maanantai 5. helmikuuta 2018

Hotel Svetsi - Hemmottelua ja yhdessäoloa // Arvonta



Olen vieläkin aika fiiliksissä juuri menneestä viikonlopusta, ja viettämästämme lomasesta Hyvinkään Hotel Sveitsissä. Muistan, kun joskus syksyllä kuulin radiosta mainoksia uudistuneesta Hotel Sveitsistä, mainos jäi mieleeni ja herätti mielenkiintoni. Yllätyin sitten erittäin iloisesti, kun minuun otettiin yhteyttä ja meidät kutsuttiin perheeni kanssa yöpymään ja viihtymään Hotel Sveitsiin. Sain mukaani miehen ja hieman vastentahtoisen kuopuksen. Onneksi se vastentahtoisuus hävisi matkan aikana!







Hotelliin saavuttuamme ehdin pikaisesti vain piipahtamaan huoneessamme. Aivan ihana huoneemme olikin! Mielestäni hienoin, missä olemme yöpyneet, vaikka sentään kerran olemme Hotelli Kämpissäkin olleet. Huoneen maanläheinen värimaailma, upeat valaisimet ja ylelliset kylpytilat, jollaiset ottaisin kovin mielelläni vaikka meille kotiin... 70-luvulla rakennettua hotellia on kunnostettu hyvällä maulla. En tiedä, kuka sisustussuunnitelmista on vastannut, mutta minusta se muistuttaa kovin Milla Alftanin kädenjälkeä. Pidin myös hotellin julkisten tilojen ilmeestä, joka on mielestäni erittäin raikas ja tyylikäs!








Minulle oli varattu rentouttava kasvohoito Beauty Spa Sveitsistä, ja sinne kiirehdin heti aluksi. Viime kerrasta kasvohoidossa olikin jo vierähtänyt tovi, joten tämä tuli todella tarpeeseen. Sain ystävällisiä neuvoja siinä kasvohoidon ohessa ihonhoitoon liittyen, enkä ollenkaan moitteita, vaikka olisin ne varmaan ansainnut...Pakko tunnustaa, että olen aika surkea ihonhoidon rutiineissa. Nyt yritän kyllä ottaa tavaksi jokaviikkoisen kuorinnan ja rasvauksen! Lämmitetyllä hoitotuolilla silmiä alkoi kummasti painaa, ja aikamoisessa nirvanassa lähdin kasvohoidon jälkeen takaisin hotellihuoneeseen. Iho tuntui mukavan sileältä ja pehmeältä puhdistusten, hieronnan ja naamion jälkeen. Kiitos Rosamaria ja Jutta!<3






Olimme ajatelleet mennä Sveitsin uimalaan (kuuluu huoneen hintaan) ennen päivällistä, mutten sitten halunnutkaan, kun kasvohoito olisi mennyt osittain pesuveden mukana viemäriin... Niinpä mies teki hetken töitä, juniori katseli telkkaria ja minä lueskelin ennen päivällistä. Mies kiitteli sitä, että huoneen työpöydässä oli pistorasiat tietokoneelle ja muulle tekniikalle. Jos minä haluaisin hotellista mukaani ylellisen kylppärin, niin miehelle riittäisi nuo muutamat pistorasiat pöydässä.;) Ennen päivällistä kävimme vielä kiertämässä Sveitsin elämyskeskuksen, ja totesimme, että tekemistä riittäisi pidemmäksikin aikaa.






Päivällisen nautimme pitkän kaavan mukaan, alkupaloista jälkiruokiiin, Hotel Sveitsin ravintola Tilassa. Hotellissa on Tilan lisäksi ravintola Alku. Olin tutkinut ruokalistoja etukäteen, ja koska kuopus oli mukanamme, ajattelin, että Tilan ruokalista on meille sopivampi. Kaikki syömämme ja juomamme oli todella hyvää! Valitsemassani kana-annoksessa oli ihana hiiligrillin maku, joka saa veden kielelle jo ajatuksena.;) Paljon oli väkeä syömässä, ilmeisesti muitakin, kuin hotelliyöpyjiä, joten pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, jos haluaa varmistaa paikat ravintolasta!





Sunnuntaiaamun aloitin muiden vielä nukkuessa ylellisesti kylvyssä lehtiä lukemalla.;) Ihailin ikkunoiden takana nousevaa aurinkoa, ja lumen kimallusta ilmassa. Sitä lumen leijailua otin vähän videollekin, oli se niin kaunista. Vähän harmitti, ettemme olleet älynneet varautua upeisiin ulkoilumaisemiin ja -maastoihin, muuten olisin luultavasti karannut ulos kuvaamaan ja lenkille ennen muiden heräämistä! 






Runsaan aamupalan jälkeen meille oli varattu vielä koko perheen yhteinen aktiviteetti eli huonepakopeli Prison Break 2.0 WayOut Sveitsissä. Olen kerran aikaisemmin osallistunut tällaiseen huonepakopeliin, mutta mies ja juniori olivat ensi kertaa pelaamassa. Kokemus oli kerrassaan mahtava! Ehdimme juuri ja juuri annetun 60 minuutin sisällä ulos, ja vain paria lisävihjettä käyttäen. Meille jäi sellainen olo pelistä, että olimme kaikki osallistuneet ratkaisuun aktiivisesti ja haasteet olivat sopivan kokoisia meidän porukalle ratkaistavaksi. Tietenkin olisi ollut mahdollista, että viimeinen avain olisi jäänyt löytymättä ja kotimatkalla olisi ollut hieman toisenlainen tunnelma...;))

Suurkiitos Hotel Sveitsin väki, Beauty Spa Sveitsi sekä WayOut Sveitsi! Me todella viihdyimme.<3

Jihuu! Ilokseni saan nyt arpoa yhdelle onnekkaalle blogini lukijalle valitsemansa lahjakortin Hotel Sveitsiin! Lahjakortin sisällöksi voi valita, joko kahden hengen yöpymisen Hotel Sveitsiin TAI kolmen ruokalajin illallisen kahdelle joko ravintola Tilassa tai Alussa. Aika huikea palkinto!

Tuttuun tapaan osallistua voi kommentoimalla (Kerro ainakin kumman palkinnon valitsisit) tämän postauksen perään, tämän postauksen Instagram-linkkiin tai Mansikkatilan mailla Fb-sivun linkkiin. Jos haluat osallistua kahdella arvalla, niin sen voit tehdä jakamalla tämän postauksen jossain some-kanavassa. Kolmannen arvan saat tykkäämällä Hotel Sveitsin Fb-sivusta. Kerro kommentissasi, kuinka monella arvalla olet mukana. Aikaa osallistua on tulevaan lauantai-iltaan 10.2. saakka. Sunnuntaina arvon voittajan. Jätäthän myös yhteystiedot, jotta saan sinut kiinni mahdollisen voiton osuessa kohdallesi!

 
Onnea arvontaan tasapuolisesti aurinkoista pakkasviikkoa!
Taina


Postaus on kaupallinen yhteistyö PrimeHotelsin kanssa.


EDIT Arvonta on päättynyt!


93 kommenttia:

  1. Näyttää niin ihanalta paikalta! 😍
    Osallistun ilman muuta arvontaan (yhdellä arvalla). Jos onni potkaisee, valitsen yöpymisen.

    VastaaPoista
  2. Wow, onpa hieno paikka!
    Kahdella arvalla mukana upeassa arvonnassa, kiitos! 😊

    VastaaPoista
  3. Muķana. Yhden yön olemme tuolla viettäneet juuri , kun hotelli oli avattu. Tykkäsin kovasti. Jos onni potkaisisi, niin tällä kertaa illalliselle :). Mukana kahdella arvalla. T: Sanna @koti_marmoritiella

    VastaaPoista
  4. Näyttääja kuulostaa ihanalta! Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Ja yöpymisen valitsisin.

    VastaaPoista
  5. Kahden keskinen hotelliloma ukkelin kanssa olisi ihana eli yöpymisen valitsen, jos onni potkaisee. Mukana olen yhdellä, mutta sitäkin onnekkaammalla arvalla 😊

    VastaaPoista
  6. Onpa nättiä! Ja aamukylpy kelpaisi mullekin :)
    Mukana yöpymisen arvonnassa yhdellä arvalla
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Ihana pikku loma teillä ja ihan pakko oli vähän hihitellä sulle siitä että sie haluat kylpylän ja mies töpselit😂😂😂
    Apua miten upea palkinto. Ottaisin hotelli yön ja saattaisin antaa sen pienellä eläkkeellä eläville vanhemmilleni joille ei ikinä ole rahaa käydä missään, he olisivat sen niin ansainneet ❤️❤️❤️ vaikka ehdottomasti haluaisin yöpyä siellä itsekin.

    VastaaPoista
  8. Wautsiwau! Alkoipa kiinnostaa tuo Sveitsi. Taidan osallistua kahdella arvalla ja jos onnistaa niin yöpyminen olis ihana.
    t. Tiina V-R

    VastaaPoista
  9. Yhdellä arvalla mukana yöpymisen arvonnassa. :)

    hippihiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  10. Kovin on siistin ja tyylikkään oloinen. Yöpymään olisi mukava päästä. Yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  11. Yhdellä arvalla mukana, jos voitan, valitsen illallisen.
    Naurajatar@suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Yöpyminen kuullostaa tosi ihanalta. Yhdellä mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Oi, mitä hemmottelua! <3
    Yksi arpa,
    Maisa
    pienet.suloisuudet@gmail.com
    ps. Yöpyöminen olisi valintani :)

    VastaaPoista
  14. Kolmella mukana (jaoin julkisesti omalla Facebook tilillä ja tykkäsin myös sivusta). Ruoan laiton voisi hetkeksi kotona jättää ja valitsisin illallisen. Upea arvonta kyllä. Näyttää hotelli upealta näiden kuvien perusteella! merwii@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Mukava miniloma teillä on ollut 😊 Tuolla on aikoinaan vietetty meidän kihlajaisia, joten olisi aika huippua päästä piiitkästä aikaa kyseiseen hotelliin. Yöpymisen siis valitsen, jos arpaonni suosii👍👍👍 Ja kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  16. Ihanalta kuulostaisi yöpyä tuolla �� yhdellä arvalla mukana.
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  17. Yöpymisen valitsisin :) Kahdella mukana
    Sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Oi ihan olisi mennä uusittuun hotelli sveitsiin. Vanhassa olemme joskus käyneet mutta nyt näyttää hienolta. Salli.moilanen35@gmail.com ja yhdellä arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  19. Olisi kiva päästä miehen kanssa yöpymään tuonne :) Mukana kahdella arvalla!
    mari.h_84@netti.fi

    VastaaPoista
  20. Ihana olisi päästä syömään tuonne ja katsastamaan uusittu Sveitsi! Yhdellä arvalla mukaan blogisi lukijana!

    VastaaPoista
  21. Lapsena asuin ihan tuossa nurkilla ja Sveitsi siis edustaa minulle mielikuvissa vahvasti 70-luvun retroilua, olisipa mukava käydä tutustumassa uudistuneeseen (tokihan on uudistunut tässä väliajalla jo aiemminkin monta kertaa...) hotelliin ja alueeseen. Mukana kaikilla kolmella mahdollisuudella, jaoin linkin tähän postaukseen Vintagentin sivupalkissa..
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista
  22. Ollaan varattu äidin kanssa pari yötä Hotel Sveitsiin nyt maaliskuussa joten tuo illallinen kelpaisi siihen kylkeen:) kaksi arpaa minulle kiitos!

    VastaaPoista
  23. Olispa ihana! Me valitaan yöpyminen, yhdellä arvalla mukana & merikapteeninvaimo@luukku.com.
    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
  24. Valitsen illallisen, kun asumme Hyvinkäällä. Kolmella arvalla mukana. Jaoin postauksen omalla blogini fb tilillä.

    VastaaPoista
  25. Valitsisin yöpymisen. Mukana arvalla.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  26. Ihanan kuuloinen reissu teillä :) Mä odotan, että meidän poitsut vielä hieman kasvaa, jotta päästäisiin noihin huonepakopeleihin. Nyt menisi vielä enemmän sähläämisen puolelle :D
    Mukana yhdellä arvalla ja valitsisin yöpymisen.

    VastaaPoista
  27. Yhdellä arvalla mukana! Vaikeaa olisi valita kumman noista vaihtoehdoista haluaisi :)

    ssmakinen (at) yahoo.com

    VastaaPoista
  28. Kahdella arvalla mukana ja yöpymisen valitsisin <3
    juulia.myllykangas@outlook.com

    VastaaPoista
  29. Ihana pikku lomanen teillä! Ilman muuta arvonnassa mukana ja kolmella arvalla! Valkkaisin yöpymisen, haluan itsekin käydä tutustumassa tuonne... <3

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla tavoittelen hotelliyötä :)
    helmityttonen@gmail.com

    VastaaPoista
  31. 3 arpaa, yöpyminen, kun en ole koskaan käynyt.

    Krisu

    Oonjustiina @gmail.com

    VastaaPoista
  32. Kävin tykkäämässä hotellin sivuista. Valitsen yöpymisen jos voitan. Kuulostaa huipulta paikalta :) 2arpaa siis.
    -S-
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  33. Hotel Sveitsi näyttää ja kuulostaa ihanalta illallispaikalta joten jos voitan valitsen illallisen.
    Olen mukana 2:lla arvalla. elisa.seppanen@pp1.inet.fi
    -Elisa-

    VastaaPoista
  34. Mikä yhteistyö💕ja mikä arvonta wau!!mukana ja valitsisin yöpymisen❤

    VastaaPoista
  35. Onpa viihtyisän oloinen paikka! Kyllä tuolla passaa varmasti yöpyä. Osallistun yhdellä arvalla. (keijunkukkanen@outlook.com)

    VastaaPoista
  36. Ihanan rentouttava pikaloma :)! Mukana yhdellä arvalla ja valitsisin yöpymisen, inkkarih@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Näyttääpä aivan ihanalta paikalta. Jos voittaisin, valitsisin yöpymisen kahdelle <3
    Mukavaa tiistaita sinulle Taina <3

    VastaaPoista
  38. Tuolla olisikin hieno käydä lomalla! Eli majoittautumista yritetään yhdellä arvalla😊

    VastaaPoista
  39. Mukana yhdellä arvalla! :) Ihan arvonta, en olekaan koskaan aikaisemmin kuullut hotelli Sveitsistä. Vaikea valita kumman valitsisin jos voitto osuu kohdalle, mutta sanotaan nyt illallinen :>
    cupido.maxi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  40. Tuonne kun pääsisi ♥ Vaikuttaa oikein kivalta paikalta, siitä on vuosia kun olen viimeksi käynyt.
    Kahdella mukana ja valitsisin yöpymisen!

    VastaaPoista
  41. Tuolla olisi ihana yöpyä.
    Mukaan siis arvontaan.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Mukana! Valitsisin yöpymiseen :)

    Vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Vaikea olisi kyllä valita, mutta kyllä kuitenkin kallistuisin yöpymiseen. Näin vauvavuoden jälkeen olisi ihana mennä miehen kanssa kaksin hotelliin nauttimaan toisistamme ja jo ihan siitäkin ettei tarvitse itse siivota. Olen mukana kahdella arvalla.

    cecilia.winter1@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa ja yöpyminen hotellissa toiveena.
    riittarantanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Eiiiih mihin mun kommentti hävisi.. No uusi yritys �� kolmella osallistun, ajan joka päivä isojen Visit Sveitsi mainosten ohi joten ei voi olla tykkäämättä �� ehdottomasti yöpyminen ja varmasti mentäisiin testaamaan myös tuo way out koska moni sitä on kehunut �� ihania kuvia ja kivasti kerrottu loma kokemus! Suvi- suvi.inkinen@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Yhdellä arvalla mukana, hotelliyöoyminwn oliai aivan ihana!
    Ansku_66@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Hotelliyö olisi ihana piristys kiireiseen kevääseen! :) Mukana yhdellä arvalla.

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  48. Rentoa ja samalla aistikasta�� Yhden arvan varaan lasken ja yöpyminen olisi hieno juttu.
    mustonen.tuijapaivikki@outlook.com

    VastaaPoista
  49. Hotelliyö olisi ihana piristys kiireiseen arkeen :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Mukana yhdellä arvalla. Valitsen kahden hengen yöpymisen Hotel Sveitsiin jos onnistaa arvonnassa.

    aiholapp(at)lailanet.fi

    VastaaPoista
  51. Kolmella arvalla mukana! Jos onni suosii, valitsen yöpymisen :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Yhdellä arvalla, ja valitsisin yöpymisen. Oi kun huikeat palkinnot ja varmasti nautinnollliset!
    Mertzu_5@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Yöpymisen valitsisin. Yhdellä arvalla mukana :)
    noora.alq@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Um local com requinte e conforto. Feliz dia. Cumprimentos.

    VastaaPoista
  55. Vanhassa hotelli Sveitsissä olen juhlinut mieheni kanssa häitämme. Yöpyminen siis tämän arvan tähtäimessä, viimeksi yövyttiin Sveitsissä 5 v sitten ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana! ❤️ Harmi, että unohdit nimimerkin tai nimen ja sähköpostiosoitteen..

      Poista
  56. Kahdella arvalla mukana valitsisin illallisen.

    VastaaPoista
  57. Kahdella arvalla yöpymisen arvonnassa. ninnimanni(at)gmail.com

    VastaaPoista
  58. Yöpyminen olisi ihana miniloma miehen kanssa! :) Yksi arpa.
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Hotelliyöpyminen olisi aivan ihana yllätys kiireisen arjen keskellä :) Kolmella arvalla mukana!

    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Yhdellä arvalla mukana, valitsisin yöpymisen :)
    ainosuklaa@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Illallinen.Kaksi arpaa.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  62. Yöpyminen, kolme arpaa! Olisi aivan ihanaa päästä seuraavalla Suomi-reissulla yöpymään tuolla!
    m.hytti(at)sbg.at

    VastaaPoista
  63. Huone näyttää upealta, niinkuin koko hotelli!
    Minäkään en ole koskaan käynyt tuollaisessa pakohuoneessa. En taitaisi päästä sieltä pois ..
    Kivaa loppuviikkoa♡

    VastaaPoista
  64. Yöpyminen kahdelle, 2 arpaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimi tai nimimerkki ja sähköpostiosoite olisi tarpeen..

      Poista
  65. 1 arpa minulle, yöpyminen olisi paikallaan koska en ole ennen käynyt Hyvinkäällä.

    peholapp(at)lailanet.fi

    VastaaPoista
  66. Huikea arvonta :) Valitsisin yöpymisen! Kolmella arvalla mukana.

    cloudberryshake (at) gmail.com

    VastaaPoista
  67. Yöpyminen <3
    jokinen.sara(at)gmail.com

    VastaaPoista
  68. Vau! 2 arvalla mukana. Yöpymisen valitsisin, se olisi mahtava ylläri miehelleni vuosipäiväksi <3
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  69. Onpa viihtyisän oloinen hotelli :) Valitsisin yöpymisen, pieni irtiotto arjesta uusissa maisemissa piristäisi varmasti :)

    theriddlerr@outlook.com

    VastaaPoista
  70. Näyttääpä mukavalta :) mikäli onni matkassa valitsisin yöpymisen hotellissa.
    Yhdellä mukana
    sara.rokman@gmail.con

    VastaaPoista
  71. mukana kahdella arvalla. hotelliyöpyminen olisi kiva! :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Kahdella arvalla mukana. Hotelliyö kuulostaa enemmän kuin hyvältä sairastelun jälkeen :)
    ruskarouva85@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Kahdella arvalla mukana!
    Valitsisin yöpymyksen.
    elenahei.eh @ gmail.com

    VastaaPoista
  74. Kahdella arvalla mukana. Palkinnoista valitsen yöpymisen kahdelle hengelle.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  75. Vitsi näyttää ihanalta teidän pikkureissu! :) Itsekin haluaisin, joten osallistunpa tähän arvontaan yhdellä arvalla. vilmakoon@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan! Valitsisin yöpymisen ja oispa ihana voittaa! markettavesala@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Yksi arpa jolla toivoisin voittavani illallisen. :) lara.joki@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Kahdella arvalla yöpymisen arvontaan. �� lotta.paakkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Osallistun kahdella arvalla kahden hengen yöpymiseen��
    elina.ilonen@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Onpa upean näköistä! Yhdellä arvalla lähden tavoittelemaan hotelliyöpymistä.
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. Yöpyminen ehdottomasti. Vuosipäivää odotellessa:)
    julia.elina.risto@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Yöpyminen passaisi. Yhdellä arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  83. Hei! Haluaisin yöpyä ihanassa hotellihuoneessa. Mukana siis yhdellä arvalla. T. Maiju maiju.rautanen@luukku.com

    VastaaPoista
  84. Sveitsi on kyllä muuttunut edukseen nyt hotellirempan ja uusien juttujen myötä. Wayout on myös ihan mahtava! Pakko päästä testaamaan heidän uusi pakohuone, joka aukeaa ensi viikolla, mahdollisimman pian.
    Jos onni potkaisisi, niin valitsisin varmaan illallisen, koska hyvinkääläisenä tuntuisi hassulta mennä yöksi oman kylän hotelliin, vaikka kivaahan sekin olisi.
    Mukana 3 arvalla.
    huttuuvain ät gmail piste com

    VastaaPoista
  85. Mukana yhdellä arvalla ja näyttää ihanalta paikalta! :)
    Yöpymisen valitsisin :)

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  86. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan, valitsisin yöpymisen =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Yhdellä osallistun, jos onni suosii valitsen yöpymisen :).

    VastaaPoista
  88. Kahdella arvalla mukana ! Jos voitan valitsen yöpymisen hotellissa,tulisi tarpeeseen ��
    essi.pehu@live.fi

    VastaaPoista
  89. Oi, mahtavalle vierailulle kuulostaa - ja miten kaunis huone!! Ja mielettömän kiva huomata, miten erilaisia tiloja ja puuhia Hotel Sveitsistä löytyy - riippuen millaisen seurueen kanssa visiitille tulee! <3

    VastaaPoista