lauantai 30. toukokuuta 2015

Kesän ensimmäinen päivä



Pää pyörällä sitä aina ihmettelee, kun työkiireet loppuu kuin seinään. Puusta pudonnut ja hieman tärähtänyt olo. Kotiin kannoin kukkakimpun poikineen, ja täytyihän ne tietenkin ikuistaa kuvaamalla. Suklaat eivät myöskään tule tästä talosta ihan heti loppumaan...



 


Olohuoneen kimppu on niin upea, että sellaista mulla ei ole tainnut olla sitten viime syksyisten rippijuhlien. Myös kirjastoon päätynyt kielo-ruusukimppu on aivan mielettömän kaunis. Ihana ripotella leikkokukkia vähän joka huoneeseen!

 

 





Koriste-esineet ovat aika vaikeita lahjaksi ostettavia. Sain tuollaisen huovutetun enkelin, se saattaa itse asiassa olla oppilaani äidin itsetekemä, tästäkin tykkään. Hienosti sopii noiden omenankukkien alle ihmettelemään, että koska ne oikein aukevat.






Kaivelin kuulkaas Kreikasta ostetun lierihatun esiin, ja tallustelin se päässäni tuolla helteisellä pihalla! Aika lomaolohan siitä tuli.:) Sunnittelimissa tänään varpaankynsien lakkaamista ja illalla juhlitaan kesää yhdessä työkavereiden kanssa. Eikös kuulostakin ihan täydelliseltä kesän ensimmäiseltä päivältä?


Ihanaa kesäpäivää!
Taina

 

10 kommenttia:

  1. Kyllä opettajat ovat kukkansa ansainneet! Oikein ihanaa kesää ja lomaa Taina! :)

    VastaaPoista
  2. Täydellinen loman aloitus!
    Minullakin alkoi neljän viikon loma ja kiva kun tänään on ollut aurinkoa ja lämpöä :)
    Rentouttavaa lomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa lomaa Ellen!:) Toivottavasti säät suosivat alkukesän lomailijaa!

      Poista
  3. Minä sain ruukkukukkia ja suklaata. Tykkään molemmista! Joo, pöllähtänyt on olo. Loman alun kunniaksi niveleni tulehtuivat.... Ihanaa lomaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhden ruukkukukan sain muuten minäkin. Viime vuonna ostin juuri samanlaisen, mutten tietenkään muista enää nimeä...Mulla on kans päällä silmäluomessa tulehdus, lomanalkajaisiksi.;D

      Poista
  4. Ihania kukkia ja enkeli on tosi suloinen! Hyvää lomaa ja aurinkoisia päiviä toivottelen!

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia <3 Saako tiedustella, että mikä maalisävy sulla on seinässä? T.harmaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Kuva, jossa on neilikoita maljakossa, on teinin huoneesta. Siellä seinä on maalattu Tikkurilan Harmony Takarauta-sävyllä. Kirjaston seinä (kieloja kuvassa) puolestaan on maalattu Country French sävyllä Laava. Olkkarin seinän maalasin viikko sittenmyös Country French-maalilla, Jäkälä on sävy. En ollut ihan varma, mitä sävyä tarkoitit.:)

      Poista