sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Tauluseinä eteiseen


Postaus on kaupallinen yhteistyö, julisteet ja kehykset on saatu.


Keväällä eteisen seinän maalausta suunnitellessani minulla oli jo mielikuva tauluseinästä, joka sopisi täydellisesti seinän väriin. Poster Store on tuttu paikka aiemmista julistehankinnoistani ja olin tallentanut talven aikana inspiraatiokuvia erityisesti erilaisista tauluseinistä heidän sivuiltaan. Inspiraatiosivu toimi oman tauluseinäni suunnittelun lähteenä, kun aloin tekemään tilausta. Kesäiset niittykukat, peltomaisema ja ripaus merimaisemaa tuovat kauniin kesäisen tunnelman kuvan makuhuoneeseen. Halusin samaa kepeyttä meidän eteiseen.Tilauksen teko pitkittyi kevään edetessä, sillä Poster Storen valikoimiin tulee ihan joka viikko uusia julisteita uudella teemalla. Minuun iski valinanvaikeus. Mietin metsäisiä, välimerellisiä ja muita vesiaiheisia kuvia, myös kuvien värimaailman mukaan voisi tauluseinän rakentaa. Lopulta päädyin niihin julisteisiin, joita olin alunperin ajatellutkin. Nyt kun tauluseinä on rakennettu, ei ole isokaan homma vaihtaa yhtä tai useampaa julistetta, jos (tai kun) mieli kaipaa vaihtelua. Julisteet on helposti ja edullisesti vaihdettavissa uusiin julisteisiin.

Tammikehykset sopivat mielestäni kauniisti vihreään seinään. Ne tekevät seinästä yhtenäisen, ja vaikka kehyksiin laittaisi myöhemmin sekalaisista kuva-aiheista julisteita, en usko sen haittaavan, sehän voisi olla jopa mielenkiintoisempi vaihtoehto. Ilme on kuitenkin yhtenäinen ja tasapainoinen, kun  tauluseinän kehykset ovat samaa värisävyä.Ennen reikien poraamista asettelin taulut lattialle ja tein niistä erilaisia sommitelmia. Mittailin seinää (tämä toki kannattaisi tehdä jo etukäteen...), jotta tietäisin taulujen mahtuvan halutulle seinälle. Haluan myös taulujen välien olevan tasaiset. 

Yksi isoista tauluista päätyi makuhuoneeseemme vanhan taulun paikalle, sillä se tuntuikin kuuluvan siihen. Kun löysin mielestäni kauniin muodon lopuille tauluille, tuli mies apuun ja porasi reiät ruuveille. Koronakevään kodinmuutos on nyt valmis. Siitä tuli minusta aika ihana! Nyt sinulla on mahdollisuus tilata Poster Storelta julisteita vieläkin edullisemmin. Saat koodilla tainak30 30% alennuksen julisteista (poislukien Selection kategoria). Alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnoista. Tarjouskoodi on voimassa tästä päivästä lukien 30 päivää. 


Taina


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tauluseinä, kauniit kuvat ja sävyt niissä.
  Ihanaa iltaa sinulle Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!:) Tykkään tosi paljon kuvien kesäisestä tunnelmasta!<3
   Mukavaa viikkoa, parempaa vointia!<3

   Poista
 2. Jo on nätit! Ihanat luontoaiheet ja tosi tyylikkäät kehykset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Tämä oli tämmmöinen eteisen face lift.;D Onnistui mielestäni hyvin ja aika helposti.:)

   Poista