keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Pellavainen päiväpeiteOlin jo pitkään haaveillut pellavaisesta päiväpeitteestä. Usein tuli selattua nettikauppojen sivustoja, jos se oikea sattuisi tulemaan vastaan. Mielessäni olin jo ajatellut, että miksei sitä voisi käyttää vaikka tuplaleveää pussilakanaa niinä päivinä, kun ylipäätään kokee päiväpeitteen tärkeäksi...Totuuden nimessä meillä ei todellakaan ole joka aamu pedit pedattuna, mutta JOS aikaa on, niin silloin kyllä tykkään pedata vaikka useammankin pedin!


Loppujen lopuksi päiväpeite löytyi ihan sattumalta Elloksen sisustamisen alesta. Melko säännöllisesti tulee ostettua vaatteita Ellokselta ja varmaan aina tilausta tehdessäni käyn läpi kodin sisustamisen ale-tuotteet. Juhlamekko-ostoksien ohessa löytyi meidän sänkyyn uusi päiväpeite, jonka ostamista en kauaa lopulta edes miettinyt. Hintaa peitteelle jäi alle 90, mikä on minusta pellavaiselle, 260x260, päiväpeitteelle sopuhinta. Peite on valkoista pellavaa ja siinä on vaaleanharmaita paisley-kuvioita. Uuden päiväpeitteen myötä makuuhuone valostui rutkasti, vaikka aamuisin se kyllä tulvii muutenkin valoa, varsinkin keväisin. Jotenkin myös Borås-tapetti, Falsterbo Lilac (Syreeni) alkoi näyttää paremmalta päiväpeitteen vaihdoksen myötä. Ei ole akuuttia tarvetta repiä sitä pois, niin kuin ajattelin kuukausi sitten.;)

Alkaa olla loppukiireet töiden suhteen käsillä, siksi täällä blogissa voi olla nyt hieman hiljaisempaa hetken aikaa. Perjantaina kuitenkin taas Kukkailottelua luvassa!

Viikonloppuna meillä pitäiskin olla treffit auringon kanssa!;) Mukavaa keskiviikkoa!
Taina

12 kommenttia:

 1. Meilläkin on hieno päiväpeitto...aina lattialla ja koira nukkuu sen päällä. Tyynyt on kasattu kauniisti nojatuoliin ja peitot on ....no aamun jäljiltä tai kun Juniori on rakentanut pienen linnakkeen ;)

  Aurinkotreffejä odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, arkitodellisuutta meilläkin, paitsi "ysin" aamuina ja ilman koiraa.;D
   Se on kuule kesä nyt!<3 Kohta nähdään!:)

   Poista
 2. Onpa nätti päiväpeitto. Meidän neidin huone menee ihan minä päivänä tahansa remonttiin ja uudelle päiväpeitolle olisi tarvetta. Täytyykin käydä kurkkaamassa Elloksen vaihtoehdot.

  Mä tykkäisin, että sänky olisi pedattuna, etenkin kun makkari on tuossa olkkarin vieressä. Mutta kun tuo ukkokulta elelee ihan omia aikataulujaan työn takia, meillä usein on sänky ihan nukkumiskäytössä liki 24 h vuorokaudessa eli ei paljon kannata petailla.

  Kukkailottelukuvat on napsittu, toivottavasti onnistuivat edes jotenkuten. En ole yhtään ehtinyt vielä katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, on enemmän kuin ymmärrettävää, että petiä ei kannata pedata välissä, jos sänky on 2/3 vuorokaudesta käytössä! Varmaan luopuisin koko päiväpeitteestä tuossa tapauksessa, sillä niille on usein vaikea löytää paikkaa, ja että näyttäisi vielä siistiltä...
   Kivaa, jos ehdit mukaan ilotteluun!<3

   Poista
 3. Ihana peitto!
  Minä haaveilen edelleen pellavaisista lakanoista...

  Tsemppiä koulun loppukiriin työn puolesta!
  Täällä koulut loppuu vasta juhannuksena, mutta nyt jo loppukokeita täälläkin.
  Poika (11v.) aloittaa syksyllä ylä-asteen ja siksi isompia loppukokeita nyt pari viikkoa edessä.

  Mutta kukkailotteluun riittää aihetta aina! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!<3
   Meillä on useammat pallavaiset lakanat, kahdet H&M:ltä ja yhdet Annon, pojille on myös yhdet pellavaiset pussilakanat. Niin kuin arvaat, tykkään tosi paljon! Pellava on yhtä aikaa lämmin ja viileä.<3 Haaveilen jälleen uusista, mutta mä olenkin varsinainen pussilakana-alma!;D Jos olisin varakas, hankkisin ehdottomasti Balmuirin pellavaiset vuodevaatteet. Olen niitä hypistellyt joskus Stokkalla, ja ah, miten ihanilta ne tuntuivat kädessäkin!;D

   Poista
 4. Tosi kaunis päiväpeitto! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu!<3 Toivottavasti sielläkin paistaa! Tuntuu, että kesä tuli yhdessä päivässä.<3

   Poista
 5. Pitäiskin selaille elloksen ja muiden sivustoja, haluaisin pojalle mustan päiväpeiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm...Mustia en muista nähneeni, mutta enpä ole kyllä sillä silmällä katsellut!:) Esikoisen huoneessa on Luhdan tummanharmaa päiväpeite. Käänsin sen hiljattain ympäri, kun kiiltävä pinta alkoi ärsyttää. Toinen puoli on mukavan mattainen.:)

   Poista
 6. Elloksella on hyvät valikoimat kodin sisustustuotteita!On kiva käydä niitä selailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, suorastaan vaarallisen hyvät!:P Aika ihania astioita mm. haaveilin (ei oikeasti ole tarvetta, mutta vaihtelun vuoksi..)ja huonekaluissakin siellä on vaikka mitä ihanaa.:)

   Poista