torstai 28. tammikuuta 2016

Mikä kaunotar!






Kiitos kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista edelliseen postaukseen!<3 Kyllähän mä tiedän, että itseäkin kiinnostaa ehkä eniten ihmiset siellä blogien takana. Silti hieman yllättää, kuinka paljon on käyty tuota postausta lukemassa ja kommentoimassa.:)

Tällä viikolla olen saanut nauttia koko rahan edestä magnolian kukista. Instassa näistä kuvia jo aiemmin julkaisinkin. Edellisen viikon alussa kävin ostamassa kaksi oksaa Kukka ja Sisustus Neilikasta (5,50/oksa ei minusta ole paha hinta), ja tämän viikon maanantaina aukesivat ensimmäiset kukkaset. Tänään heitin toisen oksan pois, koko kukinta meni siinä ohi, toisessa jatkuu vielä. Voi ihme, kuinka kaunis tuo magnolia on! Vaikkei se ymmärtääkseni ole mikään tropiikin kukka, niin silti se vie ainakin minulla ajatukset jonnekin turkoosin meren ja vaalean hiekan äärelle, missä tuollaisen kaunokaisen voisi laittaa hiuksia koristamaan.;D

Eilen sain olohuoneen seinän loppuun maalattua. Yritän huomenna ehtiä kuvaamaan sitä päivänvalossa, tai viimeistään lauantaina. Nyt olisi luvassa kodinhoitohuoneen raivausta, sillä huomenna meillä on siivouspäivä...

 Jaksaa, jaksaa!<3

Taina

 

20 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Niina!:) Magnolia on kuvauksellinen kukka.:)

      Poista
  2. Magnolia...rakkauskukka!
    Jumalaisen kaunis!

    VastaaPoista
  3. Onpa upea kukka! Hyvä ostos - täytyy kysellä meidänkin kukkakaupasta josko löytyisi...
    Kivaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuo on tuonut joka euron edestä iloa! Täytyy käydä katsomassa, olisiko noita vielä...:) Taidan toivotella tässä samassa hyvää viikonloppua!:)

      Poista
  4. Ihana Magnolia! Ostin itselleni viime viikonlopuksi myös muutaman oksan. Kovin pitkään ei Magnolia jaksa kukkia, mutta sykähdyttävän kaunis tuo kukka on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivän taitaa aina kukka olla kauneimmillaan, sitten rupsahtaa.:) Oksa kesti neljä päivää erityisen kauniina ja toisella on vielä päivä tai kaksi jäljellä. Niin ja jos laskee kukinnan odotusajan..sehän on vähän kuin joulua odottaisi!;D

      Poista
  5. Mä ajattelin, että tämän blogikirjoituksen otsikko viittaa vielä edellisen kirjoituksen kohteeseen...

    VastaaPoista
  6. Ihanat kuvat. Olenkin eka kertaa blogissasi; kiva ja mielenkiintoinen blogi. Blogissani on esiteltynä upea puutarhakirja, joka tulee lähiaikoina arvontaan. Käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli!<3 Tulen ehdottomasti vierailemaan blogiisi! Kiva kuulla, että tykkäsit.:)

      Poista
  7. Hän on kaunotar ja on todella kauniisti kuvattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mustis!<3 Olen niin kukkasten lumoissa, että haluan aina jakaa sen muiden saman kauneuden ymmärtävien kanssa.:)

      Poista
  8. Aivan mielettömän upeat kuvat!
    Onpas se kaunis kukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai voi muuta sanoa kuin, että niin on.:) Kannattaa kysyä kukkakaupasta. Kukkien puhkeamisen odottelu on melkein kuin joulua odottaisia.;D

      Poista
  9. Onpa kaunis kukkanen, hienot kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leila! Tämä on toinen tai ehkä kolmas talvi, kun olen tuosta magnoliasta tietoinen ja minulla on ollut oksia. Jotain odotettavaa tähän talviaikaan.:)

      Poista