maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kotona jälleenÄitini kertoo intiaanien sanoneen, että ihmisen sielu pystyy matkustamaan vain sen verran päivässä, kun hevonen kulkee päivän aikana. Varmaan juuri tästä syystä (ja ehkä hiukkasen pitkästä valvomisrupeamasta johtuen) pää on aivan pyörällä ja sielu kai jossain Atlantin takana vielä monta päivää.;D Tultiin tänään kotiin kahden viikon Amerikan reissulta, jos nyt osaan yhtään laskea, olen valvonut nyt lähes vuorokauden, eikä nukkumaanmenoaika ole vielä lähelläkään...Sielusta palanen taisi todellakin jäädä sinne rapakon taa.:)


Monen moista tuli koettua ja nähtyä, tässä reissussa riittää pureskeltavaa pitkäksi aikaa. Itselleni ja pojille tämä oli ensimmäinen matka toiselle mantereelle. Etukäteen jännitin lähinnä tuota pitkää lentomatkaa, mutta ne sujuivat melko mukavasti. 

Tämän postauksen kuvat ovat tuttuja Instan seuraajille, mutta ei hätää, sillä kuvia tuli otettua lähes 1500, joten varmasti vielä tulee kuvia, joita ette ole nähneet.:) Pientä karsintaa joudun tekemään, ettette ihan vallan puudu kuvatulvaan.

Matkalla on mukavaa, mutta on se vaan hienoa olla taas kotona! Toivottavasti ette ole ihan kokonaan hävinneet kahden viikon aikana!

Kotiinpaluutunnelmissa,
Taina

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, odottelen innolla niitä kuvia ja matkakertomuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Ihana, ettet ole hävinnyt tällä välin minnekään!<3

   Poista
 2. Tervetuloa Suomeen! :) varmasti on pää pyörällä hetken aikaa! Minä myös jään odottamaan suurella mielenkiinnolla lisää kuvia ja kokemuksia reissusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emonen! Samat sanat kuin Katille, ihanaa, että olet edelleen siellä!<3

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin ♡ Kuvista päätellen teillä on ollut ihan huikea matka. Odotan mielenkiinnolla minäkin reissukertomusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! <3 Täällähän näyttäisi olevan nyt kolmen vakiolukijan runko kasassa.;D Iih, huomaako, että epäilen liian pitkän postaustauon kostautuvan?:P

   Poista
 4. No olipa melko viisaasti sanottu intinaaneilta. Voin vaan kuvitella, että kestää todellakin ennenkuin sitä on kotona muutenkin kuin fyysisesti.
  Varmasti hulppea reissu. (Mulla on ollut insta kiinni varmaan jo kuukauden, joten olen jäänyt paitsi kaikista kuvista, mutta katselen sitä mukaa kun niitä tänne ilmestyy :)).

  Mulla on joku ihme ennakkoluulo amerikkailaisia ja koko maata kohtaan ja olen ajatellut, että sinne en koskaan halua matkustaa, mutta mitä enemmän näitä muitten hyviä kokemuksia lukee, sitä enemmän pistää mietityttämään, että josko sittenkin joskus.. Lentomatkailu vaan ei nappaa yhtään ja se on ehkä ollut se toinen korvien välissä oleva este.

  Mutta siis tervetuloa takaisin vielä tätäkin kautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!<3
   Oli mahtava reissu, ja pakko tunnustaa, omatkin ennakkoluulot, ne tyypilliset.. löytyy täältä.;D Silti varsinkin New Yorkiin olen halunnut päästä jo pitkään, toki kälyn perheen luona vierailu on ollut mulla toivelistalla myös...Kyllä noista lentomatkoista hyvin selvittiin, vaikka ei se mukavaa puuhaa ole munkaan mielestä. Tulomatkalla meistä ei nukkunut kukaan tippaakaan ja väsymys painaa varmaan vielä jonkun aikaa. Kuitenkin mä huomaan, että matka alkaa tässä kirjoitellessa jäsentyä omassa päässä ja senkin huomaan, että matka oli kokonaisuudessaan todella onnistunut. Voisin kuvitella vaikka asuvani joskus Yhdysvalloissa, sellainen kipinä jäi, että olisi mielenkiintoista sujahtaa tuohon elämään hetkeksi ja oppia lisää.:)
   Nähdään Instassa, kun sinne jälleen eksyt!;D

   Poista