maanantai 24. lokakuuta 2016

Tunnustuksia kerrakseen - Blogger Recognition Award



Kiitos ihanat blogiystävät tunnustuksista, joita minulle on tullut peräti kolmelta suunnalta!<3 Olin ihan totaalisesti unohtanut saaneeni tämän tunnustuksen jo pari kuukautta sitten Riitalta Floral Passion -blogista. Sitten tupsahti sama tunnustus ensin Pirjolta Oikeasti Aikuinen -blogista ja heti perään Pialta Paiqo -blogista. Silloin muistin, mitä olin unohtanut. Nyt lyön kolme kärpästä yksillä vastauksilla. Pahoittelut erityisesti Riitalle, että unohdin saamani tunnustuksen ja lupauksen vastata kysymyksiin.<3







Tunnustuksen saaminen tuo mukanaan velvoitteita. Tässä säännöt lyhyesti:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

Oman blogini laitoin pystyyn reilu kolme vuotta sitten pitkän jahkailun jälkeen. Ihan turhaa jahkailin, bloggaaminen on ollut mukava ja koukuttava harrastus, enkä ole vielä yhtään kertaa tosissani miettinyt bloggaamisen lopettamista. Parasta bloggaamisessa on ollut uudet ystävät, joita harrastus on tuonut tullessaan. Aika montaa blogiystävää olen tavannut livenäkin, ja ajatuksia on vaihdettu privaatisti useiden kanssa sähköpostilla tai Facebookin kautta. Ihanaa, kun on rohkeita ihmisiä, jotka uskaltavat tehdä aloitteen, jotta päästään tutustumaan paremmin!<3 Muutaman ilkeän kommentin olen matkan varrella saanut, mutta kaipa nahkani on jo sen verran paksua, että kestän satunnaisen ilkeilyn särkymättä.






Sisustaminen on ollut intohimoni varmaan ensimmäisestä omasta kodista lähtien..tai ehkä jo lapsuudenkodissani omassa huoneessa. Blogi on yksi väylä tälle intohimolle, vaikka jatkuvasti ei uutta omassa kodissa tapahtuisikaan, ja toisaalta muitakin mielenkiinnon kohteita elämästäni löytyy. Valokuvaus oli satunnainen harrastukseni murrosikäisestä saakka, ja sillä on ollut koko ajan suurempi sija vapaa-ajalla, joskus töissäkin. Seurasin pitkään monia blogeja ennen omani aloittamista. Oma mieheni oli kyllä aikaansa edellä, sillä hän kirjoitti blogia meidän raksa-ajasta 11 vuotta sitten! Valitettavasti hän on poistanut tuon blogin, mutta voitte käydä lukemassa otteen hänen taidoistaan klik, ja siitä, miten se ajatus tästä kodista syntyi.;)

Koska visuaalisuus on minulle hyvin, hyvin tärkeää, neuvoisin aloittelijoita panostamaan siihen. Liian levoton tausta, suttuiset kuvat tai teksti, jota on vaikea lukea vaikkapa fontin värin vuoksi, ovat itselleni syitä karttaa joitakin blogeja. Kaikkia tuollainen ei häiritse, joten neuvonkin tekemään ihan just niin kuin itse tykkää, olemaan täälläkin oma itsensä.

Toivoisin, että jokainen kirjoittaja näkisi hieman vaivaa kirjoitusasun ja kieliopin suhteen. En väitä, etten itse koskaan tekisi virheitä. Tarkistan usein mm. yhdyssanoja, samoin jos kirjoitan faktaa vaikkapa jostain yrityksestä, tarkistan yksityiskohtia ja olen tarkka siitä, etten kirjoita huuhaata. Omalle tekstille tulee helposti sokeaksi, ja ennen julkaise-napin painamista luen tekstin useaan kertaan, silti virheitä jää huomaamatta. 






Olen muuten törmännyt viime aikoina aivan älyttömän hienoihin, melko tuoreisiin blogeihin mm. Kukkailottelun kautta! Olenkin löytänyt kivoja blogeja ja saanut itsekin lukijoita ja vähän pähkäiltävää haastepostauksien kautta. Niihin kannattaa uskaltaltautua mukaan, jos yhtään tuntuu omalta jutulta. Kannattaa kommentoida muiden blogeja, mutta liiallinen tyrkyttäminen kyllä pistää silmään, joten hyvällä maulla tietysti.:)


Lopuksi jaetaan tunnustus eteenpäin 10 blogille, vaikka helposti voisin lisätä tähän listaan toiset 10 tai 20 blogia! Yritin valita pienempiä blogeja, ja sellaisia, joiden blogissa en ole tätä tunnustusta vielä nähnyt. Tämä tunnustus on teille!






Mitään paineita ei tästä tarvitse ottaa, en ottanut itsekään. Vastaatte, jos jaksatte ja ehditte!

Kuvissa uusin Blossa-pulloni, sisustusostos, joka on ollut must-hankinta syksyisin viimeiset viisi vuotta. Sisältö on siemailtu nopeaan, jotta kynttilänjalan voi ottaa käyttöön.;)) Toissaviikon Kukkailottelu -krysanteemille ostin ruokakaupan aletiskistä (tapojeni vastaisesti) kaksi gerberaa kaveriksi, kun tajusin niiden olevan just samaa sävyä. Hyvin näyttävät kestävän niin krysanteemit, kuin gerberat. Peuroille noukin sammalta omalla luvalla, oman kukkapenkin pielestä. Kätevää.:P 

Kivaa viikkoa, vietitpä sitä sorvin ääressä tai lokoisasti lomaillen!

Taina

38 kommenttia:

  1. Kiva kun laitoit hyvän kiertämään :)
    Aivan hulvattomia olivat nuo miehesi keskustelukuvaukset - olisipa hauska lukea lisää.
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä Pia, kiitos itsellesi!<3 Onhan tämä kiva tapa tuoda muita blogeja esiin ja löytää uutta seurattavaa.:)
      Juu, mun mies on niin hyvä kirjoittamaan ja hauska. Oon siitä tosi ylpeä.<3

      Poista
  2. Olisin tämän itsekin sinulle antanut, mutta kun sait sen samaan aikaan Oikeasti aikuinen blogista 😊

    Tunnustuksen saaneiden listassa on itselleni uusia blogeja, joihin löhden innolla tutustumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin Tuija, että sulle tämä oli jo tullut, muuten olisit tuossa listassa ollut.<3 Enkä muuten ole unohtanut sitä mieshaastetta.;)) Se on vaan niin kinkkinen!:P
      Kiva, jos löytyy uutta luettavaa.<3

      Poista
  3. Ihanat kuvat Taina! Ja sä oot mun Blossa-idoli! Saisinkohan tuon tämänvuotisen pullon hankittua, on hieno! Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati!<3 Hah, Blossa-idoli!:))) Kaipa mä olen aika paljon noista pulloista vauhkonnu.;D Ei tuo sisältö näin (meidän kesken) kamalan hääpöstä oo, mutta tämänvuotinen pullo on minusta erityisen kauniin värinen.:P

      Poista
  4. huh...minulla no vielä edessä, mutta jos voisin osittain kopioida tekstisi...samoja asioita mielessä ;)
    Hahaa..tuo S:n teksti oli loistavaa...voisi olla myös meiltä..toisella on jo paletti selvä ja hyppii tasajalkaa, mutta skeptikko empii ;D <3
    On ihanaa olla ystäväsi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat Satu!<3
      Heh, saattaa tuossa piillä jonkunlainen totuuden siemen noissa S:n jutuissa.:D Hieman samankaltaista on ollut viimeisen vuoden aikana silloin tällöin, kun mun raksakuume on ottanut vallan.:P Kaipa me tarvitaan joku joka maaduttaa meidät sieltä pilvistä maanpinnalle.:)

      Poista
  5. Ihania kuvia, mistä olet löytänyt nuo kynttilän pidikkeet noihin pulloihin, meillä olisi pari kivaa pulloa, mutta tuollaisia en olekaan nähnyt ennen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!<3 Mä olin kuules kuolannu tuollaisia kynttilänpidekkeitä aiemmin Finnish Desing Shopista, niillä oli hintaa muistaakseni jotain 40e kappale. Onneksi viime syksynä löysin näitä Clasulta ihan murto-osalla tuosta hinnasta, ja äskettäin näin muuten jossain muuallakin noita, en vaan nyt muista missä. Toivottavasti löydät, on nimittäin hirmuisen hyvät!

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, täytyypäs vilkaista Clasulta ja sitten vähän muualtakin, jospa vaikka löytäisin, menee kivat pullot ihan hukkaan kun ei ole noita pidikkeitä :)

      Poista
    3. Eipä kestä! Harmittaa, sillä osa mun ekoista Blossa-pulloista on niellyt sisäänsä kynttilänjämiä, ja se ei ole ollenkaan kiva. Noilla pidikkeillä pulloista on iloa varmasti niin pitkään kuin itse niitä jaksaa katsella.:D

      Poista
  6. Kiitos tästä hienosta tunnustuksesta ja palkinnosta!
    Ja upeita kuvia jälleen!
    Ihana tuo Blossan pullo ja peurat mättäällä!
    Ja kiitos ystävyydestäsi, toivottavasti tapaamme vielä! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja ole hyvä!<3 Odotan todella, ja olen varma, että pääsemme joku päivä tapaamaan!<3

      Poista
  7. Hih, mikähän impparilla oli? :D Todella hauskaa luettavaa! Jotakin sysäystä täälläkin pitää aina järjestää, sitten ehkä jotain tapahtuu..kaikki kestää aina niin kauan. Nimimerkillä olohuoneen seinät vieläkin vaiheessa. :/ Hei kiitos paljon tunnuksesta/haasteesta. <3 Hyviä pointteja sulla tekstissä liittyen bloggaamiseen. Katsotaan mihin väliin haasteeseen vastaan. Kivaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jos me ollaan se aivot, ja noi miehet on ne lihakset?;D
      Ole hyvä vain, eikä tarvi paineita ottaa tosiaan. Ajattelin ensin, etten laita haastetta eteenpäin, kun saattaa tulla paineita, mutta sitten ajattelin, että näistä voisi olla oikeasti iloakin, vaikka uusia lukijoita! Katsos, ei mun pääni olekaan pelkkä hattuteline!;))

      Poista
  8. Kivoja blogeja löytyy taas! Kiitos vinkeistä! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä Tuija!:) Olit sinäkin mun mielessäni tätä postausta kirjoittaessani!<3

      Poista
  9. Kiitos tunnustuksesta!
    Pitäisi tuo Blossa käydä ostamassa pullon takia;) Noita kynttiläpidikkeitä minäkin tarvisin, varmasti kätevät kynttilöille.
    Kyllähän tuota Blossaa yhden pullon juo, kun ei tarvi juoda pullotolkulla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä!<3 Toivottavasti moni löytää blogiisi tuota kautta!<3
      Ja juu, en ajatellut toista pulloa enää ostaa tänä vuonna.:P Ensi vuonna taidan katsoa pullon mukaan...On jo kertynyt noita jokunen.:) Clasusta ainakin sai viime vuonna noita pidikkeitä edullisesti.

      Poista
  10. Heissan ja kiitos tunnustuksesta, osallistun mielelläni! Minun oli tarkoitus tässä joku kerta avata lukijoille, että miksi aloitin bloggaamisen ja nyt siihen tuli luonteva tilaisuus. Aloin kunnolla seurata Mansikkatilan mailla blogiasi kun huomasin postauksistasi tuttuja paikkoja ja tajusin että asut myös Lahdessa tai Lahden lähellä. Ja kylläpä mätsäsi kivasti tuo gerberan väri krysanteemien kanssa, tykkäsin :) PS. Miten tuonne "Slow Blogit - elämää Hämeessä" yhteisöön pääsisi mukaan? Mukavaa viikkoa! /Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pia, kiva kun löysit mut!<3 Tuonne Slow Blogiin liityin aikoinaan Tarja´s Snowland Tarjan kautta. Hän on ollut varmasti kovin kiireinen, sillä hän on töissä Lahti2017 organisaatiossa...Meillä on ollut kyllä tuon Sadun (Talossa No 23) kanssa, että pistettäisiin pystyyn oma yhteisö tänne Lahden seudulle. Mitäs sanot?

      Jään odottamaan sun postauksia! Yritin laittaa blogisi tuonne sivupalkkiin, mutta näköjään on taidot päässeet ruostumaan. Uutta yritystä...:)

      Poista
    2. Oma yhteisö olisi huippujuttu. Olen todellakin mukana, jos sellaista suunnittelette. Yritän laittaa viestiä Tarjalle, josko hän liittäisi minut sinne FB-ryhmään. Ja yritän saada mahdollisimman pian postausta aikaan :) /Pia

      Poista
    3. Tätä yhteisöä on ollut tarkoitus pistää alulle jo viime keväästä, mutta aikaa toteutukseen upuu. Matkatar Nauran auringolle-blogista teki yhdet suunnitelmat logosta, mutta ei me ehditty edes tapaamaan asian tiimoilta kesällä...Ehkä meidän täytyy järjestää ensin live-tapaaminen ja siten saadaan ryhtiä hommaan.:)

      Poista
  11. Kiitos tunnustuksesta! Otan haasteen vastaan ja teen tästä oman postaukseni mahdollisimman pian :)) Nuo Blossa-pullot on kyllä kivoja. Kaunis asetelma sinulla taas ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain Krisse itsellesi kivoista kommenteista ja kannustuksesta!<3
      Blossat on kuin tehty kynttilänjaloiksi...vaikka kyllä mun mielestä Loimu-glögillä on ollut usein todella kauniit pullot. Ruotsalaiset osaa tuon mainonnan.:/

      Poista
  12. Kiva kirjoitus <3. Ja paljon samoja ajatuksia kuin itsellänikin. Mullekin kun äidinkieli on tärkeä ja arvostan, että tekstiin panostetaan ihan oikeinkirjoitusmielessäkin. Ja helposti luettavaan fonttiin ja kuviin..

    Mulla on tämä sama odottamassa, mutta tuntuu, että kun käyn lukemassa näitä teidän muiden vastauksia, en enää keksi mitään lisättävää, kun on tosiaan niin paljon samanlaisia ajatuksia kuin itsellänikin.

    PS. Kävin eilen hakemassa tuon Blossan, kun oli sellainen glögifiilis ja oli kyllä hyvää. Mutta ihan koko pulloa en sentään kehdannut maanantai-iltana tyhjentää tai olis ollut työpäivä tänään vaarassa :)

    PS 2. Taas tuli sellainen iloinen ja lämmin fiilis siitä, että aikanaan Peltotien päästä ekan kerran tänne sun blogiin päädyin ja olen saanut suhun tutustua. Edes näin ruudun takaa. Ja ehkä joskus tosiaan ihan livenäkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka!<3 Aivan ihana oli oma kirjoituksesi tänään!<3 Täytyy tulla kommentoimaan, sillä tunsin ihan kauhean pistoksen, kun en a) ollut vastannut vielä tähän kommenttiin b) olen kommentoinut blogiisi ihan liian harvoin!:( Kaikenlaista kiirettä, mutta ei se kyllä oikeasti kelpaa syyksi.:(

      Mäkin kävin tuota Blossaa taannoin kyselemässä jo maanantai-iltana, kun oli siinä luulossa, että se olis jo tullu myyntiin. Eipä ollut, mutta sain myyjän nauramaan, kun kerroin, että ihan vain inspiraatioksi oli pulloa hakemassa.:)) En mä tiedä, tuliko tuosta nyt sitten sen kummoisempaa inspistä, mutta on pullossa tänä vuonna mielestäni ihana väri!;D

      Ja tunne on molemminpuolinen!<3 Aina kun esim. laitan ne sulkatyynyliinat paikoilleen, ajattelen sinua!<3 Muulloinkin olet mielessäni, ja varmasti tavataan vielä livenäkin.:)

      Poista
  13. Ihastelen joka kerta kaupassa schleich peuroja ja hirveä, mutta en vaan meinaa raaskia ostaa. Ihana tuo sinun asetelma! Kiitos tunnustuksesta/haasteesta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenspa, ja eipä kestä!<3 Kyllä muakin silloin ostaessani kirpaisi nuo Schleichien hinnat. Jos en nyt ihan väärin muista, niin ostin niitä erissä. Silleen ei tunnut yhtään niin kalliilta.:)

      Poista
  14. Kiitos tunnustuksesta, Taina ♥ Vastausta tulossa takuuvarmasti jossakin vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain Miru!<3 Ihanaa, kun joulu on tulossa, ja sun blogi päivittyy!<3

      Poista
  15. Oih, onpa kiva Blossa-pullo tänä vuonna! Alkoon siis ;)

    VastaaPoista
  16. Hyviä pointteja. En minäkään varmaan täydellisesti kirjoita, mutta jos on vaikka tosi paljon kirjoitusvirheitä, niin se ärsyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!:) Joo, liika on liikaa missä tahansa asiassa...

      Poista
  17. Kiitos tunnustuksesta Taina! : ) En tähän blogiin ole vielä sellaista saanutkaan! 😊 Eilen yksi lukija alkoi puhumaan minulle kirpparilla ja ihan hämmennyin. Jotenkin ajattelee, ettei kukaan tunne. Vastaan haasteeseen heti kun ehdin.

    Voi miten hauska keskustelu miehesi kanssa ja hatunnosto miehellesi joka tuolta pohjalta lähti toteuttamaan noinkin vaativaa projektia. Ja ilo oli tutustua sinuun myös livenä Taina, nähdään taas joskus. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Marika!:) Senkin blogijulkkis!:D
      Noo, ihan täyttä faktaa toi miehen kirjoitus ei nyt kuitenkaan ollut, vaan väritettyä tarinaa.;D Meillähän oli ihan mahtava timpuri tätä kotia rakentamassa, ja hänen kauttaa sitten saatiin muutenkin hyvät työmiehet. Mies veti projektia, koska sen parhaiten osaa. Mä siivosin, koska osaan sen parhaiten, ja yhdessä kannettiin tavarat aina, missä oli tarvis. Aika kivasti meni raksa-aika meillä.:)

      Poista