 6. Upeat kollaasit ❤️ Tervetuloa maaliskuu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!<3 Maaliskuu on todella tervetullut.;D

   Poista
 7. Maisemat on mun ykkössuosikit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!<3 Kyllä on taas menty ulkona tukka putkella, valitettavasti kameraa en ole pystynyt ottamaan mukaan, sillä tuonne meidän jäälle pitää osata laskea mäkeä (hyvin) ja toistaiseksi molemmilla hiihtokerroilla olen pyllähtänyt hankeen.:DD Tänään huomattavan paljon myöhäisemmässä vaiheessa kuin eilen!:P Sinne rantaan menee sellainen kinttupolku, jossa ei tietenkään ole latua ja siitä kävellään myös, sitten pitäisi vielä pystyä vaihtamaan painoa jalalta toiselle mutkassa. Liikaa mulle.;D Kännykällä on kyllä tullut napsittua sitten senkin edestä. Ehkä mä laitan kameran miehen kaulaan tuon laskun ajaksi huomenna, hän kun pysyy ihan toisella tapaa pystyssä.:)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kun en saa niistä koskaan tarpeekseni.:) Juuri tultiin kaupungista, ja olisin poikennut kukkakauppaan. En saanut ymmärrystä muulta perheeltä...Huomenna menen yksin!;D

   Poista
 9. Oi ihana tuo kukkakollaasi, siitä tulee niin keväinen fiilis. <3 Oletkin ahkeroinut monta kollaasia, upeita nuo muutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Olen huono valitsemaan, siksi kolme kollaasia.;D

   Poista
 10. Kaikki kollaasit ovat super upeita!
  Mutta eka ja vika vievät kyllä voiton <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa!:) Mulla taitaa viedä aina nuo kukkaset voiton muusta.:)

   Poista
 11. Helmikuusi kukkii oikein urakalla. Ja upeita talvimaisemia!

  VastaaPoista
 12. Ihania kukkasia ja mukavia tunnelmia muutenkin.

  VastaaPoista