tiistai 4. joulukuuta 2018

Hieman jo joulua kotiinHei, ja iloista joulukuuta! Viikonloppuna oli kiva laittaa jo vähän jouluista kotiin, kun ensimmäinen adventti antaa siihen ihan virallisestikin luvan. Molemmille pojille tein joulukalenterit omiin huoneisiinsa. Esikoinenkin vielä sitä halusi (eipä sen puoleen, monilla oikeasti aikuisilla on aina omat joulukalenterit..), joten molempien huoneessa roikkuu nyt pussi poikineen. Instaan laitoinkin viikonloppuna kuvan kuopuksen huoneesta. Tuntuu olevan herääminen helpompaa, kuten aina ennenkin joulukuussa, kiitos joulukalenterin.;)

Adventtikynttelikkönä on sama betoninen House Doctorin kynttelikkö kuin viime vuonna. Tällä kertaa löysin juuri tuohon kynttelikön väliin sopivan pienen sypressin Neilikasta. Kynttelikön keskelle sopivan ruukun, johon tämä sypressi puolestaan mahtui, löysin Prismasta. Ruukussa oli valmiiksi jouluinen kukka-asetelma, mutta se puolestaan oli hieman liian leveä adventtikynttelikössä käytettäväksi, vaikka tyyliltään olisi tuohon sopinutkin. En kuitenkaan halua kasvien osuvan liekkeihin... Niinpä siirsin asetelman vanhaan, kaapista löytyneeseen, saviastiaan, joka oli liian leveä kynttelikön keskelle, mutta sopiva asetelmalle ja sypressi sai asetelmasta vapautuneen ruukun. 

Kynttelikön koloissa on tänä vuonna sini-harmaa sävyisiä, pieniä, joulupalloja, jotka puolestaan tarttuivat mukaan Jyskistä. Ostaessa ajattelin, että voisin ehkä käyttää noita kranssin koristeena. Kranssien solmimiseen ei ole aikaa vielä ollut, joten hyvä, että tulevat käyttöön vaikka sitten näin kynttelikön täytteenä.:)
Neilikasta on peräisin myös isompi sypressi hennolla "lumipeitteellä". Olohuoneen sivutasolle rakensin jouluisen asetelman, josta sypressin lisäksi löytyi paikka edellämainitulle Prisman kukka-asetelmalle ja samasta paikasta vuosia sitten ostetulle keramiikkaa olevalle enkelille.
Nyt mulla alkaa olla jo kiirus vaatekaappiin penkomaan, mitä sitä pukisi joulujuhliin päälle...Toivotaan, ettei ihan kaikki lumi sulaisi, tuohan pienikin määrä kummasti valoa tähän pimeyteen!

Kivaa, jouluisaa, tiistai-iltaa!
Taina

4 kommenttia:

 1. Kaunis adventtikynttelikkö ❤️
  Minä totesin heti joulukuun 1. päivän aamuna lapsille, että kalenterit saa lähdöt jos niiden takia aletaan heräämään kukonlaulun aikaan! :D Sattui olemaan lauantai ja olisin voinut nukkua vähän pidempään ;)

  Ihanaa joulunaikaa sinne! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika!<3
   Ei olisi kai pitänyt kehuskella heräämisen helppoudella, sillä tänään oli kyllä niin tahmaista...Tämä pimeys vie kaikki voimat, ja aamuisin tekisi itsekin mieli vain kääntää kylkeä, ehkä harkita "pesästä" kömpimistä joskus helmi-maaliskuussa.;D

   Samoin, ihanaa joulunodotusta!<3

   Poista
 2. Kyllä vaan aamulla harmitti, kun taas satoi vettä. Nyt täytyy myöntää, että se ihan pikkuinen lumikerros ja muutaman asteen pakkanen olivatkin ihan kivoja :)
  Ihana kynttelikkö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin teki!:( Meidän takapihalla on vielä ihan ohut kerros lunta, mutta ei siitäkään oikein valonlähteeksi ole.:P Mäkin tykkäisin, että lunta ois ihan hippusen ja pakkasta saman verran.<3

   Kiitos Outi!<3

   Poista