perjantai 29. huhtikuuta 2016

Vapun Kukkailottelua



Se on jälleen perjantai ja Kukkailottelun aika.<3 Tule sinäkin linkittämään kukka-aiheisia postauksia ja kuvia!

Oman ilottelukimppuni hain eilen Villiviinistä. Olin suunnitellut ostavani vain valkoisia kukkia. Noh, ihan en sitten pysynyt suunnitelmassa.;D Ostan sitten joku toinen kerta pelkkää valkoista. Valitsin kimppuuni pari pionia, kärhöä, neilikkaa, harsokukkaa, yhden todella ison ruusun ja eukalyptyksen oksia. Tuliko jo vähän liiankin romanttinen? 

Kukkaostoksista seuraa aina dominoefekti. Yleensä tarkistan samalla vanhojen kukkien kunnon, vaihtelen astioita ja vesiä, kuihtuneet kukat joutavat roskiin ja hyvässä kunnossa olevat löytävät uuden paikan, niin eilenkin. Räpsin muista kukista kännykällä eilen kuvia Instan puolelle.








Viime viikon Kukkailottelu, joka oli laatuaan ensimmäinen, sai aivan mielettömän upean vastaanoton, kiitos siitä teille kaikille!<3 Alla koosteet Kukkailotteluun osallistuneiden kuvasadosta. Miten kauniita kukkia ja taidokkaita kuvia!


Ylävasemmalta: Mona´s Picturesque, Into&Vimma, Elämää puolen hehtaarin metsässä, Lumikallio, Koti meidän, Satulinna

Nauran auringolle

Mantelilaakso, Koti Meidän, Arjen Helmiä

Myös Instan kautta voi osallistua Kukkailotteluun! Muista lisätä kuviin #kukkailottelua #mansikkatilanmailla, jotta löydän ne Instan kuvatulvasta!

Millislittlehome, Ruusumakiblogi, Tsirppu





Olisin iloinen, jos voisit liittää Kukkailottelulogon joko blogisi sivupalkkiin tai Kukkailottelu-postauksen yhteyteen sekä linkittää haasteen tänne Mansikkatilan maille.:) Käydään taas ahkerasti kommentoimassa toistemme linkkejä vappuhulinoista huomimatta!


Iloista, kukkien kaunistamaa vappua!
Taina

 

27 kommenttia:

  1. Perjantain kukkailottelu, enpäs ole ennen kuullutkaan! Tämä olisikin ollut hyvä viime perjantaina, kun vanhempani kävivät kylässä ja toivat tullessqaan aivan ihanan kukkakimpun, sekä sitä edellisenä perjantaina kun mieheni yllätti tuomalla kimpun vaaleanpunaisia tulppaaneja. Tänä viikonloppuna täytyy ehkä ihan itse ostaa ne kukkaset, haha! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan Marru!:) Ihan uusi juttu, vasta toinen kerta tänä viikonloppuna, mutta huomasin, että meitä kukkakuvista tykkääviä taitaa olla paljon!:)Yleensä ostan kukat itse itselleni, saan just sitä, mitä kulloinkin haluan.;D

      Poista
  2. Kaunis on kimppusi jälleen. Ja upeat kollaasit muiden kukista.
    Hyvää vappua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Esther!:) Niin upeat ruusut sinulla tällä viikolla!<3 Kiva myös, jos tykkäätte tavasta, jolla koostin linkkien kukat yhteen!:)
      Hauskaa vappua!

      Poista
  3. Niin kaunis kimppu jälleen kerran. Mun täytyy varmaan ajella vähän isommalle kirkolle hakemaan erilaisia kukkia, kun täältä meiltä ei saa. Tulee vaan kimpulle vähän enemmän hintaa 😄🌺🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija!<3
      Joo, voi siinä tulla kimpulle hintaa, jos joutuu kaukaa hakemaan! Löytyykö teidän kylältä S-kauppa ja K-kauppa, joissa on leikkoja? Minusta noissa on monesti ihan hyviäkin kimppuja, esim. Pirkka-neilikat ovat minusta hyvä ostos. Lidlissä tulee käytyä harvemmin, koska meillä ei ole ihan tässä lähellä, mutta joskus ostin ruusuja sieltä, ja ne kestivät kaksi viikkoa. Olin ihan hämmentynyt.;D Pioneitakin olen joskus Lidlistä ostanut. Lidlin huono puoli (sen lisäksi, ettei ole ihan nurkilla) on se, että tavaraa on oikeasti rajoitetusti. Jos et pääse torstaina hyvän tarjouksen perään, niin perjantaina on liian myöhäistä...
      Tulipas nyt sitten sulle vinkkejä siihen, mistä voisit kimpun saada halvemmalla! Varmaan sä et tiennytkään!;DD
      Hauskaa vappua!<3

      Poista
    2. Sain vasta tänään tehtyä tuon haasteen ja jäi tuossa kiireessä linkki laittamatta. Nyt ei enää näytä onnistuvan :(

      Poista
    3. Voi harmi!! Täytyy ensi viikolla antaa linkin olla auki vaikka pari tuntia myöhempään. Poimin mielelläni tuosta sun postauksesta perjantaikoosteeseen, paitsi jos haluat linkata sen ensi viikonloppuna..?

      Poista
    4. Ota vaan tosta postauksesta 😊

      Poista
    5. :D Joudut TAAS hankkimaan kukkia!;D

      Poista
  4. Eihän tässä enää tartte viikonloppukimppua ostaakaan, kun käy täällä ihailemassa muitten toinen toistaan kauniimpia kukkia :). Ja jotenkin mulla on nyt meneillään sellanen vaihe, että intoilen vaan kaikkea vihreää. Enimmäkseen syötävää sellasta :). (Just kyllä huomasin, että mun ruohosipulit on tehny nuppuja ja olen kahden vaiheilla, annanko niitten kukkia vai en, koska jos niitä kasvattaa syötäväksi, ei pitäis päästää kukkavaiheeseen, mutta toisaalta ne kukat on just ihania. Hmmm. Pienet on murheet :)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin istutin viime vuonna pari puskaa ruohosipulia pihalle kukkapenkkiin, nimenomaan niiden kukkien vuoksi!;D Aluksi ne olikin mulla kevätkukkien kanssa samoissa ruukuissa, mutta kukinnan jälkeen siirsin ne maahan, ja sieltä tuntuvat nousevan hienosti.:)
      Mahdoitkohan nähdä kuvan vaahteranoksasta meidän eteisen lipastolla eilen Instassa? Niissä lehdissä on vaan jotain niin kaunista! Vihreän perään olen siis minäkin.:)

      Poista
  5. Oooooh, mikä kukkakuvatulva! Ihania kuvia! Toivottavasti mukaan saa osallistua myös piha- ja luonnonkukilla, linkkasin jo itseni mukaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös!:D Noista viime viikon kuvista tuli minusta kauniit kollaasit.:)
      Ja ilman muuta saa ja pitää osallistua myös muilla kuin leikkokukilla! Voi olla, että ensi viikolla mullakin on pihakukkia tai metsäkukkia tai jotain.;D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Oisko sitten ollut sitä vappua jo rinnassa, kun kukkakauppaan astelin.;D Kiitos!<3

      Poista
  7. Ihanan hempeä kimppu, kesäinen fiilis tulee. Voi olet ahkeroinut kivat kollaasit tänne viime viikkoisista, se on hyvä idea, muistuttaa vielä, että mitäs kukkia silloin olikaan kaikilla. Ihanaa vappua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 Kiva, että olet jälleen mukana!
      Oli kiva tehdä nuo kollaasit, vaikka se pienen hetken veikin illasta! En muistanut, että osallistujia oli niin monta ja kuvia myös, joista valita. Saas nähdä rajoittaako vappu tän viikon ilottelua...
      Ihanaa vappua Outi!<3

      Poista
  8. Aivan upea kimppu ja niin kauniit kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta!<3 Tule sinäkin mukaan ilottelemaa!;D Oli niin kauniita krookuksia sulla siellä blogissa...

      Poista
  9. Onpa kiva postaus! Hyvä sinä! Vappuilua! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Sinä olitkin varmaan viime viikon ahkerin ilottelija!;D Tule taas linkittämään, jos vappuiluiltasi ennätät!
      Ihanaa vappua!<3

      Poista
  10. Kaunis vappukimppu <3 Ihana idea tää kukka iloittelu ;) Hauskaa vappua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina!<3 Hauskaa vappupäivää ja toukokuuta!:) Tule sinäkin mukaan Kukkailotteluun, jos ennätät!

      Poista
  11. Mukavan kuvahaasteen olet keksinyt :) Kaunis kimppu, ihanan romanttinen ja herkkä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hensku!<3 Ne on nää kukkaset, kun tuo ainakin mun elämään niin paljon iloa, siitä se ajatus sitten läks!:D

      Poista
  12. Ompa kiva haaste ja upeaa kukkakuvasatoa :)

    VastaaPoista