perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskodin koristuksia



Hyvää pitkäperjantaita! Toivottavasti pääset nauttimaan pitkästä viikonlopusta ja auringonpaisteesta! Eilen ruokaostoksilla käydessäni kyllä säälitti ajatus siitä, että kaupat ovat auki koko pääsiäisen ja jonkunhan siellä on töissä oltava, kun muut ovat vapailla. Tuli nuorempana työskenneltyä kaupoissa niin monta vuotta iltaisin, viikonloppuisin ja lomilla, että taisin muistaakseni saada jo kokemuslisiäkin. Aikamoista kiirusta oli aina juhlapyhien alla. Ihmiset käyttäytyivät kuin ruoka olisi juuri loppumassa, jos kauppa oli yhden päivän välissä kiinni.;) Juhannus oli kaikista pahin. Joten jos siis vietät juhlapyhiä töiden merkeissä, toivon, että saat ainakin kunnon korvauksen menetetystä vapaa-ajasta!:)

Meidän koti ei niin kauheasti eroa pääsiäisenä keväästä muuten, paitsi nyt on kyllä kukkia ja oksia kaikissa mahdollisissa paikoissa, ja tietenkin muutama pupu siellä täällä. Tässä siis kuvapläjäys meidän kodin pääsiäiskukista ja muutamista koristuksista, uusimpana Hämeenlinnan kirpparikierrokselta hankittu betonipupu terassia koristamaan. Muut koristukset taitavatkin olla vuosien varrella ja vuosia sitten hankittuja.



 









  



Rentoa yhdessäoloa ja aurinkoisia kevätpäiviä!

Taina

31 kommenttia:

  1. Ehkä kaunein kranssi ikinä <3
    Rauhallista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisa!:) Munien väri on vuosien saatossa hieman haalistunut, kranssilla on ikää varmaan se 10 vuotta, minkä olemme tässä kodissa asuneet. Prisma-ostos, mieluinen sellainen.:) Olen kyllä etsiskellyt uutta, koska olisi kiva saada Kesähuoneen oveen myös kaunis pääsiäiskranssi, mutten ole löytänyt tarpeeksi kaunista.:)
      Rauhallista pääsiäistä!

      Poista
  2. Tuo kranssi on kaunis! Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, melkein jätin tuon kranssikuvan pois, sillä kranssi on tosiaan niin vanha, etten näe enää sitä samalla tavalla kuin vuosia sitten. Se on kyllä yksi suosikeistani mun suuressa kranssikokoelmassa!;D Mulla taitaa olla ainakin 7-8 erilaista ovikranssia..
      Oikein hyvää pääsiäistä Katja!:)

      Poista
  3. Minäkin kiinnitin huomioni tuohon kranssiin, todella kaunis. :) Ja puput tuovat hymyn huulille, varsinkin tuo kuudennen kuvan. :D Mahtia pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te puolestaan yllättitte minut, sillä terassikuvat lisäsin postaukseen vielä lopuksi, meinasivat jäädä arkistojen kätköihin!:D
      Kuvan pupu (ja toinen samanlainen) ovat siskoni taiteilemia. Ihastuin niihin hänen pääsiäismyyjäisissään, joita ei valitettavasti ollut tänä vuonna. Jos klikkailet sivuhakemistosta otsikon "taide" tai "tapahtumat" otsikkoa, niin sieltä löytyy enemmänkin siskoni upeita teoksia.<3 Mukavaa pääsiäistä Outi!

      Poista
  4. Minustakin tuo kranssi on aivan ihana. Tykkään myös vaaleanpunaisesta morsiusharsosta ja oransseista tähdikeistä. Kauniisti olet koristellut kodin - eli nyt vaan nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta!:D Tähdikit ovat niin kiitollisia kukkijoita, kukat ovat viime viikon kimpusta. Harsoa en muista koskaan ostaneeni ihan yksikseen, mutta olen monesti sitä ihaillut muiden kuvissa ja nyt muistin, että se toimii todella hyvin ihan yksinäänkin.:)
      Kiitos, aikomus on todellakin nyt nautiskella piiiitkästä viikonlopusta.;D Toivon sinulle samaa!<3

      Poista
  5. Itse työskentelin aiemmin kaupan alalla ja jokunen juhlapyhä on tullut vietettyä työn merkeissä. Ihmiset ovat juuri niin hassuja kuin kirjoitit. Luulevat, että ruoka loppuu suomesta. Vuosien myötä olen ainakin itse huomannut, että vähemmälläkin selviää ja siitä huolimatta pysyy viettämään esimerkiksi nyt hyvän pääsiäisen.
    Tosi kauniita kuvia ja kukka-asetemia sinulla taas ♥ Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle, Taina ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse!<3
      Joo-o, vaikka periaatteessa kannatan kaupan vapaata aukioloa, niin ihan aina ei minusta kauppojen tarvitsisi olla auki...
      Sulla oli niin kaunis kranssi, että sellaisen huolisin meillekin! Olen tosiaan jo monta vuotta etsinyt uutta, muistaakseni tuo kranssi oli 10 vuotta sitten kauniimpi.;D Näköjään ei uutta tilalle tarvita, mutta kesähuoneeseen tarvitsisin toisen pääsiäiskranssin.:)
      Ihanaa pääsiäistä Krisse!<3

      Poista
  6. Kaunis kranssi todellakin. Katsoi, että juurikin Prismassa ( ainakin Holman) oli nyttenkin kivan näköisiä kransseja ;) Söpö tuo pupuli!
    Pääsiäis terveiset täältä työn merkeistä. Töitä tehdään koko pääsiäinenkin, pitäähän tämä maa pitää pystyssa ja turvassa :)
    Ei kaupoista lopu ruoka, ja hyvin harva suomalainen kuolee nälkään...Ja kaupathan on auki JOKA PÄIVÄ!
    Ihanan rauhallista Pääsiäistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!:) Eipäs ole tullut mieleen katsoa, millaisia kransseja olisi Prismassa. Voisi vaikka alesta yhden ostaa kesähuoneen oveen!:)
      Eilen illalla kymmenen jälkeen katselin uutisista, että kyllä vaan, toiset tykkää käydä ostoksilla pitkäperjantaina klo 22 ja risat...Nos, kuulema oli paljon halukkaita töihin, sillä kyllä taitaa olla tuplatunteja noi pyhät.
      Tsemppiä työpäiviin ja mukavaa pääsiäistä!<3

      Poista
  7. Ihania kukkia, pupusia ja kranssi!
    Lempeitä pääsiäisen pyhiä sinne!

    VastaaPoista
  8. Kyllä noiden kukkien syleilyssä kelpaa pyhiä viettää! :) Minä meinaan suunnata aamulla ruokakauppaan - saa nähdä onko aukiolojen muutokset vaikuttaneet ihmisten kauppakäyttäytymiseen. Luulisi, ettei ihan hirvittävää tungosta olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinpä kelpaa!:D
      Kävin mäkin hakemassa hampparisämpylät maanantain sukukekkereille tänään, ja ihan hirveästi oli ihmisiä kauppakeskuksessa. Monille kai kauppojen kiertely on tapa viettää vapaa-aikaa, mutta itse olen kyllä niin kaukana sellaisesta. Hui, tajusin juuri, että olen alkanut käyttäytyä kuin mies, mitä tulee ostoksilla käyntiin!;D Olen jopa ostanut vaatteita sovittamatta.:P Onneksi ei ole tullut hukkaostoksia.:)

      Poista
  9. Ihmiset ovat kyllä hassuja näiden pyhien ympärillä. Kauppaan juostaan pää kolmantena jalkana jo yhden kiinniolopäivän jälkeen. :D

    Ihania kuvia sinulla täällä. Oikein mukavaa pääsiäistä sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onhan ruoka toki tärkeä juttu juhlapäivinä.:)Mitä vanhemmaksi tulee, sitä tärkeämmäksi se ruuan osuus juhlissa ja esim. lomamatkoilla muuttuu.;D
      Kiitos Sari!<3 Mukavaa pääsiäistä sinulle!<3

      Poista
  10. Kauniita pääsiäiskoristeita. Ihanaa pääsiäisen jatkoa Taina <3

    VastaaPoista
  11. Mukavaa pääsiäisen aikaa <3

    VastaaPoista
  12. Kauniita kuvia!
    Ihana tuo betonipupu!
    Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!:) Ihastuin tuohon pupuun niin, ette edes miettinyt kahta kertaa sen ostamista. Ulkokoristuksia mulla on todella vähän, joten tälle oli ihan selvä tilaus.:)
      Hyvää pääsiäistä!

      Poista
  13. Yhdyn edellisten kommentteihin. Kranssi on aivan hurmaava! Pääsiäisiloja! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Olen tosi yllättynyt kranssin saamasta huomiosta, vaikka pidän siitä kovin itsekin.:)
      Iloista pääsiäistä Tuija!<3 Juuri tänään selailin muuten lehtijuttuja, joita olen repinyt lehdistä ennen niiden kierrättämistä, ja teidän kotijuttu tuli siellä leikkeissä vastaan. Niin kaunista teillä!<3

      Poista
  14. Mä olen ihmetellyt ihan samaa, miksi ruokaa pitää hamstrata juhlapyhän alla niin kuin pulavuodet olisivat edessä! Joskus naurattaa, kun käyn ihan normiostoksilla ja kassajonossa varsinkin vanhemmat ihmiset kyselevät kärryäni katsoessaan, että onko juhlat tulossa. Seitsemän ihmistä kun kuluttaa pikkuisen tavallista enemmän sapuskaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokata jatkuvasti seitsemällä, nostan sulle kyllä hattua! Toisinaan olen niin kyllästynyt ruuan laittamiseen, vaikka meitä on vain neljä. Tosin teini syö kolmen edestä, mutta niinhän tuohon sun poppooseen voi myös kuulua paljonkuluttavia nuoria. Tarkkana ainakin saa olla, ettei ruokalasku karkaa ihan käsistä? Yritän käydä kerran viikossa isoilla ostoksilla ja sitten tarvittaessa hakemaan maitoa, leipää yms. lähikaupasta. Mitä harvemmin käy, sitä vähemmän tietenkin menee rahaa.:)
      Iloista pääsiäistä Pauliina!

      Poista
  15. Betonipupuun ihastuin minäkin. Symppis kaveri<3 Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari, en varmaankaan raaski viedä pupua varastoon heti pääsiäisen jälkeen.:) Mukavaa pääsiäistä!

      Poista