tiistai 24. helmikuuta 2015

Kukkia ja lisähaasteitaJos jotain kuvia omissa kuvakansioissani riittää, niin kukkakuvia! Kukat on niin kiitollisia kuvattavia, kun ne eivät liiku ja niitä voi helposti liikuttaa paikasta toiseen. Kukat ovat mielenkiintoisia seurattavia ja kuvattavia eri vaiheissaan nupusta jopa siihen kuivahtamiseen ja kuolemaan saakka. Viime keskiviikkona  ostamani sekalainen kimppu näyttää nyt suurinpiirtein tältä. Vaihdoin maljakkoa viikonloppuna korkeampaan, kun anemonet meinasivat nuokahtaa.Lauantaina kävin hakemassa ystävälleni  Ute Liaalle ilahdutusviemiseksi Lahdesta, Lanunaukiolta, Kukka ja Sisustus Neilikasta pikarililjan. Aivan ihana paikka lahtelaisille! Joskus olen haaveillut kaupasta, jossa yhdistyisi sisustaminen ja kukat. Tuo Neilikka on aika tavalla kuin tästä haaveestani.;D Koska kukkia ei kai voi olla liikaa, koristaa kotiamme nyt samasta paikasta ostettu pikarililja ja yksi syreeninoksa.


Viime viikkoina mua on kukkien lisäksi ilahduttanut kovasti Ilahduta bloggaajakaveria -haaste. Sain haasteen aiemmin jo Anulta Arjen Timantteja -blogista ja Heidiltä Ruusumäki -blogista, viime viikolla vielä Krisseltä Arjen Helmiä -blogista. Otin haasteen uudelleen vastaan, sillä jo aiemmin haastamieni lisäksi tuli mieleeni mukavia bloggaajia, joita olisi kiva ilahduttaa jollain pienellä...Alunperin haaste on lähtöisin Tipulassa -blogista. Siispä, laitan haasteen eteenpäin:


Suville Omppulaan
Rillalle Rillan kotiin sekä
Ellenille Milli´s little home -blogiin


Laitatteko mulle sähköpostiin yhteystietonne, niin pääsen postittamaan jotain, mikä tuo kevään hitusen lähemmäs.;D

Iloista tiistaita!:)
 Taina


6 kommenttia:

 1. Tuo Kukka- ja Sisustuskauppa Neilikka toimi aiemmin Kouvolassa ja oli ehdottomasti mun lempikauppani. Ihanaa oli juuri tuo, kun siellä yhdistyi niin sisustus kuin kauniit kukatkin ♥ Kiitos vielä, kun lähdit mukaan haasteeseen! Piakkoin postia tulossa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse itsellesi! Kortin sainkin jo!:) Kyllä tulin iloiseksi.<3

   Poista
 2. Kiitos Taina <3 Otan haasteen ilomielin vastaan :)
  Kauniita kukkakuvia olet ottanut! Pitäisi itsekin muistaa ottaa kuvia kukista erivaiheissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!:) Mulla on jo ajatus ilahdutuksen laadusta, mutta katsotaan nyt, meneekö suunnitelmien mukaan...;D

   Tykkäsin kuvata kukkia jo ennen bloggaamista, mutta sen myötä kukkien kuvaaminen on lisääntynyt entisestään. Voisikin joskus kaivella arkistoja...:)

   Poista
 3. Upeita kuvia Taina ja kukat niin kauniita! Minä oon kans sellainen kukkahullu, että olisi ihan unelma asua jonkin ihanan kukkakaupan naapurissa! Vaikka samalla se taitaisi olla kyllä rahapussin kauhu ; )

  Lämmin kiitos tästä haasteesta, kuulostaapas jännittävältä! Laitan sähköpostia tulemaan : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi!<3 On mun tunnustettava, että kukkiin menee näin harmaana aikana jonkin verran euroja, mutta menevät auringonkorvikkeena ja hoitavat kesäihmisen mielenterveyttä.;D

   Mahtavaa, jos lähdet haasteeseen mukaan!<3

   Poista