sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Parolan rottinkikeinu - Omistamisen riemua!



Tähän viikonloppuun on mahtunut niin paljon kaikenlaista puuhaa ja tekemistä, silti myös nautiskelua ja tunnelmointia, ihan kuin olisin viimein tajunnut, että nyt täytyy ottaa joka hetkestä ilo irti.


 

Kun perjantaina vielä tuskailin täysiä kaappeja ja sitä siivousurakkaa, joka oli väistämättä edessä, niin jo samana iltana laitoin tuulemaan. Varasin kirppispöydän kahdeksi viikoksi (myynti alkoi erinomaisesti heti eilen) ja nyt olen setvinyt monta ahdistuksen aiheuttajaa. Keittiön nurkkakaappi, uunin alla, oli sellainen rojuläjä, että se muistutti jo Amurin kirppistä.;D Nyt sitä ei enää tunnista samaksi kaapiksi. Samoin vaatehuoneesta siivosin oman puoleni. Lähtöpassit tuli vuosituhannen vaihteen bleisereille, Tallinnan villatakeille ja hääpuvulleni, monta kassillista tavaraa. Nyt on ihana mennä vaatehuoneeseen, kun hyllyissä on tilaa ja vaaterekkien sisällön näkee penkomatta!



 

Perjantaina laitoin myös viestiä Helsingin suuntaan, sillä olin jo pidemmän aikaa kytännyt Torin sisältöä rottinkikeinua meille etsien...Niinpä ajoin eilen, kaiken kirppistelyn jälkeen, Viikkiin ja palasin kotiin mukanani  Parolan rottinkikeinu! Jos toisaalta ahdistun liiasta tavarasta ja epäjärjestyksestä, niin toisaalta on kyllä ihanaa omistaa kauniita tavaroita, kuten tämä keinu. Haluaisin omistaa vain sellaisia tavaroita, jotka tuottavat iloa pitkään. Uskon, että tämä on sellainen ostos.

Täytyy syksyllä miettiä, otetaanko riipputuoli olohuoneeseen, nostetaanko varastoon vai uskalletaanko kokeilla talvisäilytystä Kesähuoneessa. Voisin kyllä kuvitella sen tuohon takan eteen olohuoneeseen, mutta ripustus mietityttää. Sekä tuossa keinussa, että Kesähuoneen rottinkikeinutuolissa (myös kirppisostos), on jotenkin meditatiivista istua. Keinutuoli on ollut ensimmäistä talvea lukuunottamatta talvetkin Kesähuoneessa, ja siellä hyvin selvinnyt. Samaa ei voi sanoa Prismasta ostetusta lampaantaljasta, joka on muuttunut harmaasta enimmäkseen siniseksi. Aika kamala, mutta minkäs teet?! 




Tänään on sitten jatkettu kirppistavaroiden raakkaamista ja ehdittiinpä ensimmäistä kertaa tänä kesänä oikeasti rannalle. Hyvin viihdyttiin juniorin kanssa auringossa loikoillen ja vesi tuntui viimein melkein lämpöiseltä.:P Mies teki pidemmän juoksulenkin ja tuli sitten pulahtamaan hänkin lenkkinsä jälkeen.

Aika monella taitaa arki alkaa huomenna? Meillä on vielä reilu viikko ennen töiden virallista alkua, mutta koska huomenna sataa, taidan minäkin mennä siivomaan vanhaa luokkaani ja hiljalleen siirtää ajatukset kohti uutta lukuvuotta...


Kivaa uutta viikkoa!
Taina

 

18 kommenttia:

  1. Nuo rottinkihuonekalut ovat minusta kivoja. Ja oikein mukavalta, rentoutuspaikalta näyttää omasikin! Kirppistely on kyllä mukavaa puuhaa molemminpäin.Mukavaa viikkoa sinulle myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin!<3 Aloin talvella haaveilla tästä keinusta, ja kun oikein odottaa, niin mikäs sen kivempaa, kun viimein saa haluamansa.:)
      Olen kyllä sellainen kirppistelijä, ollut jo vuosia! Nyt vien vain tavaroita myyntiin, enkä kiertele ollenkaan...ennen kuin kaaos on selätetty!;D

      Poista
  2. Ihana löytö!
    Meidänkin terassilla olisi kiva istuskella tuollaisessa;)
    Sinäpä sen sanoit: tavaroita jotka tuottaa iloa. Sellaisia voi hankkia ihan hyvillä mielin;)
    Luulisin muuten, että tuo tuoli säilyisi hyvin tuolla kesähuoneessa.
    Kivaa uutta viikkoa💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on!<3 Vaikka tällä oli vielä hintaa, niin uskon sen olevan joka euron arvoinen!:)
      Hirmuisen vapauttavaa ollut taas raivata kaappeja, ja kivasti on tullut tuottoakin. Tavoitteeni oli saada tuo keinun hinta tavaroista takaisin, nyt on jo monta kymppi yli! Onneksi on kauppa käynyt.:)
      Kivaa loppuviikkoa!<3 Olen ollut niin kiireinen, etten ole malttanut koneella istua...

      Poista
  3. Niin ihana, mulla on ollut paikkakin tuolle keinulle valmiina, kun vain sellaisen saan :) Kirppistelyn parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Toria kannattaa seurata, laittaa vaikka vahti! Turussa olisi ollut satasella musta rottinkikeinu..Se olisi ollut ihan täydellinen terassille, mutta kaikkea ei tietenkään kerralla voi ostaa!:)

      Poista
  4. Voih, meilläkin olisi kysyntää tuollaiselle keinulle. Parolan Rottinkiin suunnittelemani kesäretkin on edelleen suunnittelun asteella. Mua mietityttää juurikin keinun talvisäilytys, kun sen paikka tulisi olemaan kuitenkin mökkisaunan terassilla. Eikä mökillä oikein ole säilytystiloja, ei sen puoleen kotonakaan.

    Meilläkin ukkeli nauraa mun raivaukselleni: ensin myyn tavaraa ja sitten kannan uutta tilalle. Mutta niinhän se vaan menee :)

    Ihanaa viimeistä lomaviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän äidillähän on mökillä tuo keinu, ja se otetaan talveksi sisään mökkiin, jossa on peruslämmöt päällä. Voisiko sen teillä ripustaa mökin sisälle talvella?

      Heh, niin tuttua!:)) Nyt en ole edes kiertänyt kirpparia ympäri, ettei tulisi kiusauksia. Ehkä sitten, kun tili on kourassa...;D

      Työniloa ja kivaa loppuviikkoa Tuija!<3

      Poista
  5. Onnea uudesta tuolista, täytys tulla kokeilemaan..

    Äitisi ei siis suostunut omastaan luopumaan ;)...hyvä Mamma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Tulethan huomenna? Täällä ois kovanonnenkakkua tarjolla.;D
      Juu ei suostunut ei. En viitsinyt ryhtyä painostamaan, kun onhan noita kiikkuja!:)))

      Poista
  6. Tuo kiikku on ihana! Mun iskän mökillä on samanlainen - tai ainakin hyvin samankaltainen. Se on ihan ehdoton lempipaikka mökillä istuksiessa, kun siitä katselee ulos järvelle :) Hieno löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samaa mieltä!<3 Huomasin talvella mökillä käydessämme, kun keinu oli sisällä, että siinä istui melkein koko ajan joku. Siitä se ajatus läks!:)

      Poista
  7. Aivan ihana tuo rottinkikeinu. Ehdottomasti (jos vaan mahdollista) laitatte sen takan eteen. Ihana siinä on sitten keinustella villasukat jalassa ja takkatuli palaen, aahhh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisesta minäkin haaveilen!<3 Ripustukseen on omat keinonsa, ja luulen, että keinu tuohon takan eteen sopisi sisustuksen puolestakin...:)

      Poista
  8. Minulla on hauska lapsuusmuisto tuollaisesta tuolista. Se kun oli meidän sisarusten lempipaikka. Ilmeisesti olimme riehuneet siinä liikaa, sillä kerran pikkusiskoni voitti paikasta taistelun ja asettautui kirjan kanssa tuoliin. Kirjana oli " Lehmä joka halusi keinua" Sisko " leuhki" meille isoillesiskoilleen paikastaan, luki äneen ja otti kunnon vauhdit... Tuoli irtosi koukusta ja syssa lensi komeasti pitkin kamaria. Onneksi rottinkipesä toimi kokovartalokypäränä.
    Vieläkin muistelemme nauraen " Keinuvan lehmän" tapausta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä!!:))) Miten hauska muisto ja tarina, kun onneksi ei käynyt hullummin!;D Kelpaisikohan tuo johonkin kilpailuun, on sen verran kiva tarina?:D

      Poista
  9. Todella hyvä ostos tuo riippukeinu ♥ Meillä ei sellaista ole, mutta olen istunut sellaisessa ja on kyllä kiva. Ihana on myös tuo teidän rottinkikeinutuoli. Minustakin pitää juuri hankkia itselleen sellaisia tavaroita ja huonekaluja, joista on itselle iloa. Kaikki turha ja ahdistusta tuova joutaa pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse!<3 Näin juuri! Joskus käy myös niin, että tavara ei enää tuota sitä iloa, minkä se on aiemmin tuottanut, ja silloin on hyvä laittaa tavara kiertoon. Olin kauhean onnellinen, kun yksi kallis villashaali oli mennyt kaupaksi nyt kirppiksellä, ja ilmeisesti ostaja oli hypistellyt sellaista aiemmin messuilla, mistä sen olen joskus vuosia sitten ostanut. Molemmille hyvä mieli!:)

      Poista