lauantai 8. syyskuuta 2018

Kesähuone syyskuussa



Pitkästä aikaa Kesähuonetta.:) Vaikka syksyllä Kesähuoneessa tulee vietettyä paljon vähemmän aikaa kuin kesällä, niin silloin tällöin on kuitenkin ihana nauttia siellä vaikkapa lämpöisten syysiltojen hehkusta tai viikonloppuina vielä istua aamupalalla kaikessa rauhassa, kavereitten kanssa iltaakin on istuttu monena syksynä syyskuun lopulla.







Hankittuani keittiöön Ikeasta Lohals -maton, alkoi tehdä mieli samaa mattoa ihan joka paikkaan. Turha kai mainita, mutta tykkään tuosta keittiön matosta ihan hirmuisen paljon! Joitakin viikkoja sitten Ikeassa oli kaikki matot alessa, ja päätin ajaa ihan vain uutta, hieman pienempää Lohals -mattoa varten Vantaalle. Maton sijoituspaikka oli vielä silloin avoin, sillä ajattelin maton sopivan niin eteiseen, terassille kuin Kesähuoneeseenkin. Eteisessä matto tuntui aiheuttavan sisustusvyöryn, joten kaiken uusiksi laittamisen välttämiseksi vanha eteisen matto päätyi takaisin eteiseen pesulareissun jälkeen. Terassille en mattoa lopulta edes sovittanut, sillä olin varma, että matto on kuin tehty Kesähuoneeseen. 







Varastosta hain harmaan-vaaleanpunertavat lampaantaljat Kesähuoneeseen, sillä luotan niiden pitävän nyt värinsä, kun aurinko ei enää niin kuumasti porota sinne. Ehkä ensi kuussa siirrän ne keittiöön, kun Kesähuoneessa vietetään aikaa enää harvoin. Kukkaniityltä poimimastani kimpusta laitoin osan pieniin maljakoihin ja vein ne Kesähuoneeseen. Kyllä kelpaa sekä Kesähuoneessa, että terassilla viettää syksyisiä iltoja.:)







Viikonloppuna on jälleen mukavaa tiedossa! Ihan kohta starttaan Loviisaan ryijyostoksille (onhan tuonne matkaa, mutta kun sopiva löytyi edullisesti Facebook -kirppikseltä, niin ei auta kuin lähteä hakemaan), ja illalla on tiedossa perinteiset miesten järjestämät syyskekkerit, tällä kertaa Dionysosjuhlan nimellä. Ajattelin ennättää viikonlopun aikana myös poimimaan uudet kukkaset maljakkoon Ruuhijärven kukkaniityltä, sillä sain kutsun hakea uudet vanhojen lakastuttua.:)



Oikein hyvää viikonloppua!
Taina

22 kommenttia:

  1. Syksyn tunnelmaa siellä nautitaan ihanassa kesähuoneessa!
    Mattokin tuntuu tosi toimivalta.
    Ihanaa Loviisan reissua sinulle!
    Täälläkin sataa ja tuulee kuin syksyllä konsanaan tänään, vaikka syksy alkaakin vasta loka-marraskuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI, meillä tuntuu nyt kesä vain jatkuvan!<3 Eilen vietettiin juhlia jo kuudennen kerran tuolla järven rannalla, ja ensimmäistä kertaa minua ei palellut edes illalla! Yleensä juhlia on vietetty elokuun puolella, joten sitä oudompaa, että oli niin lämmintä.:) Just äsken vasta tultiin Kesähuoneesta myöhäiseltä aamupalalta.<3 Viikot on rankkoja, mutta tällaisten ihanien viikonloppujen voimalla jaksaa taas seuraavan viikon aherruksen.:)

      Poista
  2. Ihanan näköstä!
    Täällä oli eilenkin 22 astetta lämmintä, metsäpalovaroitukset voimassa. Ei uskoisi syyskuuksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3
      Miten ihanaa, kun syksy on alkanut näin lämpöisenä ja kauniina!<3 Kyllä me varmasti saadaan niitä viileitä ja harmaitakin päiviä ihan tarpeeksi.:)

      Poista
  3. Voi miten viihtyisän näköistä! Juhlat kuulostavat hauskalta. Mukavaa viikonloppua, Loviisan-reissua ja syysjuhlia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Varpuslintu!<3
      Oli jälleen huippukivat juhlat, ja niin hyvät ruoat, kreikkalaista!<3 Kaunista sunnuntaita!:)

      Poista
  4. Todella kaunis kesähuone. Matto sopii sinne aivan täydellisesti ja muutenkin tuolla tunnelma on kyllä aivan ihanan kotoisa ja lämpöinen <3
    Kivaa viikonloppua sinulle Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 On niin huippua, kun Kesähuoneessa voi vielä syödä aamupalaa ja terassilla istua iltasella!
      Suloista sunnuntaita sinulle!<3

      Poista
  5. Nyt alkaakin olla syyskesän fiilistelyjen aika ja mikäs ssen mukavampaa, kun on tuollainen kesähuone käytössä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kyllä! Just äsken vasta tultiin myöhäiseltä aamupalalta, lehtiä lukiessa vierähtää helposti parituntinen Kesähuoneessa.:D Oikein ihanaa sunnuntaita!<3

      Poista
  6. Teidän kesähuone on kyllä niin kaunis ja ihanasti olet sen sisustanut ♥ Lohals-matto sopii sinne täydellisesti, joten ei ollut turha reissu Vantaalle. Loviisa on ihana kaupunkin ja sinne kannattaa ajaa kyllä pidemmästäkin matkasta. Millaisenkohan ryijyn olet ostanut? Hmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse!<3 Nyt on sitten Loviisan reissustakin postaus.:) Ryijy odottaa vielä, että ehdin asetella hapsut piiloon.;D

      Poista
  7. Voi miten viihtyisä tunnelma! Olen vähän kade tuommoisesta kesähuoneesta <3 Nuo taljat on muuten tosi kauniin väriset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Hanna!<3 Olen kyllä onnekas, kun sain haaveilemani Kesähuoneen ehkä vielä astetta hienompana kuin uskalsin kuvitellakaan.<3
      Taljat ostin viime vuonna Askosta. Kumma juttu, mutta joka syksy tuntuu, että vielä joku uusi talja mahtuisi...;D

      Poista
  8. Ihana ihana kesähuone! Kelpaa siellä istuskella :) Ainakin viikonloppu oli vielä tosi lämpöinen. Toivotaan, että tähän alkusyksyn varrelle osuisi vielä lisää lempeitä kelejä.

    Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula!<3 Vieläköhän saisimme aikaiseksi ne treffit tässä syksyllä...Kutsuisin teidät mielelläni Kesähuoneeseen juomaan vähän viiniä.;D Syksy taitaa tehdä tuloaa, mutta ei anneta sille periksi!:)
      Iloista viikkoa Tuula!<3

      Poista
  9. Näin sen teidän Dionysos-pöydän Instan puolella ja ai vitsit, mutta se näytti siltä, että sen ääreen olis kiva istua. Ja voin kuvitella, että puhe pulppusi ja nauru raikasi äänekkäästi niinkuin aina, kun kreikkalaiset kokoontuu pitkän pöydän ääreen syömään :).

    Kesähuone näyttää ihanalta syyshuoneelta ja Lohals-matto on kyllä niin kymppi, että itseäkin vähän jälkeenpäin kadutti, kun menin palauttamaan sen ylimääräisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kuule tosi ihanat kekkerit, ruokaa yllin kyllin ja naurua, ihan kuten arvelitkin!<3
      Tuossa juuri Tuulalle haikailin niitä meidän treffejä, jotka eivät vieläkään ole toteutuneet.:/ Olisi kauhean mukavaa istua iltaa Kesähuoneessa teidän kanssa!<3
      Noi juuttimatot on kyllä ihan loistavat! Terassillekin sopisi, mutta saattaisi olla, että ettei se tykkäisi niin ulkoilmasta, kun vesipesu taisi olla kielletty...

      Poista
  10. Ei vitsit kuinka kaunista <3 Se samainen juuttimatto on hankintalistalla ollut jo tovin kun pääsin ikeaan niin sit ei ollut isoa kokoa, jospa sitten toinen kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika!<3 Toivottavasti matto osuu vielä kohdallesi oikeassa koossa, oikealla hetkellä! On nimittäin todella ihana!<3

      Poista