sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Parempi myöhään

Poikkeuksellisen hyvä juhannus sään puolesta! Sää, siitä on aina helppo aloittaa..:) Tällainen tavallinen perhejuhannus kotona: hyvää ruokaa, vähän vieraita, saunomista ja ihan oikeasti kesästä nauttimista, kun sääkin on ollut mitä parhain. Ihme kyllä, en ole vielä aloittanut "kohta kesä on ohi"-murehtimistakaan, vaikka juhannus tarkoittaakin pimeneviä iltoja!


Eilen vietettiin juhannusta siskon perheen kanssa. Aurinko paistoi niin, että piti kaikki mahdolliset varjot viritellä pihamaalle. Syötiin kesäisiä herkkuja ja nautittiin olosta. Tänään ohjelmassa oli jo kauan suunnitelmissa ollut varaston siivous. Nyssäkät vaihtuivat isompiin säilytyslaatikoihin, osa tavaroista päätyi kaatopaikkakuormaa ja osa kierrätykseen. Saunan lämmitys ja terassilla istuskelu sitten vähän kuin palkintona tehdystä työstä..Ja vihdoin ja viimein ajattelin laittaa tämän blogin alulle!
Taina

15 kommenttia:

 1. Miten voi rikkaruohotkin näyttää joskus kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Valkorunkoiset koivut ja valtavat vuohenputkikasvustot..Niin kesäisen kaunista.:)

   Poista
 2. Ihania juhannuskuvia :) Ei seuraavaan enää olekaan pitkää aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia!:) Ihan uskomatonta, että pian se kesä ja juhannuskin sieltä tulee. Nämä ekan postauksen kuvat nostattaa aina lämpimän tunteen.:)

   Poista
 3. Ihana kesäinen postaus! Odotan jo kovasti sitä, kun ulkoiluun riittää pelkästään lipsut ja hattu! :)

  VastaaPoista
 4. Oi, mitä kuvia, kauniit nuo rappuset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika!:) Kukkateline on takakonttikirppikseltä löytö. Maksoin 30, mikä oli minusta todella kohtuuhinta. Kesähuoneen nurkalla odottavat jälleen kukkia kesäksi...

   Poista
 5. Ihana postaus ja huippukiva juttu tuo retroilu! Empä ole tainnut tätäkään postausta aiemmin nähdä, joten kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti samaa mieltä tuosta retroilusta!:) Sun retro-postaukset on vielä lukematta, sillä illalla kierrosta tehdessäni totesin sen kestävän yllättävän kauan, niin monta linkkiä oli jätetty, ja jokaiseen jätin kommentin (jos en ollut alkuperäiseen jo kommentoinut):)

   Poista
 6. Mulla meni tämä kommentointi seuraavan viikon puolelle noiden hääpäiväjuhlallisuuksien vuoksi. Ihanan kesäisiä kuvia! Noi rappuset on tosi ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun kommentoit!<3 Ei ihan heti aina ennätä, mullakin on kierros vielä kesken viikonlopulta, kun tuolla Linkkiringissäkin oli niin monta linkkiä. Olen kyllä havaitsevinani, että ihan kaikki eivät jätä merkkiä itsestään, mikä on musta aika ikävää...
   Rappuset on löytö, josta on ollut paljon iloa.:)

   Poista
  2. Muakin kyllä vähän harmittaa, että niin monet rinkiin osallistuvat eivät kuitenkaan kommentoi mitään.

   Poista
 7. Mäkin haluan tehdä tuollaset viirit meidän takapihalle! Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo homma Minttu! Kävin juhannusaaton aamuna hakemassa kirpparilta verhot, joista nuo pikaisesti ompelin. Tunnetusti se inspis iskee aina aika viime tipassa.:P

   Poista