sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Lippuja Kevätmessuille // Pika-arvontaKeväinen suurtapahtuma kokoaa viidet messut saman katon alle: Oma Piha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta! ja Lähiruoka&luomu-messut.

Ensi viikonloppuna on jälleen aika Kevätmessujen!  Yhdellä lipulla pääset tutustumaan  pihan- ja puutarhanhoidon, vapaa-ajan- ja pientaloasumisen, sisustamisen ja lähiruoan tapahtumaan 7.–10.4.2016 Helsingin messukeskuksessa.

Olen itse kerran aiemmin käynyt näillä messuilla, ja muistan, että kotiin palasin kukkien ja kukkasipuleiden kanssa. Muistan myös, että olin aivan pyörryksissä kaikesta siitä kauniista, mitä messuilla oli tarjolla. Ensi viikonloppuna olen ehdottomasti menossa, ja odotukset ovat kyllä korkealla.

Sain Terassi-Medialta arvottavaksi kaksi kahden hengen lippupakettia messuille, voittajat voivat siis ottaa ystävänsäkin mukaan. Jos siis edellä mainitut asiat ovat lähellä sydäntäsi ja messuille meno kiinnostaa, niin huikkaa tämän postauksen perään tai Mansikkatilan mailla Fb-sivulle, tai Instaan,  niin olet mukana lippupakettien arvonnassa. Jätäthän myös yhteystietosi, jotta saan nimesi edelleen välitettäväksi liput tarjoavalle taholle! Liput voittajat saavat sitten suoraan Messukeskuksesta. Tämä on nyt arvonta nopeille. Aikaa osallistua on vain tämän sunnuntain ajan!Taina

13 kommenttia:

 1. Messuille tekisi mieleni😊 minsyt@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oih ihanaa :) Näille messuille olisikin kiva päästä :)

  VastaaPoista
 3. Messuille minunkin mieleni tekevi 😊
  viljari@live.fi

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tähän pitää osallistua. Kipsin sain sentään pois, mutta kepit edelleen matkassa mukana. Ei ole vieläkään koipi luutunut. Saan sentään seistä tasajaloin ja varata puolta painoa, joten kyllä sitä nyt jo jaksaisi messuja kiertää. :D -myytippa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostat olevan ihan messutikissä!;D

   Poista
 5. Messuille menossa - tässäpä oiva keino saada liput :) Arvonnassa siis ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa :) sundvkata@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti kiinnostaa messut!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Minulla on jo lippu, mutta kaverin voisin ottaa mukaan ;)
  Ja hieman hirvittää mitä messuilta tarttuu mukaan ;)

  VastaaPoista
 9. Mukana.
  ansuliini1982(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa! :--) yummybam(a)gmail.com

  VastaaPoista