lauantai 18. marraskuuta 2017

Myyjäiset siskon navetalla - Menovinkki


Starttasin aamulla auton kohti Riihimäkeä ja siskoni jo perinteisiä Tiriteijaa -navetan joulumyyjäisiä. Ajattelin, etten postaa tällä kertaa aiheesta, sillä olen tehnyt postauksen myyjäisistä jo monet kerrat (Meiltä löytyvää siskon taidetta löytyy mm. täältä ja täältä.), ja epäilin, ettei aihe ehkä kiinnosta vuodesta toiseen... Kuitenkin joka kerta kun olen myyjäisiin mennyt, tarttuu sieltä ihana tunnelma kotiinviemisiksi kaiken muun kauniin ja houkuttavan lisäksi, niin tälläkin kertaa! Oli pakko postata aiheesta sittenkin. Olen todella ylpeä siskostani, hänen taulunsa ovat minusta upeita, koskettavia, jotkut hauskojakin! Tässä siis muutamia kuvia, joita pikaisesti myyjäisistä nappasin. Olimme ystäväni Maijun kanssa paikalla jo ennen kymmentä, mutta ensimmäiset asiakkaat olivat meitä ennen odottamassa myyjäisten alkua. Pian paikka jo pullisteli ihmisistä, joten ihan varmasti en osaa sanoa, vieläkö juuri näitä kuvissa näkyviä tauluja tai jouluisia tavaroita on jäljellä.

Maiju ostikin nyt itselleen taulun,  jota olin joskus ajatellut meille. Siinä joutsenet lentävät utuisen vaaleanpunaisella taivaalla.<3 Itse en uskaltanut tauluja tosissani katsella tällä kertaa, vaikka rahallisesti käytin lähes yhden taulun summan ostoksiini eli isoon, virkattuun, mattoon, piiitkiin kirjoneulesukkiin sekä pariin joulupalloon. Mielestäni tein hyvät ostokset, edullisetkin. 

Siispä, huomenna ehtii vielä klo 10-14!  Taidetta seinille, käsitöitä itselle ja lahjaksi ja kaupanpäälliseksi joulutunnelmaa kotiinviemisiksi! Perille löytää laittamalla navigaattoriin osoitteeksi Metsäkulmantie 276, Riihimäki.

Taina

14 kommenttia:

 1. Todella kauniita tauluja. Entinen työkaverini ihastuisi tuohon peuratauluun.
  Mukavaa viikonloppua Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!<3 Minä olisin halunnut meille tuon lintu-tytön.:) Pitää ensin miettiä paikka, sitten voin hankkia.;)

   Poista
 2. Ihania, tuollaisia myyjäisiä kaipaan täällä 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!<3 Arvaan, että sieltä pohjoisesta ei tällaisia löydy kovin läheltä...Onneksi netin välityksellä voi osallistua edes vähän!:)

   Poista
 3. Onpa kaunista taidetta ja muita ihania houkutuksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Jos olet joutilas, houkuttele teidän poppoo kasaan, ja ajakaa Riksuun! Kannattaa!:)

   Poista
 4. Voi, miten ihana tapahtuma ♥ Tälläiset ovat juuri mun suosikkeja. Nuo virkatut pitsipallot ovat kauniita. Itsellänikin on niitä kaksi. Ajattelin juuri myös laittaa niihin valot sisälle, kun tilasin Pergect Homelta tarkoitukseen sopivat rautalankavalot. Upeita myös nuo kaikki kranssit ♥ Kiva, kun postasit tästä, kun en itse pääse paikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä aina ollut onnistunut tapahtuma minusta! Teijan navetta on ihana!<3
   Huomaisin sun pitsipallot.:) Nekin on tosi kauniit.<3
   Mukavaa, että tykkäsit Krisse!

   Poista
 5. Ihania kuvia! Voi jos olisin lähempänä niin olisin hurahduttanut tuonne <3 Kiitos kuitenkin infosta, ehkä ensi vuonna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina!<3 Hieman rajalliset oli kuvausmahdollisudet, sillä paikka oli heti alkuhetkistä ihan täynnä.:)
   Joskus ottaa päähän nää välimatkat täällä Suomessa. Olisi kiva päästä tapahtumiin ja tavata rakkaita ihmisiä eri puolelta Suomea, mutta nää välimatkat...:/ Onneksi on tätä teknologiaa, se vähän helpottaa.:)

   Poista
 6. Onpa todella kauniin näköistä. Oliko tämä auki vaan viikonlopun vai vieläkö pääsee käymään ennen joulua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, valitettavasti on auki vain yhtenä viikonloppuna ennen joulua, usein myös pääsiäisen alla. Siskon tauluja voi kyllä ostaa muulloinkin, parhaiten onnistuu, kun seuraa Facessa sivua, johon löytyy linkki tästä postauksesta.:)

   Poista