torstai 2. helmikuuta 2017

Helmikuun hyvänmielen listaTammikuun kuvia katsellessani on pakko sanoa, että se näyttää paljon kauniimmalta kuin mitä se mielestäni olikaan. Aika monta harmaata ja pimeää päivää muistan, jolloin en kameraan tarttunut ollenkaan, koska ei yksinkertaisesta huvittanut. Tammikuussa kuvien ottaminen on vaatinut tarkkaa ajoitusta, jotta kuvia on ylipäätään saanut otettua. Valon lisääntyminen ilahduttaa kovasti ja helpottaa valokuvausta, mutta saiskos sitä aurinkoa helmikuussa, kiitos! 
Tammikuun hyvänmielen listan pointti oli hyvinvointi. Aika tavalla tuli listasta poimittua iloa arkeen, vaikka jokapäiväiseen liikuntaa en tavoitteesta huolimatta pystynyt. Sitä ei kannata jäädä murehtimaan, vaan helmikuussa on uusi mahdollisuus lisätä liikuntaa jokaiseen päivään. Eväät kulkivat töihin melkein joka päivä ja muutenkin palattiin arkeen joulun herkuttelujen jälkeen. Harmikseni Suomi Love -konsertin tavislippuja ei enää siinä vaiheessa taaskaan ollut, kun muistin ottaa asian puheeksi ystävieni kanssa. Satasen lippu, vaikka sisältääkin illallisen, on mulle liikaa. Ehkä sitten ensi vuonna? Jalkahoidon ja kynsien lakkauksen maltoin tehdä, ja jättipeitto-projekti edustaa diy-juttua, jonka aloitin tammikuussa.
Näiden hyvänmielen listojen (loka- ja marraskuun listat) avulla olen suunnannut (ainakin yrittänyt) ajatukset vuoden pimeimpään aikaan positiivisiin asioihin. Helmikuu on viimeinen virallinen talvikuukausi, joten tässäpä listaus siitä, miten ajattelin tehdä siitä mukavamman.

- Jättipeiton neulominen valmiiksi
- Kukkien tai hyötykasvien esikasvatus käyntiin
- Tyttö nimeltä Varpu -leffan vuokraus
- Magnolian oksa! Sellainen on pakko saada tässä kuussa
- Kesäsuunnitelmia, suunnitelmat tekevät odotuksesta mukavampaa
 

Millaisia odotuksia ja suunnitelmia sinulla on helmikuulle? 
Hyvästi tammikuu! Ei tule ikävä!:)


Taina
 

4 kommenttia:

  1. Magnolian oksaa metsästin huonolla menestyksellä eilen Tampereelta...

    Helmikuu menee siinä missä muutkin kuukaudet, tosin parempia ulkoilukelejä odotan vielä tälle kuulle. Ja hiihtolomakin se edessä siintelee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen, että magnoliat eivät ihan vielä ole rantautuneet (ainakaan suuressa määrin) Suomeen. Ehkä viikon-kahden päästä!
      Kyllä täälläkin lomaa odotellaan ja aurinkoisempia kelejä. Ihan unohdin tuosta listasta terassikahvit auringonpaisteessa...Se on niin parasta!

      Poista
  2. Helmikuu on mun synttärikuukausi, joten aion ainakin olla taas yhden vuoden viisaampi :). Muut suunnitelmat liittyy työelämään ja pieniin tekoihin, joilla toivottavasti pääsen askel kerrallaan lähemmäs tavoitetta. Muuten aion jatkaa vanhaan hyvään malliin ilman sen kummempia suunnitelmia tai tavoitteita. Paitsi että jotain vihreää vois kyllä alkaa pikkuhiljaa keittiössä kasvatella, kun auringonvalo lisääntyy. Herneenversoista tuli viime vuonna yliannostus, joten ei ehkä niitä tällä kertaa, mutta jotain, mistä saa hyvää viherenergiaa sekä katselemalla että syömällä.

    Iloista viikendiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on MONTA helmikuussa syntynyttä ystävää, ja lasken Annukka sinut heihin.<3 Helmikuu onki oikea synttärikuukausi.:)
      Mä taidan tänään ostaa jotain siemeniä ja multaa, en yhtään tiedä vielä mitä...Avokadon siemeniä mulla on säilössä, niitä voisi vaikka laittaa ja sitten jotain syötävää ja kukkivaa ja..;D
      Ihanaa helmikuuta sinulle!<3 Toivottavasti se tuo sulle hyviä tuulia ja iloisia yllätyksiä!<3

      Poista