perjantai 18. marraskuuta 2016

Kukkailottelua ja menovinkki viikonlopulle!



Minun Kukkailottelussani näkyy nyt joulu, sillä kuten eilisessä koostepostauksessa totesin, ei jouluun ole enää kuin vähän yli viisi viikkoa! On ihan oikein ottaa ilo irti joulukukista nyt, tammikuussa koittaa sitten toisenlaisten kukkasten aika.







Niinpä kävin ostamassa itselleni pari amaryllistä Villiviinistä. Ihan totta! Eija sulki kauppansa kesän alussa, kävi toisissa töissä kesällä, ja totesi, että kukkakauppa on se hänen juttunsa sittenkin, niinpä meillä on tuossa lähellä jälleen ihana ja tuttu kukkakauppa runsaine valikoimineen.<3 Halusin nimenomaan amarylliksen, joka on valkoinen, mutta siinä on pieni aavistus vaaleanpunaista. Sellaisen myös ilokseni sain!

Amaryllikset olivat ensin alkuviikon olohuoneessa ja mielestäni kuvat kukista olohuoneessa onnistuivat paremmin kuin nämä eteisessä napsitut (liian vähän valoa), mutta vaihtelun vuoksi halusin kuvata kukkaset muualla kuin olohuoneessa. Tuohon eteiseen nuo amaryllikset sitten lopulta jätinkin. Ehkä käyn viikonloppuna hakemassa jotain muuta jouluista olohuoneen pöydälle...Nyt siinä on vain oksia.








Jo otsikossa lupailin menovinkkiä, joten tässä se tulee. Huomenna lauantaina ja ylihuomenna sunnuntaina järjestää siskoni (jonka maalaamat taulut tuossa eteisen seinällä roikkuvat) huikean hienot, jo perinteiset, joulumyyjäiset Riihimäellä (Metsänkulmantie 276)! Myyjäisissä on niin ihania juttuja tulossa myyntiin.<3 Etukäteen niihin voi tutustua ainakin osittain Tiriteijaa-navetan Facebook-sivulla. Siskon taulujakin on myynnissä, ja arvatkaa vaan, tekisikö mieleni ostaa työhuoneen seinälle voikukkataulu... Se on ihana, vaikken voikukkien ystäväksi lukeudukaan.;D Viikonloppuna nokka kohti Riihimäkeä siis! 

Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu Kukkailotteluun alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitä postaukseen linkki tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin  #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3 Viime viikon Kukkailottelun kooste löytyy eiliseltä eli täältä.


Tunnelmallista viikonloppua!💚
Taina 

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo siskosi vuokkotaulu! En nähnyt mitään muuta kuin nuo taulut. Ihastuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Mulla oli näitten molempien kohdalla sellainen olo, että nämä kuuluvat meille.:) Nyt näen sieluni silmin, kuinka se voikukkataulu sopisi tuonne työhuoneeseen...;D
   Missäs kaukana te asuttekaan? Onko Riihimäki liian kaukana? On nimittäin hienot myyjäiset kaikin puolin.<3

   Poista
 2. Jihuuuuu!!!!! Ihana että villiviini on palannut <3 Taas yksi syy miksi ajella teille ( ihan kuin ystävyytesi ei riittäisi?!?!?!? ;))
  Ja oikeesti tuonne riihimäelle kannattaa ajella jos vain siellä päin sattuu olemaan ja vaikkei sattuisikaan....siellähän on vaikka ja mitä ihanaa<3 <3 <3 ( eikä ole yhtään oma lehmä ojassa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :))Oot niin ihana!<3 Mietin just tänään, että uskomatonta, että me on tunnettu vasta keväästä saakka.<3

   Poista
 3. Kerrassaan ihastuttava amaryllis!!
  Kuin kermakakku! =)
  Mukavia myyjäisiä sinne Riihimäelle ja kaunista viikonloppua!
  Täällä se menee taas häätunnelmissa. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne ihania!<3 Kiitos Susanna, lämpimästi täytyy laittaa päälle, mulla on tarkoitus olla pari tuntia paikan päällä, ja kosteus on kalsa kaveri.:D Teillä on siellä taas ihanaa tiedossa viikonlopuksi!:)

   Poista
 4. Se on niin totta, ei niitä joulukukkia enää joulun jälkeen kaipaa, nyt on hyvä aika alkaa laittaa niitä kotiin. Heti joululn jälkeen alkaakin tehdä mieli tulppaanikimppuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!:) On ihanaa, kun meillä on vaihtuvat kukkavalikoimat vuodenaikojen mukaan! Nyt nautitaan joulukukkasista.:)

   Poista
 5. Kerrottu valkoinen amaryllis on upea! Tunnelmallista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta!:) Samoin sinulle!<3 Minä lähden kohta ajelemaan kohti Riihimäkeä...

   Poista