perjantai 16. syyskuuta 2016

Nyhjää tyhjästä - KukkailotteluaApua! Kääk! Torstai-iltapäivä käsillä, Kukkailottelu-postaus tekemättä ja aika todella kortilla. Kuvatkin piti ehtiä ottamaan, kun valoa on riittävästi eli melkein heti, kun ennätän kotiin... Kukkailottelun väliin jättäminen ei ollut vaihtoehto, ja siinä kotiin ajellessani päätin, että kukkien täytyy nyt löytyä omasta pihapiiristä tai lähimetsästä. Metsään ei lopulta tarvinnut lähteä tällä kertaa, vaan ainekset tämän viikon Kukkailotteluun löytyivät kotoa ja pihasta. Toivottavasti ette ole ihan kyllästyneitä näihin kukkatarjottimiin! Tällä kertaa ilme on aika syksyinen.
Viime viikon kimpusta on jäljellä yksi ruusu. Sen tietenkin jätin asetelmaan. Pihalta hain oksan syyshortensiaa (Alkaa jo olla parhaat päivät takana näillä, mutta on se kaunis silti!), sekä upean syysvärin saaneen virpiangervon oksan. Kynttilät palavat meillä taas joka ilta, joten niitä pitää asetelmassa olla ilman muuta!  

Enpä tiedä, mistä tämä ainainen kiire elämässä johtuu. Kuvittelen ja toivon, että seuraava viikko on varmasti vähemmän kiireinen kuin se, jota juuri nyt eletään...Lasten harrastukset ja kuskailut, omat harrastukset (lähinnä tämä bloggaaminen) ja kodin pyörittäminen, niihin saa helposti uppoamaan toisen työpäivän verran aikaa ja enemmänkin. Iltaisin en välttämättä avaa tietokonetta ollenkaan, suunnittelen usein etukäteen, milloin bloggaamiseen on aikaa ja milloin se kannattaa suosiolla unohtaa. Silti aika ei meinaa riittää. Olen miettinyt Kukkailottelun harventamista syksyn ja talven ajaksi. Tilalle voisi tulla jotain, missä kuvat saisivat puhua puolestaan...Mitä sanotte? Toisaalta tämä Kukkailottelu on edelleen iso ilo itselleni, ja ilmeisesti osallistujatkin ja lukijat ovat tykänneet, kun tuolla sivupalkissa jatkuvasti Kukkailottelut nousevat viikosta toiseen luetuimpien postausten joukkoon. Kuten huomaatte, täällä on jonkinlainen prosessi meneillään.:)
  

Viime viikon kuvasaldossa lyövät kättä kukkien kauneus, kuvaajien luovuus ja taidot! Kyllä nämä osallistujien kuvat aina tekevät tästä ilottelusta kaiken vaivan arvoista.<3


Nauran auringolle
Floral Passions
Lumikallio
Satulinna
Katson ikkunasta
Ruusun tuhkaa
Talossa No 23
Villa KotirantaOn aika Kukkailotella! Tule jakamaan postaukset, joiden kuvat liittyvät ainakin osittain kukkasiin.:) Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille! Voit liittyä Kukkailotteluun myös Instagramissa lisäämällä kuviin #kukkailottelua #mansikkatilanmailla. Käydään myös ahkerasti kommentoimassa kaikkien osallistujien postauksia ja kuvia, kuten on tehty hienosti aina ennenkin!:)


Ihanan rentouttavaa viikonloppua!<3
Taina

 

14 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma (taas!) - syyshortensia on kaunis myös jo vähän ylikukkineenakin. Huomasin tänään, että mustilanhortensiani alkaa punottamaan myös - taidan napata kameran ja piipahtaa ulkona ;)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hortensia on kyllä kaunis, ja tuo ruskan väreissä hehkuva angervon oksa on juuri täydellinen pari sille.

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallinen, kaunis kukka-asetelma! En ymmärrä, miten taas voi olla perjantai. En ole enää pitkään aikaan pysynyt päivien ja viikkojen perässä. Kuukaudet kiitävät ohi vauhdilla. Ehkäpä se tuskaisen pitkä ja synkkä marraskuu pysäyttää ajan hetkeksi!

  VastaaPoista
 4. Vähän tollanen olo on usein maanantai-iltana kun Makrotex haaste pitäisi putkahtaa ulos varhain tiistaina! ;)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniita kuvia ja ihana tuo asetelmasi. Enkä ainakaan minä ole vielä kyllästynyt tarjotinasetelmiisi. Hauskan erilaisia juttuja olet tehnyt tuolle tarjottimelle. Pääsin vihdoin osallistumaan minäkin kun postaus osui oikeaan saumaan ja yllätys, hiukan saman henkinen on minunkin kesämuistokukkani ;) Rentouttavaa viikonloppua! Sitä kiireen vähenemistä ensi viikon puolella toivotaan täälläkin...

  VastaaPoista
 6. Minä en ainakaan kyllästy kukkatarjottimiin. :D Ymmärrän, jos on kiireistä, ja haluat harventaa Kukkailottelun ilmestymistahtia - se on toki hyväksyttävää, sillä mielestäni henkilökohtaista blogia kuuluu tehdä ensisijaisesti itseään varten, joten jos kiire uhkaa viedä ilon siitä, kannattaa hidastaa. :)

  VastaaPoista
 7. Ei sinun tarjottimiisi kyllästy! Kyllä se on ymmärrettävää, että haluat hiukan harventaa haasteiden tahtia. Talvea kohden valon määrä sisällä vähenee ja samalla varmaan kukkienkin määrä. Voisiko haastetta laajentaa niin että se sisältäisi myös asetelmat, luonnosta kerätyt oksat, viherkasvit jne. Moni mieltää kukat kukkivikisi kukiksi. Tämä oli vain oma ajatukseni. Monissa muissa haasteissa ei koota edellisen viikon kuvia yhteen, jospa sekin vähentäisi sinun hommiasi. Eiköhän jokainen osaa käydä katsomassa muiden haastekuvat pikkukuvien linkeistä. Kiva, kun olet jaksanut pitää tätä kivaa haastetta yllä!

  VastaaPoista
 8. Syyshortensia on todella kaunis. Mulla nyt vain yksi kukka, eikä sekään vielä ihan auennut.
  Ja mitä tulee kukkailoitteluun, niin voisithan jatkaa. Ehkä talven aikana olisikin enemmän aikaa.
  Onhan talvellakin kauniita kohteita kuvata, vain mielikuvitus on rajana ☺
  Kaunista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 9. Tuo ylhäältä kuvattu hortensia on ihana. Hyvin nyhjäsit! :))

  VastaaPoista
 10. Minusta hortensia vain paranee vanhetessaan :) Tosi kaunis asetelma!
  On ilo ollut mukana kukkailottelussa vaikka vähän harvemmin olen osallistunutkin.
  Kiire on läsnä täälläkin ja blogi meinaa jäädä kokonaan, tosin minun lukijani ovat muutenkin vähentyneet vuosien saatossa - nykyään bloggaan vain itselleni :)

  VastaaPoista
 11. No kyllä sinun pihasta pitää ainakin yksi kukkailottelu irrota <3
  En tiedä mihin kaikki aika katoaa...oikeesti olen ihmetellyt kuinka päivätyötä tekevä ehtii kaiken???? Minulta on vaatinut suunnattomasti opettelua :)

  VastaaPoista
 12. Kukkatarjotin on aina ihana!! ❤️
  Hurmaavia syyshortensioita monilla kuvissaan!

  Aika tahtoo olla kortilla täälläkin.
  Mutta ei oteta bloggaamisesta stressiä, onhan se rakas harrastus ja intohimo!

  Herttaista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 13. Kiitos kun pidät haastetta yllä, tämä on niin kiva haaste ja ihana nähdä näitä upeita kimppuja ja kuvia tätä kautta. Ymmärrettävää jos haluat harventaa tahtia, vie paljon aikaa koota nuo kaikki kuvat jne. Itsellänikin on ollut tässä "blogikriisin" paikka. Kai niitä tulee ja toivon mukaan menee.. ;) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. Nyt on linkki lisätty kukkailoitteluun. Osasinko oikein? Heh.. Mukavaa alkavaa viikkoa sinnne! 😊

  VastaaPoista