perjantai 16. marraskuuta 2018

Vihdoinkin viikonloppu!




Lämpöinen tervehdys sohvannurkasta.<3 Farkut on vaihtuneet olohousuihin, ja taustalla soi Spotifysta musiikki laidasta laitaan. Tällä viikolla olen kuunnellut useasti Eros Ramazzottia sisäistä aurinkoa tavoitellen. Uskomatonta kyllä, huomiselle sitä aurinkoa on ihan oikeastikin luvassa (toivottavasti). Mahdollisesta auringosta on otettava kaikki irti! Onneksi tälle viikonlopulle ei ole mitään ohjelmaa tiedossa, ulkoilua ja luonnonvalosta nauttimista lukuun ottamatta.:)




Viime viikonloppuna Villiviinissä oli ihan erityisen ihanat kukkavalikoimat (ei niissä valikoimissa kyllä koskaan valittamista ole), sillä Eija oli järjestämässä täällä Korin liikekeskuksessa Hää- ja juhlamessuja. Kävin messuilla pikaisesti pyörähtämässä ja toivon ehtiväni esittelemään kuvia teille mm. juhlakattauksista, -kukista ja -vaatteista myöhemmin...Viikolla postailut täytyy nykyään suunnitella hyvissä ajoin etukäteen, muuten ei ehdi. Niistä "messukukista" kävin teettämässä itselleni kuvissa näkyvän upean kimpun: muutama jaloleinikki, proteaa "blushing pride", vähän angervoa ja vihreinä eucalyptusta sekä villitimjamia. Pyysin rennosti sidottua kimppua ja sellaisen myös sain. 





En oikein muistakaan milloin viimeksi pöydällä on ollut noin kaunis kimppu! Nyt syksyllä olen lähinnä ostellut yksittäisiä oksia, kauniitahan nekin ovat, mutta kukissa enemmän on kyllä enemmän.:) Kimppu on kestänyt hienosti tämän viikon, mutta huomenna täytyy raakata sieltä kuivuneet pois, ja miettiä, joko olisi aika vaikkapa muutaman hyasintin.





Tänään kotiin tullessa postilaatikossa odotti tämän vuoden Suuri joulukirja, jota olin jo ehtinyt odotellakin. Juttua viime vuoden kirjasta ja vähän aikaisemmistakin löytyy täältä. Pakko tunnustaa, että joulu on käynyt viime viikkoina useastikin mielessä, vaikka mitään todellista en ole asian eteen tehnyt. Sieltä se tulee joka tapauksessa, mutta haluaisin aina ottaa kaiken irti joulun odotuksesta. Pari viikkoa, ja sitten saa ihan luvan kanssa aloittaa jouluttelut ja voi laitella kotiin vähän joulutunnelmaa. Ihanaa!

Jos et vielä ole käynyt osallistumassa hyvänmielenarvontaan ja jättänyt kommenttia, on siihen vielä aikaa tämä ja huominen! Kipin kapin osallistumaan!:)


Rentouttavaa viikonloppua!
Taina

14 kommenttia:

  1. Kaunis on kimppu...ja sieltä se joulu tulee vaikka ei tekisi mitään <3 Hyvää viikonloppua ja toivotaan aurinkoa ulkoilukaveriksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin!<3
      Juu, onneksi on tullut tajuttua tuo joulun vääjäämättömyys jo joitakin vuosia sitten, on voinut lakata hössöttämästä turhaa. Stressiä mä en joulusta varmaan voisi saadakaan, koska tykkään siitä niin paljon.;D
      Aurinkoista viikonloppua Onneli!<3

      Poista
  2. No juu, nyt on kyllä kaunis kimppu! :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Marika!<3 En oo ehtinyt sullekaan kommentoimaan, ihanat teidän uudet keittiökalusteet!<3
      Loistoviikkoa.:)

      Poista
  4. Kauniita kuvia. Ja saahan sen joulun valmistelun aloittaa jo hetikin. =) Minäkin koristelin jo maanantaina asuntoni joulukoristein. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ville!<3
      Hassua, tänään olen ollut ihan joulufiiliksissä, kiitos auringonpaisteen!:)) Pientä askartelua suunnittelin, harmittavasti en tunnut ehtivän ennen yöntuloa...amarylliksiä ja jouluruusun hankin, samoin pari hyasinttia. Siitä se joulutunnelma syntyy, odotuksesta.:)

      Poista
  5. On kyllä ihan äärettömän kaunis kimppu <3 Jaloleinikit on suloisia ja tuo väri on ihan täydellinen!
    Täytyy tunnustaa, että nyt inspiroit mua valkkaamaan Spotifysta Ramazzottia: juuri sitä kaipasinkin tähän kynttilänvalon seuraksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna!<3 Onnea myös tätä kautta arpajaisvoitostasi!<3
      Eros näyttäisi olevan tulossa Suomeen..hmm..Olisi huippuä päästä katsomaan!:)

      Poista