keskiviikko 16. syyskuuta 2015

SE Habitare-ostosAiemmin Habitare-postauksessa kerroinkin, että tein messuilta ostoksen, jonka kotiin kuljettamiseen auto oli suorastaan välttämätön. Sain valtavan mustelman käsivarteeni ostokseni raahaamisesta messuhallista autoon, sen verran tuntuu painoa olevan! Ehdottomasti yhden mustelmankin arvoinen on tämä löytö, jonka tein kontin osastolta.:) Löysin nimittäin ihanan tuolin makuuhuoneeseen.<3 Kesällä ystäväni haki meidän keittiöntuolit ja samaan matkaan lähti makuuhuoneesta kaksi varatuolia, jotka arjessa ovat toimineet tuikitarpeellisina vaatteiden laskupaikkana. Ystävän autossa oli tuolloin  kaatopaikalle tai kierrätykseen matkalla ollut nojatuoli, jonka sitten otin vaihdossa, koska vaatteita ei viitsi lattiallekaan heittää.

Mielessä oli nojatuolin kunnostus enemmän mieleiseksi, mutta totesimme miehen kanssa, että nojatuoli olisi pitänyt pistää suurinpiirtein atomeiksi, että siitä olisi saanut ilmeisesti jo tehtaalla väärinpäin menneet jalat käännettyä...Nojatuoli saa siis lähteä tämän tuolin tieltä! Bongasin tuolin melkein heti, kun messuille menin. Piti sitä oitis hieman koeistua ja tutkia! Tein messukierrokseni ja palasin lopuksi ostamaan tuolin, kun ei se useamman tunnin mietinnänkään jälkeen tuntunut huonolta ostokselta. Kontin osastolla kävi hirveä vilske, mutta tuoli ei ollut onnekseni kelvannut kellekään muulle. Hintaa tuolilla oli 150 euroa, mikä näin heräteostokselle oli aika iso summa. Ajattelin kuitenkin, että tuoli on varmasti sen arvoinen, ja lisäksi rahat menivät Punaiselle Ristille.


 
 


Tuoli sopii minusta huoneeseen ihan tuollaisenaan, ja jos joskus innostun menemään verhoilukurssille, on mulla olohuoneen työtuolin lisäksi nyt toinenkin mahdollinen kunnostettava.:) Tällä hetkellä nykyisen sisustukseen musta-vihreä väritys sopii erittäin hyvin.

Tuohon tuolin edustalle olen kaivannut pientä mattoa jo keväästä asti, kun siirsin toisen paperinarumaton sängyn toiselle reunalle, niin että ne ovat symmetrisesti sängyn sivuilla. Muutaman kerran on tullut selailtua Huopapallomatto vaihtoehtoja...Katsotaan nyt! 

Mitä sanotte? Oliko hyvä ostos? Enhän ollut yhtään etykäteen vertaillut hintoja, enkä oikeastaan suunnitellut tätä ostosta...Koskaan ei voi tietää, mitä löytää vaikka Habitare-messuilta.;D

Vielä tämä ilta aikaa osallistua arvontaan!

Taina

14 kommenttia:

 1. Ihana tuoli. Vaikkei ollut halpa, niin oli kyllä hyvä hankinta muuten! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin Kati!:) Uskon, että tästä tulee pitkäikäinen kaluste meille, joten hintakin tasaantuu vuosien myötä.:)

   Poista
 2. Kyllä oli jokaisen mustelman arvoinen hankinta! Tuo sopisi niin hienosti meillekin. :) Voi, kun teit mahtavan löydön. Hakkaa jopa ne edelliset tuolit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vieläkin mustelmat koristaa käsivartta, eikä ostos edelleenkään kaduta.:D En kyllä luopuis noista Bonanzoistakaan.:)

   Poista
 3. Kauniin tuolin hankit. Tuon takia kannatti yksi mustelmakin ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Olen hieman yllättynyt itse tästä nykyisesti maustani.;D

   Poista
 4. Hieno löytö!
  Vaikka tällä hetkellä vihreä ei ole lempparini, voisin silti ottaa tuon tuolin tuollaisenaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!:) Olen aika yllättynyt tästä vihreän viehätyksestä, varsinkin sen myrkynvihreän!;D

   Poista
 5. Mua kiinnostaa kovasti mitä talonväki kommentoi? Voin vaan kuvitella ilmeet, jos kertoisin ostaneeni vastaavan. :D Tuoli on upea, mutta meillä ei väki ymmärtäisi moista ostosta (kun ei ne ymmärrä niitä edullisempia aarteitakaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuo mun mies on niin ymmärtäväinen!;D Kyllä se sanoi, että tuli vähän kalliiksi messut.:P Mä olen pitänyt sellaista avointa linjaa ostoksissani, sillä meillä oli tosi monta vuotta tapana kirjata menot taulukkoon (insinööri jep!), siinä kai totuin ja mieskin tottui.:D Plus meillä on yhteiset rahat, mikä on ilmeisen harvinaista...

   Poista
 6. Upea tuoli! Tykkään oikein paljon tuosta väristäkin - hyvä ostos ilman muuta! Jokaisen mustelman arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!:) Olen kyllä samaa mieltä. Mustelmat häipyy, mutta tuoli pysyy!

   Poista
 7. Suorastaan kuninkaallinen :). Ja mukavan erilainen kaiken muun keskellä. Eikä kahta sanaa siitä, etteikö olis ollut hyvä ostos, Etenkin kun rahat meni hyvään tarkoitukseen. Hyvähyvä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Nyt voin sitten leikkiä prinsessaa tai kuningatarta, miten vain.;D Kyllä yksi ratkaiseva tekijä tuossa ostoksessa oli, että tunsin tekeväni samalla jotain hyvää.<3

   Poista