lauantai 31. lokakuuta 2015

Pyhäinpäivän iltanaTänään laskettiin appiukkoni uurna maahan ja käytiin kirkossa kuuntelemassa 185 vuoden aikana kuolleen nimien luku. Appiukko taisi olla kaikkein viimeisin. Upeannäköinen alttari, kun sinne sytytettiin kynttilä jokaiselle viime pyhäinpäivän jälkeen kuolleelle. Illalla vein myös kynttilän tätini haudalle ja muualla haudattujen muistokivelle.

Kotiin tultuamme kaivelimme vanhat kotivideot (meillä dvd:t) esiin, ja mies aloitti niiden kopionnit sisaruksia varten. On se hyvä, että tuli joskus vuosia sitten nauhoitettua appiukon tarinointia nauhalle! Näissä merkeissä toivottelen mukavaa pyhäinpäivän iltaa!

Taina

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Maria!<3 Pitkän ja rikkaan elämän sai appiukkoni elää, joten olemme kiitollisia.:)

   Poista
 2. Surun valittelut ❤️ Meillä on lapsista kuvailtu pätkiä ja niitä on mukava välillä katsella miten ovat kasvaneetkaan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!<3 Sama juttu, lapsia on kuvattu varsinkin ennen kouluikää todella paljon ja niitä juttuja ja touhuja on ihana katsella!<3 Onneksi on tullut kuvattua myös vanhempaa polvea, jota ei enää ole! Täytyy muistaa lähiaikoina kuvata omia vanhempiani ja pistää heidän suosikkijuttunsa nauhalla.:)

   Poista