lauantai 1. lokakuuta 2016

Hei, hei ihana syyskuu!Elokuu oli mitä oli, kollaasikin jäi elokuusta tekemättä. Sen sijaan syyskuu tarjosi parastaan, vaikka sama elokuussa alkanut kiire piinasi syyskuussakin allekirjoittanutta. 

Luonto on niin kaunis! Lähes päivittäin on tullut lenkkeiltyä tai vähintäänkin pysähdyttyä kuvaamaan sumuisia aamuja, järven takana laskevaa aurinkoa tai syksyiseksi muuttunutta metsää. Pysähtyminen ja luonnossa liikkuminen saavat mielen rauhoittamaan ja verenpaineet laskemaan. Lyhytkin lenkki tuo lisää virtaa ja maksaa itsensä nopeasti takaisin.
Kuvissa ja blogiteksteissä näkyy syksy. Sisustusintoilijan mieltä piristi upea Habitare. Postaukseni Habitaresta kiinnostivat myös teitä blogini lukijoita. Jos sisustaminen kiinnostaa, ja joku postaus on jäänyt väliin, niin löydät ne helposti tästä, tästä ja tästä

Kiireessä mietin jopa Kukkailottelun harventamista, mutta sain niin ihanaa palautetta ja kannustusta, joten Kukkailottelu saa jatkua kuten sen alussa suunnittelinkin, jokaviikkoisena ilon ja hyvän mielen lähteenä. Tuoreimpaan Kukkailotteluun pääset osallistumaan tästä.
Muuten syyskuussa vietettiin mm. kälyni syntymäpäiviä Söderskärin majakkasaarella, ihailtiin auringonlaskua lähijärvellä, leivottiin supersuosittua Kinuski-puolukkapaistosta ja makroiltiin syksyisestä kodista ja musiikista.

Kiireen huomaa jälkeenpäin myös postausten määrästä. Kuvia tuli kuitenkin otettua selvästi enemmän, kansiossa on 1250 syyskuun kuvaa. Ehkä puran niitä vielä myöhemmin...

Mukavaa lokakuuta!

Taina 


 

14 kommenttia:

 1. Kauniita tunnelmia! Matkakuvia purkaessani kamerasta järkytyin, etten ollut ottanut yhtään kuvaa elokuussa. Miten se on ollut mahdollista... Muuta onkin sitten jonoksi asti. Syyselon iloja! Tuija ps. Tiirinkoskella on herkkuvohveleita

  VastaaPoista
 2. Kauniita syyskuvia onkin kertynyt! Nämä kuukaudet kuluvat niin hurjaa vauhtia ettei meinaa perässä pysyä. Näyttää siltä etten taaskaan ehdi kukkailotteluun mukaan -meillä on tämä muuttohässäkkä just menossa kun tiistaina on lento. Näytti siltä että se tapaaminenkin jäi ensi vuoteen! Mutta olen hengessä mukana siinä blogiyhteisössä ja meilillä tavoittaa hyvin. Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Ihan kadehdin noita sumuisia otoksia... mielettömän kauniita.
  Yritetään jaksaa kiireessä ja pysähdytään välillä nauttimaan. Onneksi meillä on kamerat, niin tulee väkisinkin pysäytettyä hetki aina välillä :) Ihanaa lokakuuta!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kollaasit. Mäkin tein syyskuusta postauksen, vähän eri tyylillä, mutta kuitenkin. Kiva vähän katsoa taaksepäin.

  VastaaPoista
 5. Kauniita hetkiä kuvina ja muistoina <3

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat. Syyskuussa saatiin nauttia aurinkoisista päivistä.

  VastaaPoista
 7. Kauniita kollaaseja. Syyskuu oli kyllä niin hieno.

  VastaaPoista
 8. Ihana syyskuu ja kauniit kollaasit niistä!

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! Syyskuu oli kaunis, niin kuin kuvasikin.

  Suloista lokakuuta Taina <3

  VastaaPoista
 10. Kiireestä huolimatta kauniin näköinen tuo sinun syyskuusi. Ihan valtavan kauniit kuvat olet löytänyt noihin kollaaseihin. Upeita! Minusta tuntuu aina että parhaat kuvat jäävät päähän ja julkaisen ihan muuta. Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Erityisen kaunis tuo maisemakollaasi. Minäkin innostuin syyskuun tarjoamista sävyistä.

  VastaaPoista