torstai 8. marraskuuta 2018

Face-estosta ja marraskuun kauneudesta



Tulikohan ihan ennätys postaustauossa... Kuten etukäteen arvelinkin, tämä marraskuu on työteliäs kuukausi, töitätöitä tehdään urakalla, eikä bloggaamiseen ei ole oikein ollut aikaa. Lisäksi vanhempani olivat  viime viikonloppuna täällä meillä, joten silloin en viitsinyt istuskella oikeastaan yhtään koneella. Tämäkin on oikeastaan vain pikapostaus kännykkäkuvilla höystettynä. Jostain on kuitenkin aloitettava. Kynnys bloggaamiseen nousee itselläni aina sitä mukaa, kun kirjoittamiseen tulee taukoja. Jos nyt lopettaisin bloggaamisen, olisi se voitto jollekulle sellaiselle, joka sitä näyttää toivovan...





Viime torstai-iltana töistä kotiin palatessani ihmettelin suurta Facebook-ilmoitusten määrää puhelimessani. Iloinen yllätys, face-esto oli viimein poistettu 36 päivän jälkeen! Löytyihän sieltä "firmasta" viimein joku tarkistamaan ne ilmiannot ja toteamaan ne turhiksi. Aika paljon vahinkoa voi tehdä pelkästä ilkeydestä. Huomasin, että tämä asia oli painanut mieltäni todella paljon, sillä tuntui, että taakka olisi nostettu harteilta viikko sitten. Oli tarkoitus postata iloisissa merkeissä heti viikonloppuna, mutta en sitten tosiaan ennättänyt aiemmin. Instan linkki ei vielä toimi entiseen tapaan, sillä en ole ehtinyt selvittää, mikä mättää. Yritän perehtyä asiaan nyt viikonloppuna.






Sen verran ajattelin tätä eston loppumista juhlistaa, ja samalla tuoda pientä piristystä marraskuuhun, että jokin kiva arvonta on laitettava pystyyn piakkoin! Valon puute ja kiire syövät naista, mutta periksi ei anneta. Tänään töihin ajaessani pysähdyin nopeasti nappaamaan kännykällä muutaman kuvan marraskuisesta luonnosta, joka kaikessa värittömyydessään on oikeastaan erittäin kaunis. Kaikesta voi löytää hyvää ja kaunista, marraskuun harmaudestakin!





Ilonpilkahduksia marraskuuhun!
Taina

20 kommenttia:

  1. Oi, hieno homma! Toivottavasti vastaavaa kiusaa ei enää ilmene. :) Kauniit kuvat. Just tähän aikaan vuodesta harmaus ja hiljaisuus on parasta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin!<3 Elän toivossa, että ainakaan ihan heti tuollaista kiusaa ei voi tehdä. Olen kuullut, että turhista ilmiannoista seuraisi ilmiantajalle itselleen esto. Tiedä sitten, pitääkö paikkansa.

      Kiitos Varpuslintu!<3 Olen täysin samaa mieltä, mieli kaipaa rauhaa ja hiljaisuutta, ja marraskuu sitä tarjoaa.

      Poista
  2. Todella kauniit kuvat! <3
    Marraskuun harmaus on tarjoillut niin kauniita kuvaskohteita, että oksat pois. Tuollainen utuinen harmaus on niin rauhoittavan kaunista.
    Ja olen todella iloinen puolestasi, että tuo tyhmä face-esto on vihdoin päättynyt. Ihan älytön juttu!!! Ja hyvä, ettet antanut periksi tai perustanut uutta blogia tai facetiliä. Jos syyttä joutuu tuollaisen ilkeyden kohteeksi, hyvän on pakko voittaa.
    Ihanaa tulevaa viikonloppua ja kauneutta päiviisi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina!<3
      Tänään piti lähteä heti aamusta kameran kanssa lenkille, on niin monena aamuna ollut vaikeuksia ajaa töihin, kun luonto on näyttänyt kaikessa harmaudessaan niin kauniille.<3 Vielä en ehtinyt katsoa, tuliko niistä kuvista mitään julkaisukelpoista.:)

      Olen kyllä todella helpottunut siitä, että esto on nyt pois. Vaikea päästä normirytmiin, kun sen verran pitkäksi venähti tuo puolivaloilla toimiminen...Ehkä se tästä! Kiitos tsempeistä, ja oikein ihanaa viikonloppua Riina!<3

      Poista
  3. Marraskuun lempeyttä kuvissasi. <3
    Onneksi face-estot on nyt historiaa ja pääsemme taas rauhallisin mielin jatkamaan harrastustamme.
    Toivottavasti todellakin saamme jatkaa sitä!
    Kyllä tuollainen vie voimia ja minäkin olisin saattanut jo heittää rukkaset tiskiin.

    Nyt kohti ihanaa isänpäivän viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3
      On tosiaan ollut hieman käynnistymisvaikeuksia, kun tuolla oikeissa töissäkin on nyt aikamoiset ruuhkaviikot menossa. Aikamoinen notkahdus alaspäin lukijatilastoissa, mutta yritän olla välittämättä siitä ja jatkaa entiseen malliin.:)

      Oli ihanat messut siellä Korilla!<3 Kivaa viikonloppua Susanna!

      Poista
  4. Kiva kuulla, että täysin turha, mutta sitäkin kurjempi esto on vihdoin viimein poistettu <3.
    Ja ehdinkin jo mietiskellä, että pitääkö alkaa huolestumaan, kun sulta ei ole muutamaan päivään kuulunut postausta :). Kävin sitten Instassa sen verran kurkkaamassa, että näin siellä olevan uusia kuvia, joten päättelin, että kaikki hyvin kuitenkin. Mutta näin sitä ihminen tottuu tiettyyn rytmiin näköjään. Sun tapauksessa säännöllisiin postauksiin, joista poikkeaman heti huomaan. Omilla teksteillä voi olla vaikka kuinka paljon väliä (nyt meni kuukausi..), enkä edes välttämättä huomaa ajankulua. Enemmän ihmettelisin, jos yhtäkkiä kirjoittelisin kerran viikossa. Joskus oli tavoitteena, mutta aika äkkiä sen hylkäsin :).

    Marraskuu ei mua masenna, kun sitä ei sen enempää mieti. Ja oikeasti tykkään ulkoilla tollasessa lämpimässä tihkusateessa. Helppo hengittää ja rypytkin siliää :)

    Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka!<3 Kyllä minä ehdin sua kuule monesti kaipaamaan sun postausten välissä!:)) Nytkin oon muuten lukenut sen viimeisimmän, mutta en tainnut ennättää kommentoimaan. Ne on kiirus ja siitä seuraava väsymys, mitkä meinaa just nyt verottaa tätä harrastusta...Tänään yritin ottaa urakalla kuvia, huomenna varmaan lisää, että olis mitä laittaa postauksiin sitten arkena. Hintsusti oli valoa keskellä päivääkin, mutta tämä jäärä haluaa ottaa kuvat ilman salamaa, luonnonvalossa.:P

      Tänään on ollut taas niin kauniin harmaa päivä!;)) Vähän kyllä silmiä painaa, kun illalla tuli kukuttua myöhään hereillä, mutta aamulla lähdin intopiukeena kameran kanssa luontoa kuvaamaan. Taitaa olla päiväuniaika!

      Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!<3

      Poista
  5. Tosi kauan kyllä tuo esto oli päällä. On kyllä käsittämätöntä, että ilmiantoja ei tarkasteta ennen eston laittoa, vaan isketään vaan esto päälle ja kas, niin sanottu ongelma katoaa. Annahan sitten kun ilmoitat jostain oikeasta ongelmasta, vihapuhe ym, niin niitä saa olla sivut pullollaan.
    Onneksi taas hommat pelittää. Ihanaa viikonloppua sinulle Taina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Jostain mielestäni luin, että maksimi ois 30 päivää, mutta epäilen, että facen oma tietovuoto samaan aikaan oli syynä siihen, että kesti melkein 1,5 kuukautta.:( Joo, ja tosiaan, jollain keskustelupalstoilla on käsittämättömän törkeitä kommentteja, eikä kukaan tee asian eteen mitään.

      Kiitos Outi ja ihanaa viikonloppua!<3

      Poista
  6. Mahtavaa että se se poistui, kurja juttu kaikenkaikkiaan. Mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu!<3 Mielelläni olisin jättänyt tämän kokemuksen väliin, vaan onneksi se on nyt ohi!
      Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!<3

      Poista
  7. Hienoa että esto on väistynyt ja "arki" palaa. Marraskuun harmaudessa on jotain ihanaa, itsekin postasin juurikin meri/Helsinki aiheesta. Monessa asiassa on se kauniskin puoli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Onneli!<3 Olen hurjan helpottunut, ja kiitollinen ihmisille, jotka jaksoivat tätä mun murhettani jakaa!<3
      Nautitaan tästä värittömyydestä ja harmaudesta.;D Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  8. Ihanat kuvat! Pidän marraskuun kolkosta harmaudesta, mutta en niinkään sen pimeydestä ja märkyydestä. Kiva kuulla, että esto on viimein poistettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna!<3
      Valonpuute minuakin vaivaa.:( Olen auringolla käyvä ihminen, ja sitähän nyt ei yleensä ole muutamaan kuukauteen tarjolla, joten käyntikin on sitten sen mukaista.;D
      Kiitos, olen onnellinen, että voin toimia somessa jälleen normaalisti.<3

      Poista
  9. Ihanaa, että se mokoma esto on nyt ohi. Kyllä vaan on sillä isolla puljulla aika paljon valtaa meidän elämään... :(

    Tsemppiä ja iloa uuteen viikkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä ehdin jo ihmetellä, että milloin rangaistus poistuu! Ärsyttää edelleen, että Face voi toimia just silleen, kun itse haluaa. Joku roti olla pitäis!

      Oikein ihanaa viikkoa Tuula, ja kiitos!<3

      Poista
  10. Sinun kuvasi ovat niin kauniin visuaalisia <3
    Tunnelmallista iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina!<3 Yritän saada kuviini sen kauneuden, jonka silmilläni näen. Aina ei onnistu, mutta joskus sentään!:))
      Sitä samaa!<3

      Poista