tiistai 3. lokakuuta 2017

Makuuhuoneen sisustusta



Kotoisaa tiistaita ja kaunista lokakuuta! En oikein vieläkään voi ymmärtää, että vuosi on näin pitkällä, jouluaattoon on vain 80 päivää, jos oikein laskin...





Aamuin ja illoin kyllä huomaa, että joulua kohti mennään, niin pimeää on herätessä ja samoin illalla töiden jälkeen valoisan aika jää olemattomaksi. Olen ollut hieman väsyksissä, ja siksi yritän jälleen ryhdistäytyä jaksamaan aamuisin eväiden tekoon (olo on paljon pirteämpi salaattilounaan jälkeen) ja edes pieneen ulkoiluun märästä ja pimeästä huolimatta. Juuri äsken tulin tuolta pimeästä istutuspuuhista, joten nyt riittää taas virtaa vaikka postailuun!

Tapasin A Whisper from the Almond Valley -blogin Susannan hänen elokuisella Suomen vierailullaan. Sain häneltä tuliaisiksi Zara-homen tyynynpäällisen, juuri sellaisen, josta tykkään. Kiitos vielä Susanna!<3 Sopiva sisätyyny löytyi omasta varastosta, ja paikka tyynylle puolestaan makuuhuoneesta. Päällinen sopii kauniisti keväällä Ellokselta ostamaani päiväpeitteeseen, sekä noihin harmaisiin tyynynpäällisiin, jotka ovat olleet meillä tässä kodissa ihan alun alkaen.





Kotonasi.-Annukka on viime aikoina kirjoitellut feng shui -periaatteista sisustamisessa. Olen joskus lueskellut feng shui -oppaita, ja löytänyt niistä opeista osittain sellaista, mikä sopii omiin ajatuksiini. Olen ollut mm. hieman harmissani makuuhuoneessamme symmetrian puutteesta, johtuen ikkunan paikasta. Valokuvat makkarissamme on valikoitu feng shuita ajatellen, vain kuvia minusta ja miehestäni eli hääkuvat.

Jostain kirjan välistä löysin kesällä kauniin kortin, jonka mieheni oli saanut entisiltä työkavereiltaan. Kortin laitoin Ikean kehyksiin omalle yöpöydälleni. Elloksen maljakko, joka ei pidä vettä, sai pienen pätkän peikonpähkinäoksasta ennen kuin kiikutin oksat kirppikselle. Makuuhuoneen nurkassa on lojunut vanhasta pullokorista tehty lehtilaatikko, ja hiljattain tyhjensin laatikon, sillä lehdet lähinnä keräsivät pölyä. Kun luin Annukan feng shui -postauksen, tajusin, että loota oli kasvattanut juuret.;) Laatikosta luopuminen kevensi kummasti mieltäni.

 




Hassua, kuinka vanhat postaukset alkavat toisinaan elää omaa elämäänsä! Liekö joku jakanut postaukseni DIY-lampusta, joka makuuhuoneemme katossa roikkuu.  Siitä on hetkessä tullut kuukauden luetuin postaus.


Tsemppiä lokakuun pimeneviin päiviin!
Taina

 

16 kommenttia:

  1. Mä oon ainakin käynyt kurkkimassa pariin otteseen tuota lamppupostausta. Ajattelin tehdä meidän makkariin samanlaisen, kun lompakko ei taivu orkkislamppuun ��

    Ja Annukan feng shui postaukset on ihan huippuja. Kyllä niissä järkeä on, kunhan ei liian syvälle mee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiva!<3 Lampun teko oli helppoa ja tykkään edelleen siitä ihan yhtä paljon kuin valmistuessaan, siispä tuumasta toimeen!:)

      En mä niistä ilmansuuntajutuista perusta, mutta uskon vahvasti, että liika tavara tekee ihmisistä levottomia ja ahdistuneita.:)

      Poista
  2. Ihanan tyynyt olet Susannalta saanut.
    Annukan tekemä makuuhuone postaus oli kyllä tosi hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös!<3 Täytyisikin kaivaa omat feng shui -kirjat esille, voisin vähän virkistää muistia.:)

      Poista
  3. Niin se vain joulu lähestyy. Kyllähän tässä joutuu jo joululahjoja miettimään ja hankkimaan. Minä sain pihalle jotain istutuksia tehtyä callunoista ja havuista.Jäi taas viimetippaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vuosi vuodelta vähemmän lahjojen miettimistä, sillä suvun lapset on jo melko isoja tai sitten emme ostele sisarusteni kanssa lahjoja. Joskus ennen saatoin ostaa ekat lahjat jo tammikuun alesta tai jos tein itse, aloitin jo elokuussa.:D Kiva olisi antaa varsinkin itsetehtyjä lahjoja, vaikka syötäviä sellaisia, mutta aika ei millään tahdo riittää. Satsaan enemmän fiilistelyyn, ja joulukortit olen tehnyt itse vuosia, se perinne saa ainakin vielä jatkua.:)

      Minusta et ole ollenkaan viimetipassa syysistutusten kanssa!:) Hyvin ehtii vielä!

      Poista
  4. Ihanat tyynynpäälliset olet saanut. Mulla on ihan mennyt ohi sun lamppu diy, pitääpä korjata tämä virhe asap!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Käypä lukemassa, uskon, että tykkäät!:)

      Poista
  5. Kaunis tyynynpäällinen!
    Minäkin olen käynyt lukemassa noita Annukan mielenkiintoisia postauksia. Meilläkin varmaan kasvaa juuria monessa paikassa ;) Pitäisi varmaan tehdä jotain...
    Mukavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!<3
      Joo, kyllä niitä juuria meilläkin vielä riittää, vaikka aika monet olen irrottanut parin viime kuukauden aikana.;D
      Iloa viikkoosi!<3

      Poista
  6. Voi, hienostipa se minun antamani tyynynpäällinen sopiikin teille! Kiva! :)
    Ajattelin heti sinua kun näin sen Zara Homella.

    Kyllä joulu lähestyy, se on totta. Joulukortteja aloin jo suunnittelemaan,
    vaikka ulkona onkin 30 astetta lämpöä!! :D

    Ihanaa päivänjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkös, miten kivalta kuulostaa, kun ajattelen sinua kaupassa kulkelmassa, ja tyynyliinan nähdessäsi muistat minut!<3 Mulle käy nyt samoin mennessäni makkariin ja nähdessäni tyynyn, muistan sut!<3

      Hih, joulukortit ja 30 astetta lämmintä...Helppo päästä fiilikseen.;) No, ei teillä taida joulunakaan olla lunta ja pakkasta, kuten ei meilläkään nykyään...

      Aurinkoista keskiviikkoa!<3 Vaikka aamulla satoi kaatamalla, nyt paistaa!

      Poista
  7. Jaa että 80 päivää jouluun. KääK :D. Toivottavasti et nyt ihan vielä kumminkaan mitään kalenterin luukkuja ala availemaan :D.

    En oikein ymmärrä, miten mulla on mennyt tää sun postaus ohi. Äsken vasta hoksasin ja nyt on kumminkin jo pari päivää kulunut.

    Itse en ole päässyt yhden yöpöydän laatikon perkaamista pidemmälle makkarissa, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Ja voi olla, että perun itse tekemäni päätöksen siitä, että uusi sänky voidaan ostaa vasta, kun olen ensin saanut kaikki aikomani vaatekaapin yms. raivausprojektit valmiiksi. Niin huonosti nukuin viime yönäkin, että uusi sänky tulis nyt kyllä ihan viime hetkellä. Ja se viimeistään innostaisi hoitamaan loppuprojektin. niin ainakin uskon.

    Toivotaan, että tästä nyt tulee edes loskaton lokakuu, jos ei muuta.

    Terkkujaaaa ja kiitos linkkauksesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hätää Annukka!:))) Mulla on sellainen olo, että jos ehdin luukkuja aukomaan joulukuuksi, niin hyvä.;) Aika menee ihan hirmuista vauhtia! Äläkä ota stressiä, jos joku postauksistani menee ohi.<3 Toisinaan olen huomannut, että Bloggeri ei välttämättä päivitä omassa lukulistassa olevia blogeja reaaliajassa. Enkä nyt tarkoita, että nyt olis ollut niin, toisinaan jää huomaamatta uudet postaukset, oon viime aikoina julkaissu noita postauksia siinä vaiheessa, kun sinä olet fiksusti sängyssä.:)

      Voi, unettomuus on ihan kauhea, joten toivon, että pääset sänkykaupoille pian, ja siitä saisit apua! Voi sen raivauksen tehdä sittenkin, kun sänky on paikoillaan.:)

      Se on huomenna taas perjantai ja sitten myysseillään!<3 Huomiseen!<3

      Poista
  8. Vastaukset
    1. No niin on! Zara home olisi kiva täälläkin...

      Poista