sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Pakkaspäivän lumoa


Kesän, lämmön, vihreän ja kukkien ylimpänä ystävänä koen vaikeaksi innostua juuri mistään talvisesta. No, ehkä takkatulesta, lämpimistä juomista, hyöryävistä keitoista, kesäkukkahaaveista ja leikkokukista, joista onneksi saa ympäri vuoden kaupasta...;) 
Pitkästä aikaa koin todellista kuvaamisenriemua eilen, kun ajelimme ensin Immilään myllylle kuvaamaan ja jatkoimme vielä siitä kaupunkiin Myllysaareen. Molemmissa on pitänyt käydä monet kerrat, mutta se on vain jäänyt. Samalla oli näitä kuvia räpsin, sormet jäässä, ajattelin, että ehkä talvessakin on omat hyvät puolensa. Ainakin aurinkoisena päivänä on superkaunista! 

Kauniin luonnon lisäksi iloitsen siitä, että lapset saavat nauttia talvenriemuista, luistelusta, hiihtämisestä ja pulkkamäestä! Vielä tuo meidän 17-vuotiaskin tykkää käydä luistelemassa ja viipyy jäällä aina useamman tunnin kerrallaan.  Järven jäällä ei onneksi eilen näkynyt ketään liikkumassa. Viime viikonloppuna noita jäihin pudonneita oli myös täälläpäin useita. Odotan itsekin, että pääsisi jäälle kävelemään ja hiihtämään.  Saa nähdä, koska onko sellaista tulossa tänä talvena. Salpausselän mäkiin mua on turha yrittään houkutella.:PMukavaa uutta viikkoa!
Taina8 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia! Myös kylmyys huokuu näistä. Tänään oli jo varsin lämmintä. Vain -7 astetta iltalenkillä.

  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!<3 Varsinkin tuolla Immilässä oli KYLMÄ! Jalkarannassa autosta noustessa todettiin, että aika monta astetta lämpimämpi oli.:)
   Ihanaa, kun nyt on näitä talvikelejä! Nautitaan!<3

   Poista
 2. Kauniita talvikuvia! Talvi osaa olla kaunistakin, mutta jotenkin aina kuitenkin odotan jo kevättä ja kesää!
  Ihanaa viikkoa sinullekin Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Pakko tunnustaa, että olen itsekin enemmän kevättä ja kesää rakastava. Suhde talveen on melko viileä.:P Mutta kun aurinko paistaa, minä vuodenaikana tahansa, on se minusta ihanaaaa!<3
   Kivaa viikkoa!:)

   Poista
 3. Kaunista! Täytyy tunnustaa, että itsekin käytän tilaisuuden hyväksi (ja onneksi niitä tilaisuuksia omassa työssä on) ja alan heti rakentaa lumesta linnaa tms kun vaan mahdollisuus on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä!<3 Tänään onkin sitten ollut jotenkin kevättä enteilevä päivä! Ihanaa tuollainen hetkestä nauttiminen, niin sitä pitää tehdäkin!<3

   Poista
 4. Ai että, miten kaunis päivä ollut ja hienot kuvat! Veden äärellä pakkasella on jotenkin erityisen hienoa, kun kosteus huurruttaa puut ja näkyy höyrynä ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 Pitää ehkä käydä tuolla loppuviikosta, kun on pakkasta luvattu.:) Olemme kerran nähneet siellä koskikaran sukeltelemassa ja olisi hienoa nähdä lintu uudestaan...

   Poista