torstai 20. lokakuuta 2016

Ihanaa ilottelua!Tällä viikolla olen ollut päivistä sekaisin, aina yhden päivän edellä...paitsi tänään. Jostain syystä juuri nyt tuntuu ihan keskiviikolta. Onneksi on kuitenkin torstai ja mikä parasta, syysloma on ihan nurkan takana! Tähän viikkoon on mahtunut mm. töissä kahtena olemista (on siinä omat haasteensa), yksi koulutusilta sekä oman lapsen preppaamista kokeisiin. Loma tuntuu siis erittäin ansaitulta.

Tähän postaukseen olen koonnut viime viikon Kukkailottelun kaunista satoa. Aina viikonloppuisin sinullakin on mahdollisuus tulla mukaan jakamaan postauksia ja kuvia, joissa esiintyvät kukkaset. Linkki sulkeutuu hieman ennen puoltayötä sunnuntai-iltana, joten sitä ennen pitäisi linkkaus tehdä, jotta saa postauksen liitettyä mukaan. Näin torstaisin julkaisen koosteen edellisviikon Kukkailottelusta

Sitten niihin viime viikon kuviin! Aloitetaan kesäisemmistä kuvista. Nauran auringolle Matkatar on jälleen palannut talvikotiinsa Barcelonaan, ja mikä ihana viherseinä sieltä hänen kotinsa nurkilta löytyykään!<3


Nauran auringolle

Myös A Whisper from the Almond Valleyn Susanna elää Espanjassa, ei pelkästään talvella, vaan ympäri vuoden. Viime viikolla Susannalla oli blogissaan mm. ihanat juhlat ystävien kanssa rannalla. Postauksen kuvat ovat Minna Sairbergin. Käykää ihmeessä ihastelemassa muitakin postauksia Susannan blogista! Susanna todella taitaa Kukkailottelun.<3Riitta Floral Passions -blogista oli puolestaan koonnut upean kollaasin kesän pioneista. Missään ei tosiaan määrätä, että Kukkailotteluun saisi osallistua vain tuoreilla kuvilla. Voisin itsekin joskus kaivella noita arkistoja, sillä kukkakuvia...no, niitä mulla on vuosien varrella kertynyt.;)
 

Floral Passions

Mian ja Sadun Something Else -blogin Mia oli löytänyt vielä kehäkukkia ulkoa ja saanut hienoja kastepisaroiden koristamia kukkakuvia. Ainakin täällä etelämmässä voi edelleen tehdä kesäkukkalöytöjä kukkapenkeistä ja pientareilta.


Something else / MiaSatu puolestaan oli ottanut neilikasta kahdet eri kuvat, joista toiset ovat tuolla Something Else -blogissa, ja toiset Sadun omassa Villa Kotiranta -blogissa.

  
Something else / Satu
Villa Kotiranta / Satu

Kesäkukkien lakastuessa syysistutukset ovat hiljalleen vallanneet kotien terassit,  kukkaruukut ja -laatikot. Callunat ja kynttilälyhty koristavat Willa Lemmelle Katjan ovenpieltä. Talossa No 23 syysistutukset saivat lisätunnelmaa halloween kurpitsoista. Pienen Linnun Susanna puolestaan on istuttanut värjättyjä callunoita, jotka ovat saaneet seurakseen hopealankaa.


Willa Lemmelle
Talossa No 23
Pieni Lintu

Tunnelmalliset kuvat syyskodista postasi puolestaan Lumikallion Outi. Viherkasvit.<3 Hieman erilaista on luvassa huomenna omassa postauksessani...


Lumikallio


Koosteen viimeiseksi jätin Katson ikkunasta -blogin kekseliään ja huikean hienon kuvan syyspihan antimista. Voi, miten riemuissani olenkaan tällaisesta luovuudesta!<3

 
Katson ikkunasta
 
 Jokaisesta ilottelijasta iloiten,
Taina

10 kommenttia:

 1. Ihana kooste kivasta haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar, ja ihanaa, kun olit mukana ilottelemassa!:)

   Poista
 2. Huikean kauniita kaikki iloittelut ♫

  VastaaPoista
 3. Kiitoksi meidän Kukkailottelu-emänälle Tainalle 💕💕 Olet taas käyttänyt aikaasi ja nähnyt vaivaa kootaksesi näin ihanan koostepostauksen! Kaikki nämä Kukkailottelu-kuvat ovat minusta ihania - erilaisuus ja erilaiset ideat on hieno juttu! Kohta ei ole ruskan häivääkään maisemassa, joten tätä haastetta todella tarvitaan syksyn ja talven pimeissä! Kiitos Tainalle - tämä on iloa tuova juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Riitta, uskollinen ilottelija!<3 Itselleni Kukkailottelu merkitsee inspiraatiota ja ideoita paitsi kukkien suhteen, myös valokuvaukseen...Niin kuin viime viikolla sinun kollaasisi tai Huopalinnun Ebba Masalin -tyyliset kuvat.:)

   Poista
 4. Hyvä idea tehdä tämä kooste torstaina ja sitten uusi haaste taas viikonloppuna :) Tästähän saa energiaa ja inspiraatiota itsellekin - josko taas saisin aikaiseksi linkittää kukkailoa.
  Kiitos kun jaksat innostaa meitä muita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!<3 Tulehan jälleen mukaan ilottelemaan!:D Yhdessä on hauskempaa!

   Poista
 5. Tämä oli ihan superkiva tapa löytää uusia suomalaisia bloggaajia seurattavaksi, kiitos! Ja osallistu tämän viikon Kukkailotteluun minäkin, tottakai. (kun tuo mun blogi ei muuta olekaan kun kukkia ja kasveja) :D /Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Pia, ja kiitos kun ilmiannoit itsesi!<3 Kävin jo kurkkimassa kännykän kautta blogiasi, ja näytti todella, todella hyvälle! Olen tulossa uudelleen ja epäilemättä liittymässä lukijaksi.:) Nyt vain linkittämään postaus tuonne uuteen ilotteluun, niin muutkin ilottelijat löytävät kauniiseen blogiisi!

   Poista