sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Parasta just nyt!

Mikä ihana viikko ja varsinkin viikonloppu meillä onkaan ollut! Ihan kaikkein parasta just nyt on:


Syksy, joka on kuin kesä
Kun lenkillä tarkenee syyskuun lopulla ilman takkia ja pitkähihainenkin tuntuu turhan kuumalta, on sää just mun mieleeni. Tähän samaan kun lisää sinitaivaan ja ruskavärityksen osittain saaneet puut, tuntuu siltä, että luonto kyllä tietää, mitä ihmismieli kaipaa ja tarvitsee.

Täällä on juotu kahvia terassilla työpäivien jälkeen. Töistä tullessa on pitänyt kiertää puutarhaa kukkia tutkaillen ihan kuin keväällä. Miten mukava huomata nuppuja unikoissa, mutta eniten yllätyin, kun huomasin jasmikkeen alkaneen kukkia uudelleen! Yksi oksa vain, mutta kuitenkin. Pyykit kuivaa parhaillaan auringossa, miten raikkaalta puhdas, ulkonakuivattu, pyykki tuoksuukaan.


Musiikki ja äänikirjojen kuunteluSain yhteistyön merkeissä itselleni Sudion langattomat kuulokkeet ja niitä testaillessani olen mm. antanut äänikirjoille uuden mahdollisuuden. Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa on nyt suurin piirtein puolessa välissä. Aiemmin olen hyytynyt äänikirjoissa ensimmäisille sivuille. Krista Kosonen sopii loistavasti lukemaan kirjaa.  Musiikkiakin on tullut kuunneltua enemmän. Metsässä liikkuessani tykkään kuunnella luonnonääniä, mutta uskon kuulokkeiden tulevan ahkeraan käyttöön talvella, kun lenkit siirtyvät tienvarsille. Tämä postaus ei ole yhteistyöpostaus, olen vain iloinen uusista kuulokkeistani. Oli jo aikakin tulla 2020 -luvulle.:)


Kukat tietysti

Parasta aina on kukat.;D Tällä hetkellä sellaiset, jotka hehkuvat loppukesän ja ruskan väreissä, ovat erityisesti mieleen. Keittiönpöydällä olevassa kimpussa on jopa krysanteemeja, joista en ole oikeastaan koskaan tykännyt. Kimppu on Villiviinin valmiskimppu, jonka ostin ruokakaupasta, kun en ohikaan päässyt.;)

Terveenä pysyminen ja työnilo

Korona se ei jätä meitä rauhaan ja aika lähellä on käynyt jo useamman kerran. Onneksi olemme ainakin vielä välttyneet taudilta. Esikoisella oli altistuminen, mutta testi oli onneksi negatiivinen ja karanteeni hänellä jo ohi. Moni tuttu on rampannut testeissä useampaan kertaankin, flunssaa tuntuu olevan kovasti liikkeellä kaikesta käsien pesusta huolimatta. Iloitsen jokaisesta päivästä, jonka saa olla terveenä.

Töissä on ollut niin kivaa, oikeaa työniloa on ollut ilmassa! Tykkään opettaa alakoulun isoimpia muutenkin, ja tässä kohtaa, kun viimeistä yhteistä vuotta viedään, huomaa siteen, joka vuosien saatossa on syntynyt ja vahvistunut. Meillä on kollegani kanssa supermukavat oppilaat!


Mikä sinua ilahduttaa eniten juuri nyt?

Kivaa uutta viikkoa!

Taina

 7 kommenttia:

 1. Ihana hyvänmielen postaus! Mahtava viikonloppu takana. Ihanan lämmintä, suppaamaankin pääsin pitkästä aikaa.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!<3 Tykkään postailla erityisesti silloin, kun koen, että on jotain iloa ja hyvää jaettavana.<3
   Olipa meillä mielettömän upea syyskuun loppu! Edes tämän päivän harmaus ei ainakaan vielä ole vienyt sen hehkua mennessään...

   Poista
 2. Kivoja parhaita juttuja sinulla täällä! Niin kuin sinäkin nautit työstäsi, niin nautin taas minäkin. Uuteen työpaikkaan siirtyminen oli paras päätökseni pitkään aikaan.
  Ruska on kaunista ja täällä olen jo avannut kynttiläkaudenkin, rakastan syksyn pimeitä iltoja.
  Kaunista sunnuntaita sinulle Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on todella tärkeää, että työasiat eivät muodostu kohtuuttomaksi taakaksi! Työ voi joskus kuormittaa, mutta jos se jatkuvasti kuluttaa enemmän kuin antaa, niin paras olisi aina muuttaa jotain asiaa. Se itsen repäisy vain on aika iso juttu...Iso peukku sulle rohkeudesta ja työniloa jatkossakin!<3

   Nautitaan tästä syksystä! Mukavaa viikkoa!<3

   Poista
 3. Tykkään näistä "kiitollisuus"-postauksista. Alkaa itsekin miettimään, miten paljon on hyvää ja positiivista omassa elämässä.
  Ja tosiaan tuo on hyvä ajatus, että on iloitsee jokaisesta päivästä, kun saa olla terveenä. Sitä käyttää liian usein aikaansa murehtimiseen, mitä jos tulen kipeäksi tai rakkaat ihmiset lähellä sairastuu.
  Kiitos tästä hyvän mielen postauksesta ja oikein ihanaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina itsellesi kauniista kommentista!<3 On niin kiva saada vastakaikua postauksiin!<3
   Just kuulin, että eräs tuttu oli sairastanut koronan.:( Onneksi ei ollut vaikea muoto, mutta kyllä se tauti todellakin lähellä on pyörinyt. Iloitaan näistä päivistä, kun saa olla terve!<3
   Ihanaa viikkoa sinulle!<3

   Poista
 4. Syyskuiset kesänmakuiset säät ovat tehneet terää rankan kröhän jälkeen. Iloitsen, kun vihdoin tuntuu olo suht terveeltä, vaikka nyt onkin polvi puolestaan kipeä. Elämä on hyvää ja kotielämä ihanaa. Kokonaisuutena ottaen asiat mallillaan.

  Take care, be safe! Tuija

  VastaaPoista