torstai 5. syyskuuta 2013

Hyvästi pyökki!

Ei tahdo mun mies aina pysyä vauhdissa mukana, kun saan päähäni jotain.:) Kävi ensin puhumassa mulle jotain priorisoinnista ja muistutti mm. niistä 16-ruutuisista, jotka ovat kesken... Mulla joskus järjen ääni himmenee, eipä auttanut järkipuhe!;) Päätin  koemaalaata yöpöydän, jonka väri ei ole missään vaiheessa sopinut tähän kotiin, eikä se varsinkaan sovi tulevan sängynpäädyn viereen. Taustalla on ajatus kahden samaa sarjaa olevan lipaston maalaamisesta, jotka ovat siis samaa, niin ihanaa rumaa tekopyökkiä...Siispä tuumasta toimeen! Eikä siinä sitten ehdi kuviakaan ottaa, kun on kiire toteuttaa itseään.;)

Kevyesti hioin pintaa ja pyyhin sen puhtaaksi. Tässä näkyy vielä alkuperäinen väri sivuissa ja jaloissa. Pohjamaali, jota käytin, on Tikkurilan Jehu. Luultavasti maalaan yöpöydän harmaaksi. Suunnitelmissa on myös vetimien vaihtaminen, ja jalkojen tilalle voisi vaihtaa pyörät, jotta liikuttelu olisi helpompaa.


Olen niin tyytyväinen, että ryhdyin toimeen! Makkarin tapettiakin olen katsellut, ja mielessä on yksi tapetti, joka pitäisi hakea kotiin tarkasteltavaksi.

Ehdin mä niiden ikkunoidenkin kimppuun! Eilen jo aloittelin niiden maalausta. Hassua kyllä, en olisi halunnut maalata näitä kauniisti rapistuneita ikkunoita välttämättä ollenkaan. Kai se kuitenkin on järkevää tehdä nyt, kun ikkunat eivät ole vielä kiinni missään, ja pitäähän maalaaminen ikkunat paremmassa kunnossa. Kyllä ne hyvältä näyttää maalattunakin!;)
Ikkunoiden teippaaminen on ärsyttävän hidasta...

Tässä ikkuna maalattuna. Ihan mahtavaa, että säät jatkuvat ainakin viikonlopun vielä tällaisena. Luvassa ikkunoiden kunnostusta ja yöpöydän maalaamista...ainakin! Jos nyt en jotain uutta projektia keksi tilalle.;)

Taina

4 kommenttia:

 1. Kyllä maalaamalla, lakkaamalla ja petsaamalla saa hienoa jälkeä! Meillä tyttö petsasi tuolinsa ja yöpöytänsä ja upeat tuli! Olet niin energinen, kun näin koulutusiltapäivän jälkeen jaksat maalaamiseen ryhtyä :) Ikkunoista tulee varmaan lopulta upeita.

  Meiltä menee tavaraa kirpparille ja niiden hinnoittelua on tänäänkin riittänyt. Mutta pääsemmehän turhasta eroon!

  VastaaPoista
 2. No oot ollut kyllä ahkera :) Ikkunoiden teippaus.. uuh mikä homma! Mutta lopputulos tosiaan taatusti palkitsee.

  Vitsit mullakin odottelee yksi kaappi maalausta.. mustaksi sitä halajan. Mutta kun se pitäisi ensin tyhjentää toisen tyttären vaatteista.. jotka pitäisi siirtää yläkertaan tyttären omaan huoneeseen, josta pitäisi siirtää toisen tyttären vaatteet mun vaatehuoneeseen josta pitäisi roudata mun vaatteet kirppikselle... dominoefekti :D Missä maalaaminen on itseasiassa aika pikkujuttu ;)

  VastaaPoista
 3. Mikä lie energiapiikki tullut, kun sain Leenalta vyöhyketerapiaa koulutuksen lomassa! Kamala hartiajumi ja pari päivää jatkunut päänsärky hävisi sen tien. :)

  Kyllä kirpparihommat vaatii nekin aika paljon jaksamista ja energiaa! Siihen mulla ei oo riittänyt voimia pitkään aikaan. Juuri eilen vein SPR:n kirpparille tavaraa varaston siivouksen jäljiltä. Pääsee paljon helpommalla.;)

  VastaaPoista
 4. Marja, kuulostaa niin tutulta! Munkin piti kaivaa tuo yöpöytä varastosta, koska toinen(käytössä oleva) on tietenkin tavaraa pullollaan. Ja sitähän ei tiedä, milloin tää meikäläisen maalausurakka on valmis.;)
  Kiva, kun poikkesit!:)

  VastaaPoista