torstai 21. tammikuuta 2016

Kevätinspis sohvan pohjalta


Terveiset jälleen täältä sohvan nurkasta! Pakko todeta, ettei tää sairastaminen sovi mun luonteelle yhtään. Kolmas päivä ja olisin ihan kypsä menemään töihin ja jatkamaan normiarkea. Tänään mun jo pitikin mennä, mutta sitten yöllä nousi kuume ja olipa horkkainen yö suorastaan. Tänään olen sitten nukkunut monta tuntia sohvalla, aika vetämätön olo...Tämä postauskin mulla oli toisenlaisella tekstillä työn alla useamman päivän, mutta deletoin ja aloitin alusta. Mennään päivän fiiliksillä. 
Pari viikkoa sitten, kun olin myös kipeänä, selailin vanhoja lehtiä ison pinon, ja sain päähäni tuon olohuoneen seinän maalaamisen. Monesti tulee myös surffailtua nettikaupoissa kipeänä ollessa, kun on aikaa. Kai sieltä jotain piristystäkin tulee toisinaan ostettua. Nyt en ole tehnyt kumpaakaan, ehkä pitäisi!;) 
Tuosta seinästä vielä sen verran, se miellyttää silmää koko ajan enemmän ja enemmän nykyisellään, olisko nyt viimein tullut värivalinta, joka kestää vuosia. Toivotaan, sillä vaikka maalaaminen on helppoa ja nopeaa, on se myös fyysisesti raskasta siveltimellä! Mulle pitäisi tulla maalia hyvityksenä lähipäivinä, mutta saa nähdä, koska voimat riittää homman loppuun suorittamiseen. 
Noita vanhoja lehtiä selaillessa revin talteen kaikkein kauneimmat kuvat myöhemmin leikekirjaan liimattavaksi. Vaihdoin tuohon työpöydälle nyt keväisemmän kuvan ja jatkoin kuvan teemalla asetelmaa, lasipulloja ja leinikkejä.:) Vaikka on hyvä elää hetkessä, niin kai sitä jo vähän saa haaveilla keväästä...saahan? Haaveista lisää muuten tällä viikolla Pienessä Teehetkessä!
Taina

10 kommenttia:

 1. No mutta nythän ON jo kevät :).
  Pikaista parenemista <3. Sairastaminen todellakin on niin mälsää. Ja turhauttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!<3
   Taidat olla suurempi optimisti kuin minä.;D Harmittaa, kun kauniit aurikoiset päivät lojun sisällä, enkä edes jaksa tehdä mitään. Haluaisin ulos kameran kanssa! Ilmeisesti säätyyppi on muuttumassa harmaammaksi, mutta ehkäpä sitten seuraavan valoisan jakson aikaan aurinko myös alkaa lämmittää?:)

   Poista
 2. Voi sinäkin! Lepoa ja leinikkejä ja paranemista <3 Sairastaminen on kypsää, tiedän niin tunteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!<3 Toivottvasti oma vointisi on jo paljon parempi ja syykin löydetty!<3

   Poista
 3. Itse olin viime viikolla 3 päivää kuumeessa ja lopussa olin kypsä sairastamiseen. Selkäkin vihoitteli makaamisesta, kyllä sohva ja sänky alkoi kyllästyttämään....
  Pikaista paranemista♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!<3 Huomenna olen töihin menossa, jos ei nyt enää mitään uutta vaivaa pukkaa!:) Eilen oli niskat NIIN jumissa sohvalla nukkumisesta, mutta kun kipeänä sohva tuntuu monesti paremmalta paikalta kuin sänky. Onneksi tässä mun kipeilyputkessa näkyy jo loppu häämöttävän.;D

   Poista
 4. Täällä samat tunnelmat, tuli ihan puskista kuume ja kurkkukipu. Yöt on ihan kauheita, välillä viluttaa ja toisinaan tulee hiki, niellä ei pysty ja päätä särkee. Kyllä tekisi mieli töihin tai vaikka suursiivota tämän olon sijaan.
  Oi, nuo leinikit on aivan ihania! Ja kauniit kuvat muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa täysin samalle kuin mun yöni tuossa keskiviikon-torstain välillä! Mulla tosin oli vatsa kipeä reilun vuorokauden ja todella ällö olo. Nyt on mukava olla taas elävien kirjoissa. Kiitoksia kauniista sanoistasi ja paljon paranemisterveisiä!<3

   Poista
 5. Kiitos inspiroivista kuvista, jotka piristävät influenssan kourissa. Hyvää viikonvaihdetta! Tuija

  VastaaPoista