maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen tunnelmia







Kaikki kiva päättyy aikanaan, niin tämäkin ihana pääsiäisloma. Pääsiäistä on vietetty erilaisilla kokoonpanoilla: Aluksi kolmestaan kuopuksen ja miehen kanssa, sitten viidestään, kun esikoinen ja hänen tyttöystävänsä tulivat leireilemästä meille. Tänään meillä kävi siskoni ja veljeni perheineen ja meitä oli peräti 13 henkeä syömässä ja kahvittelemassa. Oli hyvä idea harjoitella kattauksia etukäteen, nyt kattaminen kävi paljon nopeammin ruuanlaiton ohessa.

Parasta on ollut kiireettömyys ja aikatauluttomuus, sekä tietenkin mieletön auringonpaiste! Ruoka on juhlissa tärkeässä roolissa, ja kappas, taitavat kaikki kuvat nyt olla tuolta keittiön puolelta.;D Eilisen brunssin kuvat ja tunnelmat löydät täältä. Tänään en muistanut, enkä ehtinyt kameraan päivällä tarttua, joskus on hyvä keskittyä ihan vain seurustelemaan.:) Laitan myöhemmin jakoon kahden ihanan kakun reseptit.


Mies odottaa kiltisti, että saan kuvat otettua...
 

 




Kuopus toivoi edelleen pääsiäismunien etsintää, ja minä laiskurina pähkäilin, kuinka voisin toteuttaa sen ilman karttojen piirtelyä mahdollisimman helpolla. Niinpä keksin napata munakätköistä kännykkäkuvat (ei liian laajoja kuvakulmia) ja lähetin kuvat Whats App-viesteinä. Helppoa ja nopeaa, riittävän haasteellista!

Huomiseksi mulla onkin yksi humoristinen postaus tulossa. Tänään olen konttaillut ja maannut tuolla hangessa ja terassilla kuvia ottaessa...On siinä naapureilla ihmettelemistä!

Iloista viikon aloitusta!:)

Taina


10 kommenttia:

  1. Ihastuttavat pääsiäiskuvat ja tunnelmat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Tällaista palautetta on sydäntä lämmittävää lukea.<3

      Poista
  2. Onpa kauniit kattaukset! Odotan tuon vadelmaherkun ohjetta - kuolasin sitä instan puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia!<3 Laitan reseptiä loppuviikosta.:) Se vadelmakakku oli suorastaan törkeän hyvää.:P

      Poista
  3. Turha varmaan edes mainita, että kakkoskuva on mun lemppari :). Ja nuo viimeisen kuvan höyhenillä ja munilla koristellut peikonpähkinän(?) oksat. (Mulla meni täällä raivaus niin pitkälle, että heitin kaikki oksatkin pois. Sellaiset siis, jotka olin aikanaan kukkakaupasta ostanut, mutta jotka alkoi jo jotenkin ahdistaa ja teki mieli antaa tilaa jollekin tuoreelle. Aikansa (eli semmoset kymmenen vuotta varmaan :)) kutakin. Kai. Voi olla, että kohta kaduttaa, mutta vielä ei).

    Jaa niin. Tomaatti-mozzarella-salaatti on kans niin paras. Siihen ei kyllästy ikinä. Pelkästään väreistä tulee hyvä olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, taitaa kuule olla noilla meikäläisenkin oksilla ikää se kymmenen vuotta!;D Ihan alkuaikoina ostin, kun tähän muutettiin...Tosinaan ovat olleet vähemmän mieluiset, nyt taas tuntui hyvältä nostaa ne esille.:)

      Italiaan tekis kuule mieli ihan kauheasti! Ja kun Italia-kuume iskee, paras ja halvin lääke on joku italialaistyyppinen syötävä.:D Toi "salaatti" kelpaa myös meidän meisväellä. Tiedät varmaan.;D

      Poista
  4. Kaunista!
    Erityisesti tuo linnunpesä kahvikupissa on niin suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina!:) Enpä tienyt silloin tammikuussa pesän sisälle tuotuani, että siitä tulisi tämän pääsiäisen lempikoriste mullekin!

      Poista
  5. Arvaa alkoiko tehdä mieli tomaattia ja mozzarellaa?? Kauppaan siis...

    Aurinkoa päivääsi Taina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tomaatti ja mozzarella on kyllä ihan lyömätön yhdistelmä!:)
      Ihanaa viikon loppuun laskettelua Tuija!<3

      Poista