sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Synttäriarvonta


Olen lapsesta saakka laatinut erilaisia listoja ja tykännyt kirjoittaa asioita muistiin muutenkin. Erilaisia blogipostauksia suunnittelen edelleen muistikirjaani, jonka olen saanut ystävältäni lahjaksi. Kirjoitan listoja mm. aiheista, joista voisin kirjoittaa ja rustailen puutarhasuunnitelmia, joulujuttuja tietenkin yms. Vanha muistikirjani alkaa olla kohta lopuillaan ja ostin äskettäin Helsingin reissulla uuden ja ihanan käsinsidotun muistikirjan itselleni. Siitä on iloa minulle pitkäksi aikaa.

Minttu kirjoitti hiljattain Kivemmassa blogissa käsin kirjoittamisen hyödyistä. Allekirjoitan ne kaikki. Asiat jäävät minulla selkeästi paremmin muistiin, kun kirjoitan ne ensin paperille. Juhlien suunnittelu tai muut mielessä pyörivät asiat jäsentyvät, kun siirrän ne päästä muistikirjaan. Olen tässä jopa harkinnut perinteiseen taskukalenteriin palaamista, sillä kännykkäni kalenteri kenkkuilee toisinaan, ja tuntuu nololta soitella varmistussoittoja, etten missaa sovittuja tapaamisia. Minä ja tekniikka.:/
 Juhannuksen aikaa blogini täytti kolme vuotta. Tässä ajassa blogista on tullut luonnollinen osa elämääni. Aiemmin tuli postailtua ehkä tiiviimmin, mutta olen hitusen hiljentänyt tahtia ja oppinut viimeisen vuoden aikana ottamaan rennommin. Jos ei kirjoituta tai huvita ottaa kuvia, niin sitten en tee sitä väkisin. Pimeään vuodenaikaan joudun olemaan suunnitelmallisempi, sillä kuvien ottamiseen tarvittavaa valoa on yleensä tarjolla vain viikonloppuisin. Onneksi keväällä ja kesällä voi mennä ennemmän fiiliksen mukaan!

Te lukijani kuljette mukanani reissussakin!<3 Yritin etsiä jotain kivaa synttäriarvottavaa Italiasta, mutten valitettavasti löytänyt muuta sopivaa kuin suklaata lentokentältä. Niinpä päädyin ostamaan vielä muistikirjan Helsingin reissulta, sekä tuollaisia A5-kokoisia, Ebba Masalin piirtämiä, kasvitaulukortteja neljä kappaletta Seinäjoen Asuntomessuilta Taito Shopin Rustoopuorista. Tällaisen paketin meinaan arpoa teidän lukijoiden kesken.Synttäriarvonta alkaa nyt ja päättyy ensi lauantaina 16.7. Osallistua voi kommentoimalla tämän postauksen perään tai blogini Fb-sivulla jättämällä kommentin sekä mielellään yhteystiedot, joilla saan sinut kiinni, mikäli onni suosii. 


Kiitos, kun luet blogiani!<3

Taina


Vielä tänään ehdit mukaan tämän viikon Kukkailotteluun! 


38 kommenttia:

 1. Onnea ja pitkää ikää! Toisen blogin kautta löysin tänne ja uskon käyväni uudestaankin!

  VastaaPoista
 2. Kolme vuotta, onnea ja moninkertaisesti vuosia lisää! Itsellä ensimmäistä vuotta blogia kirjoittavana on ollut helpotuksen huokaus tämä kesällä kuvaamisen helppous. Mukavan kokonaisuuden olet kyllä arvottavaksi koonnut, olen siis ehdottomasti mukana.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 3. Onnea kolmevuotiaalle♡
  Ehdottomasti mukana ;)

  VastaaPoista
 4. Paljon Onnea 3- vuotiaalle! <3
  Arvonnassa mukana. :)
  aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnea! <3 Allekirjoitan täysin tuon käsin kirjoittamisen hyödyn. En käytä kännykän kalenteria, vaan rustaan kaikki ideat, tapahtumat, tapaamiset jne. paperikalenteriin. Se onkin välillä mielenkiintoista luettavaa, hih.

  VastaaPoista
 6. Onnea ikätoveribloggari! Sinä vain rohkenit julkaista oikeasti, kun minä vielä hapuilin 'juuei' -tyylillä näppäimistön ja bloggerin parissa. Ihana arvonta! Täytyy laittaa korvan taa, kun vastaavan synttäripostauksen aika koittaa. Terveisin muistikirjojen, vihkojen ja käsinkirjoittamisen ystävä, Tuija

  VastaaPoista
 7. Lämpimät onnittelut!
  Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 8. Onnea 3-vuotiaalle!
  Tottakai paperikalenteri on minustakin sähköistä kätevämpi!Ja kirjoittaminen jäsentää ajatuksia...

  VastaaPoista
 9. Eihän ilman muistivihkoja ja paperikalenteria voi elää! :) Töiden puolesta joudun käyttämään kalenteria koneella ja puhelimessa, mutta ilman perinteistä kalenteria olisin hukassa - niin töissä kuin kotonakin! ...ja muistivihkojakin käytössä parhaillaan kolme; yksi molempii blogeihin ja yksi arjen kivoihin juttuihin - ja tietenkin niihin listoihin!! ;)

  VastaaPoista
 10. Kolme vuotta - hyvä ikä. Paljon onnea. Kirjoitan paljon asioita käsin ja joskus joku asia pitää etsiä isosta paperipinosta, mutta tallessa on. Mukana arvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnea jälkikäteen blogin synttäreistä! Minäkin olen aina nauttinut käsin kirjoittamisesta (ennen oli kymmeniä kirjekavereita) mutta nykyään se on aika vähäistä. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 12. Muistikirjoja ei ole koskaan liikaa!
  Minulla on hääsuunnitteluvihko, puutarhapäiväkirja, espanjan sanastoa, ideavihkonen,...ja yhteen olen kirjoittanut kirjaa ja runoja jo jokusen vuoden!
  Niin kaunis tuo käsin sidottu kirjanen!
  Onnittelut kolmesta ihanasta vuodesta meidän lukijoiden ilona!
  Mukana tietenkin täydellä sydämellä hurmaavassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 13. Onnea <3
  Taas jotain yhteistä.....itsekin muistan asiat paremmin kun kirjoitan ne ylös! Siis jos kauppalista jää kotiin, niin yleensä (en siis kaikkea) muistan mitä siihen kirjoitin =D
  Itseasiassa huomasin muistikirjasi reissulla <3
  Täytys näyttää sinulle mun Pirteän Punainen Puuhakirja ;) Vaikka siinä on vielä sivuja jäljellä, niin ainahan pitää osallistua kaiken kauniin ja hyödyllisen arvontaan!

  VastaaPoista
 14. Onnea! 🌸 Minä myös joskus teen listoja, varsinkin jos valmistelen vaikka juhlia. Paperikalenteri mulla on aina! En osaa käyttää kännykän omaa. 😄

  VastaaPoista
 15. Onnea kolmevuotialle blogillesi ja hyvää jatkoa edelleen! Aina kun on pala suklaata näkyvillä, niin sitä pitää tavoitella ;) Mukana siis arvonnassa.

  VastaaPoista
 16. Onnea!!! Koitan myös onneani arvonnassa.

  VastaaPoista
 17. Onnea! <3 Ihana palkinto, pakkohan tähän on osallistua. :D Aloitin viime kesänä pitämään istutuksista puutarhapäiväkirjaa. Keväästä lähtien olen päivistä etsinyt, mutta en vaan ole sitä löytänyt mistään! Se siitä kylvöpäivien ylös merkkaamisestakin. Ens keväällä sit taas pähkäilen, että mihinkään aikaa mikäkin olisi hyvä laittaa itämään.. Epäilen, että päiväkirja on mennyt vahingossa siivouksessa lehtikeräykseen. :-/ Haluaisin löytää jonkinlaisen ikikalenterin, johon mahtuisi monen vuoden muistiinpanot. Siihen voisi kylvötkin merkata.. :D

  VastaaPoista
 18. Onnittelut kolmevuotiaalle blogille! Ihana arvonta, mukana tietenkin :) Itsellä vielä paperikalenteri käytössä, ilman en tulisi toimeen.

  VastaaPoista
 19. Onnea 3-vuotiaalle :) Mukana arvonnassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 20. Onnittelut kolmevuotisesta blogiurasta 💕

  Mullakin muistivihko käytössä, juurikin blogiasioita tulee sinne kirjoiteltua ja vähän muutakin.

  VastaaPoista
 21. Onnea kolmivuotiaalle blogillesi!
  Ihana arvonta! Itselläni on tapana kirjoitella asioita lapuille ja sitten haeskelen niitä ympäri huushollia😊

  VastaaPoista
 22. Onnea kolmivuotiaalle! Niin se aika rientää. Sinä olet tärkeä blogiystävä ja tsemppaaja! Kiitos siitä. Mä käytän muistivihkoa lähinnä työasioissa, mutta muuten olen kyllä melko "digitaalinen". :) Ihana arvonta, mukana tietty!

  VastaaPoista
 23. Paljon Onnea! :) Mukana arvonnassa. lottakooo@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Onnea 3-vuotiaalle blogillesi!Kerrassaan ihastuttavassa arvonnassa mukana,paivi.englund@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Paljon onnea!! Todella hieno saavutus :)
  Tuo kirja onkin kuin tarpeeseen tuleva. Syksyllä alkaa koulu, jännää! :) suklaa kelpaa aina NAISELLE! ;)

  VastaaPoista
 26. Onnittelut ahkeralle bloggaajalle! Tunnistan ja allekirjoitan myös nuo käsinkirjoittamisen hyödyt. Ja mulla on edelleen paperikalenterikin, en osaisi olla ilman. Olen myös muistikirjojen suurkäyttäjä, joten oon niin mukana arvonnassa :) Mukavaa heinäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
 27. Paljon onnea 3-vuotiaalle blogillesi! :) Osallistun mielelläni arvontaan! :) ketkulainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Isot onnittelut 3-vuotiaalle! <3
  Blogiasi on kiva lukea ja aikaakin ehkä alkaa taas löytyä kommentointiinkin.
  Käsinkirjoittamisesta olen samaa mieltä - minulla on aina ollut paperikalenteri, joka on matkassa mukana. Ja vaikka kova siivousinto kotona on päällä, niin säästin kaikki kalenterini ja selailin niitä muistellen työuraani ja -kehitystä :)

  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
 29. Täällä toinen listojen tekijä :).
  Kun mainitsit lapsuudesta, mulle tuli mieleen se, kuinka joka kesä aloin jo pikkasen (tai oikeastaan aika paljonkin) siellä kesän loppupuolella odottaa, että alkaispa taas koulu. Ja siinä kohtaa sitten kirjoittelin sen perinteisen ostoslistan (kynä, kumi, penaali, hyllypaperia kirjojen päällystämiseen, teinikalenteri...) koulun alkua silmälläpitäen. Se oli jotenkin juhlallista, vaikkei ne ostokset kovin kummoisia olleet, kun ei ollut montaa markkaa käytössäkään.

  Nykyään kirjoittelen asioita (töissä) muistiin keltaisille post it-lapuille ja siirrän hoidetut jutut lappupinon alimmaiseksi ja lomalle lähtiessä aloitan sielät pohjalta heittämään pois sellasia, joille on kaikki voitava tehty ja joita ei tarvi enää miettiä. Sekin on jotenkin vapauttavaa. Tavallista kalenteria mulla ei ole ja koneen tai puhelimen kalentereista en tykkää.

  Paljon Onnea 3-vuotiaalle ja kiitos kun olet täällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa niin. Pitikö erikseen ilmoittaa olevansa mukana arvonnassa? Jos, niin mää niin olen :)

   Poista
 30. Hurjasti onnea 3-vuotiaalle blogille! En ole blogiasi vielä kovin kauaa lukenut, mutta olen tykästynyt kovasti paljon. Kukkailoittelua ja sisustusjuttuja on mukavaa lueskella. <3

  Ja ehdottomasti osallistun myös tähän mukavaan arvontaan. mariehposti@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Onnea 3-vuotiaalle! mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Onnea kolmevuotiaalle ♥ Ihania tekstejä ja kuvia on näihin vuosiisi mahtunut ja lähes kaikki postauksesi on luettu. Pitkää ikää Mansikkatilan maille toivottelen siis minäkin! Mukana myös arvonnassa :)

  VastaaPoista
 33. BlogiOnnea!!!
  Listat ja muistikirjat on kyllä parhaita <3

  VastaaPoista
 34. Onnea blogille synttäreiden johdosta. Kukkailottelun kuvista on mukava nauttia.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 35. Onnittelut blogisi kolmivuotismerkkipäivästä! (ja kiitos muistutuksesta, luulin jo arvontaan osallistuneeni, mutta niin vain se oli jäänyt ...) Slow blogging on myös minun juttuni eli postauksia tulee silloin kun siltä tuntuu, mutta tähän kukkailotteluun on kiva osallistua aina kun on sopivia uusia kuvia (kai vanhoillakin vois, mutta ... ) Minä myös olen listaihmisiä - arvonnassa siis mukana.

  VastaaPoista
 36. Onnea kolmivuotiaalle! Arvonnassa mukana viime hetkellä :-)

  VastaaPoista