tiistai 11. huhtikuuta 2017

DIY - Karu ja kaunis kevätkranssiAikamoinen tuotteliaisuus vallitsee nyt täällä, postauksia pukkaa tiheään tahtiin. Toivottavasti jaksatte mukana!:) Silloin täytyy takoa, kun rauta on kuumaa, voihan olla, että tämä pulppuaminen taas tyrehtyy jossain vaiheessa. 


 


Askartelin tänään kevätkranssin, jollaiseen olin törmännyt Uuden Kuun Emilian blogissa...Mullahan oli valmiiksi siskon tekemä juurikranssi, jota olen koristanut aiemminkin, mutta tämä yksinkertainen idea on mielestäni suorastaan nerokas!

Tällä kertaa koristeluun riitti yksi purkki helmihyasinttia ja hieman kukkalankaa. Erottelin sipulit irti toisistaan, rapsuttelin mullat pois juurista ja sidoin kukat kiinni kranssiin kukkalangalla. Naurettavan helppoa! Eri kukilla tulee erilainen lopputulos. Kesähuoneeseen sopii nuo sinikukkaiset, kun siellä on muutenkin pieniä sinisiä yksityiskohtia. 

Ihana kontrasti tuossa kranssin rouheudessa ja helmihyasinttien suloisuudessa. Oveenhan tämä tietenkin kuuluisi, vaan joka ilta tuuli tuntuu yltyvän, enkä halua kranssin lentelevän, joten kranssi löysi paikkansa (toistaiseksi) Kesähuoneesta. Hieman haastavaa tuo  kuvaaminen siellä, sillä heijastuksia tulee joka suunnalta!

Huomenna en ainakaan ole blogin äärellä, sillä luvassa on uneton yö yökoulun merkeissä. Tavataan taas loppuviikosta, viimeistään perjantaina Kukkailottelun merkeissä!


Taina

8 kommenttia:

 1. Upea kranssi, tuollaisen voisin itsellenikin tehdä/ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni!<3 Tässä kiva puuha tähän pitkään viikonloppuun.:) Uskoisin, että koivunoksistakin tulisi aika kiva kranssinpohja, ja siihen sitten sipulikukkia.:)

   Poista
 2. Ihana kranssi! Ja nuo kukat voi varmaan kastella sumutellen vaikka päivittäin niin kranssi pysyy nättinä pääsiäisen ajan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viherrilli!<3 Pitäisi käydä Kesähuoneessa katsomassa, miten kukat on selvinneet parista edellisyöstä. Harmittavasti ollut pakkasasteita, mutta helmihyasintti ei onneksi ihan pienistä hätkähdä!

   Poista
 3. Niin kaunis, tykkään :) pitääkin lähteä etsimään risukranssini jostain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika!<3 Ehdotan koivunoksista askartelua, jos valmista ei löydy. Muistaakseni tuo oma kranssini on tehty kuusenjuurista...

   Poista